- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
Yaa çok üzüldüm şu anda 40 dakika uzakta çalışıyorumBu uygulamanın (bayan memura 24-32 arası idari izin) 1 martta biteceği söyleniyor bazı gruplarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa çok üzüldüm şu anda 40 dakika uzakta çalışıyorumBu uygulamanın (bayan memura 24-32 arası idari izin) 1 martta biteceği söyleniyor bazı gruplarda
Yaa ne güzel. Yaşınız da fazla değilmiş. Büyükler oyuncak bebek gibi ilgilenir onunlaMerhaba cici anneler yazmasamda takibe devam 9 yıl aradan sonra gelen 4. Bebişimiz kızmış 9 yaşında kızım 10 yaşında ve 13 yaşında oğlum var sınıf öğrermeniyim 36 yaşındayım sat 15 eylül beklenen doğum tarihi 21 haziran listeye eklerseniz sevinirim
Yaa bugün dilekçe verdim iznimi sonlandırmak için ben de yaBu uygulamanın (bayan memura 24-32 arası idari izin) 1 martta biteceği söyleniyor bazı gruplarda
Yaa seni eklememis miyiz hemen ekliyorum saglikla gelsin prensesCanım benim de kız
Merhaba hoşgeldin aramıza ne güzel iki oglan iki kiz olmus saglikla gelsin prenses hemen ekliyorum listeyeMerhaba cici anneler yazmasamda takibe devam 9 yıl aradan sonra gelen 4. Bebişimiz kızmış 9 yaşında kızım 10 yaşında ve 13 yaşında oğlum var sınıf öğrermeniyim 36 yaşındayım sat 15 eylül beklenen doğum tarihi 21 haziran listeye eklerseniz sevinirim
Bugün mutasyonlu virüs görülmüş Türkiye’de. Belki durum değişir. Eğer değişmezse ben ücretsiz izne ayrılırımBu uygulamanın (bayan memura 24-32 arası idari izin) 1 martta biteceği söyleniyor bazı gruplarda
Yeni belli oldu canımYaa seni eklememis miyiz hemen ekliyorum saglikla gelsin prenses
Merhaba hoşgeldin aramıza ne güzel iki oglan iki kiz olmus saglikla gelsin prenses hemen ekliyorum listeye
İlk cocugunun cinsiyeti neydi kiz diye hatırlıyorum ama karıştırıyorum bazen ondan sordum bu arada ekledimYeni belli oldu canım
Bu ülkeden gitmemek icin yemin etmis sanki bu virüsBugün mutasyonlu virüs görülmüş Türkiye’de. Belki durum değişir. Eğer değişmezse ben ücretsiz izne ayrılırım
Evet canım ilki de kızİlk cocugunun cinsiyeti neydi kiz diye hatırlıyorum ama karıştırıyorum bazen ondan sordum bu arada ekledim
Oy masallah ne kadar güzel resmen kizin icin dünyanın en güzel hediyesini tasiyorsun karnındaEvet canım ilki de kız
Sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez. Her durumda canımız gibi seveceğizOy masallah ne kadar güzel resmen kizin icin dünyanın en güzel hediyesini tasiyorsun karnında
Ben hiç sabit yatak falan düşünmüyorum yatmıyorlar çünkü evde heryere taşıyabileceğin bir beşik ilk zamanlarda çok iyi oluyor. Oğlumda ilk önce sadece dolap almıştık yetmiştide oda falan gerek duymadım en az 6 7 aylık olana kadar. Şimdide paylaşırlar dolabı daha ne eşyası olcakki küçülen kaldırılıyor zaten :)Ayy Kızlar uyku tutmadı. Beşiği nereye kurarız, kıyafetlerini nereye koyarız diye planlayıp duruyorum İnşallah sağlıkla görürüz o günleri Kızım 4 yaşında olacak, aynı odada yatarlar diye düşünüyorum. Kızım gece uykusundan kolay kolay uyanmaz ama kıskanırsa ne yapacağı belli olmaz. Geçen gün biri sitede yazmış, 8 yaşındaki kızı, kardeşi olunca ben de süt içeceğim memeden demiş
Kızım 6 aylıktan beri odasında yatıyor canım. Doğmadan 2 ay önce aldık odayı. İki ayda çıktı mobilya kokusu. İlk 6 ay gündüzleri de odasında yatırdım böyle benimsedi çok şükür.Ben hiç sabit yatak falan düşünmüyorum yatmıyorlar çünkü evde heryere taşıyabileceğin bir beşik ilk zamanlarda çok iyi oluyor. Oğlumda ilk önce sadece dolap almıştık yetmiştide oda falan gerek duymadım en az 6 7 aylık olana kadar. Şimdide paylaşırlar dolabı daha ne eşyası olcakki küçülen kaldırılıyor zaten :)
Evet ya benimde ilk bebek panikliyor insan birde daha önce kaybım vardı ,hatta az önce panikledim yine ,kalp çarpıntısı oluyor bende yatağa yattığımda hissediyorum iki gündür, kanım mı düşük acaba başka bir sorun mu var diye panikliyorum direk doktora gidesim geliyor ,randevu aldım bakalım 10 gün sonraya gidince doktora söylerimValla kuzum daha nerden alacağız karar veremedik bide önce su tadilat borçları bitsin diye bekliyoruz bakalim insallah yetisir nisana kadar hersey çünkü nisanda oğlum artik odasina gecmis olmali yavas yavas odaya adapte olmali ki kardesini daha cok suclamasin o geldi beni odadan çıkardıklar gibi bi algiya kapilmasin
İlkler de öyle canim ya ben surekli hastaneye giderdim dr en sonunda bu kadar sık gelme artik dedi firca atti cok sukur sag salim doğdu seninde oyle olacak harektleride varmis mis gibi işte tadini çıkarmaya calis
Duymadim, ama insallah dogru degildir.Bu uygulamanın (bayan memura 24-32 arası idari izin) 1 martta biteceği söyleniyor bazı gruplarda
Tesekkur ederim:)İlacı mide bulantısı yapıorsa bir de suda eritilenden dene istersen. Ben ondan içiyorum, bi sıkıntı yaşamıorm şükür
canım ilk defa böyle bir şey duydum ama hamilelikte olan şeylere akıl sır erdirmek mümkün olmuyor. allah yardımcın olsun. durumun zorluğunu tahmin bile edemem. umarım biran önce geçer ve sende rahata kavuşursun.❤Gunaydın arkadaslar tam mide bulantılarım gectı sükür dedim ,çok saçma bir sekilde tiksinmeye başladm hemde insanlardan , yanıma bırı gelse midem bulanıyo ama oyle boyle değil ,kımseyle yemek yıyemıyrm ,eşim de dahıl en çok ondan midem bulanıyo , yanıma bile yaklaşsın öğürmekten bi hal oluyorm bugun en son aynada kendıme baktım midem allak bullak oldu niye boyle ya çok saçma degıl mi kimseyle konusamaz oldum çok zorlanıyrm . ilk hamilelikte de sonradan tıksınme ve bulantı olmıstu ama bu kadar degıldı şimdi çok kötü
Amin canım . inankı ben bıle kendıme şok oldum ,insanların yuzune bakamıyrm asla çok zor durumdaym ilk hamileliği mumla arıyrm rezmen gerçi ondada sonradan toprak yemeye başlamştım sorun bende sanırımcanım ilk defa böyle bir şey duydum ama hamilelikte olan şeylere akıl sır erdirmek mümkün olmuyor. allah yardımcın olsun. durumun zorluğunu tahmin bile edemem. umarım biran önce geçer ve sende rahata kavuşursun.❤