Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah saglikla gelsin prens ilk çocuk muyduKızlar bugün kontrolüm vardı cinsiyeti kesinleşti erkek dedi doktorum bacaklarını açmış biz bile gördük . Haftasına göre bir hafta önde gidiyor herşey yolunda çok şükür .
Çok güldüm :)) ya buraya her geldiğimde konu yatak odası kızlar 4 ay durmadan yapmayanlar var bizim nikah düşmüş olabilir yani birbirimize kanka demediğimiz kaldı sadeceBilmiyorum ya ben psikolojik olarak cok rahatsiz olurum çocuğun evinde zelzele olmasina ne gerek var
kız hakkınızda hayırlısı olsun gel ama bu topiğeee unutturma kendini . Bizide unutma gerçi bende çok boşladım nadir giriyorum ama hep aklımdasınız hepiniz. Kendini yorma taşınmadır odur budur allaha emanet olunSağol canım benim çok düşünceli ve çok tatlısın
Konuyu devrettim Elaya çünkü birkaç hafta yokum ve herkes cinsiyetleri öğreniyor ve tabloya girecek kimse olmayacak başıboş kalsın istemedim gitmemin sebebi eşimin mühendis olduğunu söylemiştim ona yurtdışında proje teklifi geldi, aslında 2020 Nisan'da gidecektik ama Mart'ta virüs çıktı ve bütün planlar ertelendi gidemedik, eşime bizi mağdur ettikleri için bir miktar para göndermişlerdi ama birkaç ay önce tekrar çağırdılar o zamandan beri karışıktı işler proje yapımı tahmini 8 ay ama 1 yıla tamamlarsak vatandaşlık alacağız 1 yıl yetiyormuş kızımda orada doğacak Allah'ın izniyle bende düzeni oturtana kadar giremeyeceğim salı gidiyoruz
Bu arada birşey söylemek isterim bazı sevinen arkadaşlar olmuştur eminim veya kaçtığımı düşünenler, onları da Allaha havale ediyorum ben kimseye kin beslemedim beslemem de burada her zaman herkese destek olmaya çalıştım dualarımda dileklerimde hep içtendim gülelim eğlenelim istedim hayat yeterince zorken burada deşarj olalım istedim ama anladım ki bazı konularda hata yapmışım sözüm kesinlikle herkese değil burada çok sevdiğim değer verdiğim o kadar çok arkadaşım oldu ki hepsine minnettarım ama neyse o kişilerde inşallah bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar
Sorduğun için tekrar teşekkür ederim canım
keşke olsa 75 ile başladım 80 olmuşum bileGünaydın kızlar sağlık ocağı kontrollerinize gittiniz mi ben bugun gittim kan ve idrar aldılar . Tek sıkıntı ben kilo veriyorum almiyorum 69 ile basladim 65-66 olmusum sizlerde de var mı bu durum
hayırlı olsun canım allah sağlıklı kucağına versin.Kızlarrr cinsiyetimiz belli oldu erkekk Ben kıza çok yükselmiştim ama nasip Allahtan. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. İlk çocuğum zaten. çok şükür. İnşallah sizlerde güzel haberler alırsınız. Sağlığı da yerindeydi. Detaylı ultrason için 20. Haftada çağırıyor doktor. Sizler ne zaman detaylı ultrasona gireceksiniz
Gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşunKızlar bugün kontrolüm vardı cinsiyeti kesinleşti erkek dedi doktorum bacaklarını açmış biz bile gördük . Haftasına göre bir hafta önde gidiyor herşey yolunda çok şükür .
Evet canım ilk olacak inşallahMasallah saglikla gelsin prens ilk çocuk muydu
Teşekkürler kuzum inşaallahÇok güldüm :)) ya buraya her geldiğimde konu yatak odası kızlar 4 ay durmadan yapmayanlar var bizim nikah düşmüş olabilir yani birbirimize kanka demediğimiz kaldı sadece
kız hakkınızda hayırlısı olsun gel ama bu topiğeee unutturma kendini . Bizide unutma gerçi bende çok boşladım nadir giriyorum ama hep aklımdasınız hepiniz. Kendini yorma taşınmadır odur budur allaha emanet olun
keşke olsa 75 ile başladım 80 olmuşum bile
hayırlı olsun canım allah sağlıklı kucağına versin.
Gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun
Ayyy bayağı geçmiş üstünden ama bu cuma gidiyorum yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim vazgeçmek yokBen özelde 13.haftada öğrendim canım acaba o zamana kadar sabretmeyip özele mi gitsen,ben çatlardım çünkü
Aslında tek doz falan yaptirdiysan en azindan 2.yi bari olsan iyi olurdu ya. Dünürümün sağlığı da önemliBende olmayacağım heralde inşallah uc gun agrimisti benimki saglik ocagina da gitmedim telefondan boy kilomu ogrendiler daha cagirmadilar
Kızlarrr cinsiyetimiz belli oldu erkekk Ben kıza çok yükselmiştim ama nasip Allahtan. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. İlk çocuğum zaten. çok şükür. İnşallah sizlerde güzel haberler alırsınız. Sağlığı da yerindeydi. Detaylı ultrason için 20. Haftada çağırıyor doktor. Sizler ne zaman detaylı ultrasona gireceksiniz
Hayırlı olsun kızlaar Bende bugün öğrenenlerdenim ,bu yıl erkek yılı galiba çevremde herkes erkek ,benimde bir oğluşum olacak inşallah İlk bebişim ,sağlıcakla gel inşallahKızlar bugün kontrolüm vardı cinsiyeti kesinleşti erkek dedi doktorum bacaklarını açmış biz bile gördük . Haftasına göre bir hafta önde gidiyor herşey yolunda çok şükür .
Çok teşekkür ederim canım Aynen ya benimde öyle, şuanda çevremde 5 kişi var bildiğim hepsi de erkekA AyseOguzzz
Ffbaci
Saricicek97 Kızlar gözünüz aydın Hayırla sağlıkla gelsin kuzucuklar Maşallah Bu yıl erkek ağırlıklı çevremde kim hamileyse hepsi erkek ben de dahil
Bu konuyu ben de cok merak ediyorum. Ilk randevumda sorucam doktoraB baby girlL canım idari izin için 24+0 olarak mı almamız gerekiyor acaba. Biraz Önde gidiyor iki üç günde öyle isteyeceğim. Bir de adet tarihine göre hesaplamazlar sanırım demi ona göre dilekçe vericem.
Canım Benim bişey olmaz en fazla 10 haftadır farketmedin . Bundan sonra tedbirini al . İnşallah bişey olmamıştır. Benim arkadaşım tüm hamileliği boyunca tsh 19 lardaydı kimse faketmedi kızı şuan çok iyi içini ferah tut.Selam arkadaşlar cinsiyet ögrenenler hayırlı olsun. Ben de yarın öğreneceğim insallah. Çok canımı sıkan bir sey oldu, ekimde 7 haftalık gebeyken yaptıgımız ilk tahlilde tsh ım 17.80 cıkmış ve t4 0.93 düsük görünüyor. Ve doktorum bunu fark edememiş özel olmasına rağmen. Su an 17 haftalık olduk çok moralim bozuk bebeğime bir sey olmuş mudur diye basına gelen ya da böyle bir sey çevresinden duyan var mı
Sanırım doktora bağlı. Doktor belgeyi verecek sonuçta. Önceki gebeliğimde bebek 10 gün ileriden gidiyordu. Her şey ona göre hesaplandıB baby girlL canım idari izin için 24+0 olarak mı almamız gerekiyor acaba. Biraz Önde gidiyor iki üç günde öyle isteyeceğim. Bir de adet tarihine göre hesaplamazlar sanırım demi ona göre dilekçe vericem.
Hadi gözün aydın Ceylin Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin çok sevindim cnm%90 kıza benzetti doktorum bayağı uğraştı bacağını orasına koymuştu:) haftaya salı günü tekrar çağırdı
Off doğru ayak bileklerim ağrıyor artıkAynen ya Bulduğum yerde uyuycam gibi ama