Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal muayene gibi bilgilendiriyor bu elleri bu ayagi bu kalp kapacakcigi vs diye sonrada sana anlattiklarini rapora ekliyorDetaylı ultrason yapanlar haftaya carsamba organ taramasi icin doktorum radyolojiye yonlendirdi. Radyoloji uzmanı bakarken sizi bilgilendiriyor mu yoksa rapor yazip yine kendi doktorumuzdan mi aliyoruz bilgileri?
Nasil oluyor bu tarama isi biri anlatabilir mi
Bence çok güzel ikna olsun.Benim belli gibi ama değil aslında Aybars olacak ama esim henuz ikna olmadı inşallah olacak ikna
Ay inşallah benimde tum umutlarim ondan yana ikna olusunda su ısimli tulumlardan alayim yaBence çok güzel ikna olsun.
Allah korusun ya inş bi sıkıntı çıkmaz bebeklerimizeDaha 16 haftadayım canım. Şeker yüklemesine kadar çok zararı olur bebeğe. O zaman doktor ne derse onu yapacağım
Kendi doktorumla gorusecek miyim peki o gun icindeNormal muayene gibi bilgilendiriyor bu elleri bu ayagi bu kalp kapacakcigi vs diye sonrada sana anlattiklarini rapora ekliyor
Aynen ya alışverişde git gide geriye sardı Bugün kızıma baza dolap aldık çilekten mart a anca gelirmiş sonra sıra gelecek inşallahAy inşallah benimde tum umutlarim ondan yana ikna olusunda su ısimli tulumlardan alayim ya
O senin tercihine kalmis ben görüşmemistim 15 gün sonra falan gitmistim kendi dr umaKendi doktorumla gorusecek miyim peki o gun icinde
İnşallah canım Allah korusunAllah korusun ya inş bi sıkıntı çıkmaz bebeklerimize
Yaa bende ogluma oda yapcam ama suan ev tadilatta kapilar yapiliyo mutfak dolabi petek vs derken anca martta yada Nisan da sıra gelir odayaAynen ya alışverişde git gide geriye sardı Bugün kızıma baza dolap aldık çilekten mart a anca gelirmiş sonra sıra gelecek inşallah
Şu an oturduğunuz ev mi tadilatta? Kolay gelsin canım. Çok severim mobilya bakmayıYaa bende ogluma oda yapcam ama suan ev tadilatta kapilar yapiliyo mutfak dolabi petek vs derken anca martta yada Nisan da sıra gelir odaya
Sagol canim aynen suan oturduğum ev tadilatta ay mobilya bakmayi kim sevmez ama ben mobilya yenilemicem kiz sadece kapilar ve mutfak dolaplarini değiştiriyorum bide evim dogalgaz sobali olduğu icin petek takilcak insallah oglumun odasina sira gelince cocuk odasi mobilyası bakacam sadeceŞu an oturduğunuz ev mi tadilatta? Kolay gelsin canım. Çok severim mobilya bakmayı
Benim de 1. Gebelik o zaman normal 2-3 hafta beklicez:)Aslında tam net hissediyorum diyemem ikinci gebeligim olmasina ragmen nerdeyse hissetmiyorum hala aynen senin gibi gazmi bebek mi bağırsakmi belli değil senin kaçıncı gebelik
Normal canim ben ilk gebeliğimde 22. Haftada hissetmistim icini ferah tutBenim de 1. Gebelik o zaman normal 2-3 hafta beklicez:)
Doktor dediği zaman aklıma geldi ilk hamileliğimde de olmuştu magnezyum almıştım doğum sonrası hiç ağrı kalmadığı için fıtık yada sıkışma olsa zorlamalarda devam ederdi herhalde. Bacağıma falan ağrı vurmuyo çok şükür çok zorlarsa belime vuruyo uzanınca dinleniyor. Anlaşılan 5. 6.aylardada bana rahat yok ağrılarla devam edeceğiz galiba inşaallah çok zorlanmam canım sağolasınIns yoktur canim ama bende sinir sıkısmasi var fitik yani hamilelikde o rahatsiz ediyor malesef hamilelige zarari yokmus ama zor bir hamilelik yasarmisiz agrili zaten suan fitik icin hicbirsey yapamiyorlar
Evin içindeyken tadilat çok zor oluyor. İnşallah bir an önce biter canım. Anladım sonra çocuk odası bakacağını. Onu severim demek istedimSagol canim aynen suan oturduğum ev tadilatta ay mobilya bakmayi kim sevmez ama ben mobilya yenilemicem kiz sadece kapilar ve mutfak dolaplarini değiştiriyorum bide evim dogalgaz sobali olduğu icin petek takilcak insallah oglumun odasina sira gelince cocuk odasi mobilyası bakacam sadece
Detaylı ultrason yapan dr mu radyolojiye yönlendirdi perinatologlar yada radyologlar detaylı yapıor. Siz hangisine gittiniz ki? Ben mesela radyolojiye gidicem detaylı için. Sonraki günde kendi doktoruma kontrole gidicem inşAllahDetaylı ultrason yapanlar haftaya carsamba organ taramasi icin doktorum radyolojiye yonlendirdi. Radyoloji uzmanı bakarken sizi bilgilendiriyor mu yoksa rapor yazip yine kendi doktorumuzdan mi aliyoruz bilgileri?
Nasil oluyor bu tarama isi biri anlatabilir mi
Çok geç gönderiyorlar canım böyle mağazalardan alcaksanız eğer bizimde anca sıra geldiYaa bende ogluma oda yapcam ama suan ev tadilatta kapilar yapiliyo mutfak dolabi petek vs derken anca martta yada Nisan da sıra gelir odaya
Yok yanlış ifade etmişim orda kendi kadin dogumcum radyolojiye yonlendirdiDetaylı ultrason yapan dr mu radyolojiye yönlendirdi perinatologlar yada radyologlar detaylı yapıor. Siz hangisine gittiniz ki? Ben mesela radyolojiye gidicem detaylı için. Sonraki günde kendi doktoruma kontrole gidicem inşAllah