2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
3-4 gundur giremedim banlanmisim sanirim 😁 sukur suan iyiyim dinleniyorum uzaniyorm birde progestran fitiline devam ediyorum sukur suan lekelenme fln yok🥰 cok korkutmustu beni.. insallah boyle hepimiz iyi bi sekilde ilerleriz. Seninde insallah kontrolun cok guzel gecer❤️
aminn canım benim inşallah ya. hepimiz sıkıntısız bir şekilde kucağımıza alalım inşallah. yolun yarısını geçtik sona yaklaşıyoruz.😁

Sorma yaa🥰🥰 sukur yariladik❤️❤️🧿 bide 30.haftalara girdikmi Allahin izniyle daha bi rahatlicaz😁😁
Ben 30 dan sonrasında çok sabırsız oluyorum yaa. Bugün gece kızımın doğum zamanının msjlarını okudum. Nasıl geçmiş zaman unutmuşum falan her şeyi. 4 yıl önceki msj da heyacanımı falan görmek garip geldi.🤭🤪

Kizlar ben bebegimi emzirmeyi dusunuyorum. Bana verebileceginiz tavsiyeler varsa seve seve okurum 🤗🤗

İnşallah canım. İnan çok kilolu doğmasındansa sağlığının yerinde olması daha önemli. Birde sen düşük mü yaptın öncesinde neden aspirin verdi ki sana
Yok düşük yapmadım canım
Erken doğum yaptım suyum bitmişti bebeğin gelişimi durmuştu
Önlem amaçlı aspirin verdi hamileliğin başından beri içiyorum

Merhaba hanimlar saglik ocaginda aşi oldum geldim ama simdiden ağrıyor kolum 😔 kızımda oldugumda ne güzel hic ağrım olmamıstı.
Benim kızımda zayıf dogmustu bu bebis kilolu olursa sanki kızıma haksızlık yaparmışım gibi geliyor😂

Merhaba hanimlar saglik ocaginda aşi oldum geldim ama simdiden ağrıyor kolum 😔 kızımda oldugumda ne güzel hic ağrım olmamıstı.
Benim kızımda zayıf dogmustu bu bebis kilolu olursa sanki kızıma haksızlık yaparmışım gibi geliyor😂
Benm 3 gun ağrıdı elleyincede agrisi 1 hafta sürdü 2. Doz icin çağırdılar mi

Kızlar bir kaç gündür alt tarafımda sürekli bir ağrı var. Bunu yaşayan başkası var mı. Arada olsa o kadar takılmıycam ama sürekli bir ağrı olunca biraz korkuyorum.
Nasıl bir ağrı ki canım önemli birşey değildir umarım dr.â sorsan normal deyip geçer kesin

Nasıl bir ağrı ki canım önemli birşey değildir umarım dr.â sorsan normal deyip geçer kesin
alttan kemik ağrısı gibi canım arada daha şiddetli hissediyorum. ben de bu ağrılar normaldir diye düşünüyorum ama doktorada sorucam yinede. kızımda oldu mu olmadı mı hiç hatırlamıyorum böyle şeyleri.😊

Haaaa bide belirtmek isterim ki goguslerimin uclari pek yok duz gibi yani
Canim benim de kizimda dumduzdu silikon göğüs uçları var en çok ise yarayan onlar. Eger bebeğin kabul ederse. Ben biraz zorla kabul ettirmiştim yoksa hiç ememiyordu. Awentinkini kullanmıştım sonra emdikce çıkıyor ucu ve bunları kullanmadan emecek kıvama geliyor.

alttan kemik ağrısı gibi canım arada daha şiddetli hissediyorum. ben de bu ağrılar normaldir diye düşünüyorum ama doktorada sorucam yinede. kızımda oldu mu olmadı mı hiç hatırlamıyorum böyle şeyleri.😊
Heralde cati agrisi deniyor buna bu aylarda olabiliyormuş ama siddetliyse doktora sor canım

her hamilelik cidden cok farkli cnm benim diyer 2 kizimda cok rahattim bunda malesef bendede ara ara agrilar oldu..

X