Ben de geç haftalar bi kayıp yaşadım acınızı derinden hissettim. Allah kızınıza uzun ömürler versin.4 gündür hareket hissetmedim bugün doktora gittim 4 gün önce melek olmuş.Hayırlısı boyĺeymis iğneni ilacımı kullanmama rağmen yine olmadi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de geç haftalar bi kayıp yaşadım acınızı derinden hissettim. Allah kızınıza uzun ömürler versin.4 gündür hareket hissetmedim bugün doktora gittim 4 gün önce melek olmuş.Hayırlısı boyĺeymis iğneni ilacımı kullanmama rağmen yine olmadi.
Acınızı derinden paylaşıyorum çok üzüldüm Rabbim sabırlar versinKızlar inşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.Ben ayrılıyorum beni de silerseniz sevinirim.Bekim oğlum melek oldu bugün öğrendim Allah sizlerinkilere uzun ömür versin inşallah.
Aaa tekrar başka doktora mo gittinÖyle sandım ama pipilenmemiş neyseki
Allah sabırlar versinKızlar inşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.Ben ayrılıyorum beni de silerseniz sevinirim.Bekim oğlum melek oldu bugün öğrendim Allah sizlerinkilere uzun ömür versin inşallah.
Kuzum ya ne denir böyle bir durumda bilmiyorum Rabbim sabır versinSağol canım birden bire degil aslında ilk gittiğim doktor kalp rahimsin bebek genişleyebilir dedi.Baska doktor buldum lupus positif sin ilerlemeyebilir dedi bi umut dedik ama kaçınılmaz son 3.oğlum da cennet kuşu oldu.
Amin sagolunKuzum ya ne denir böyle bir durumda bilmiyorum Rabbim sabır versin
Dediysende beni ümitlendirmişsin benim kız pipilendiKoz ben sana mı demiştim seninki kız diye
Bakalım bugün benimki de pipilenecekmiDediysende beni ümitlendirmişsin benim kız pipilendi
Hakkında hayırlısı olsun :)Bakalım bugün benimki de pipilenecekmi
Sizinkiler de ermeniydi?Benim üçüde erkekInan cok uzuldum acini derindne hissettim bende 3 kez gec haftalarda kayip yasadim ne dicegimi bilemiyorum Rabbim sabir versin cnm hic kolay degil
Sende hastaneye gidiyorsun benim gibi heralde bende cinsiyet için yeni gidicem hayırlısı olsun bakalımBakalım bugün benimki de pipilenecekmi
Bu fotoya herkes kız dedi nub için bile kız dendiAllah Allah bir önceki foton duruyor mu kuzum merak ettim şimdi
Âmin insallah..Cinsiyet için gitmiyorum aslinda devlette perinatoloji randevum var ama soracağım şansımı deneyecegim.Sende hastaneye gidiyorsun benim gibi heralde bende cinsiyet için yeni gidicem hayırlısı olsun bakalım
Rabbim sabırlar versin inşaallah en kısa sürede tekrar sağlıklı bir gebelikle yavrunu kucağına alırsın çok üzüldümKızlar inşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.Ben ayrılıyorum beni de silerseniz sevinirim.Bekim oğlum melek oldu bugün öğrendim Allah sizlerinkilere uzun ömür versin inşallah.
Çok üzüldüm canım başın sağolsun Allah sabırlar versin en kısa sürede inşallah tekrar hamile kalıp bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın dualarımdasın4 gündür hareket hissetmedim bugün doktora gittim 4 gün önce melek olmuş.Hayırlısı boyĺeymis iğneni ilacımı kullanmama rağmen yine olmadi.
Teşekkürler ben düşünmüyorum artık Allah olmayana versinRabbim sabırlar versin inşaallah en kısa sürede tekrar sağlıklı bir gebelikle yavrunu kucağına alırsın çok üzüldüm
Teşekkür ederimÇok üzüldüm canım başın sağolsun Allah sabırlar versin en kısa sürede inşallah tekrar hamile kalıp bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın dualarımdasın