- 18 Mayıs 2020
- 3.961
- 4.440
Sizi cok iyi anliyorum ben kizimda tanidim 7 yil oldu kizim 7 yasina girecek erken dogum yaptim aylar oncesi anladi erken olacagini ve dogum zor sezeryanlikdik normal yaptirdi medipol e gittim ben sancim olunca orasi uygun fiyat diye beni doguma almadi bebegin kalbi durmus bu gece yatis yapalim sabah alalim dedi ben sanci ile kivranin ken zaten olmus cocuk dayanamaz dedi ben kendi dr aradim kalkip geldi karsindan esorfmanlari ile gece hemen acil mudahile ile normal dohum ile bebegimi yasatti kritik dogum uzmaniymis ben dikkat etmemisim hic gittigimde suanda her yeri gezdim yine ona gitmeye karar verdim uzak ama pahalida olsa sagligim ve bebegim onemli para kazanilir dedim gidiyorum poh pohlamaZ cok gulmez ama isini iyi yapar vucudunda cikan lekeye kadar dikkat eder hastasini unutmaz hicbir sey atlamaz beni 6 yil sonra tanidi dogumu hic unutmuyorum kizini gormek istiyorum dedi iyiki onu tanimisim ins bu hamileligimde dogumumda guzel gecer ne cok ovdum dr ama hak ediyorBende uskudarda ikamet ediyorum cnm medicaparkta cansu hanimi onerdiler ama bilemiyorum belki demirhayat ikican sigortasi yaptirip daha uygunada geleblir ben ozel klinige gidiyodum 400 tl veriyodum dogumda acibademde toplan 20 bine fln geliyodu . Doktorum cok soguk gelmeye basladi bi de bi iki hatasini gordum degistirmek istedim. Ama snra başkalarının yazdigi dogum fiyatlarini goedum insanlar cok uygun fiyatada dogum yapiyo deger mi degmez mi emin olamadim yunus emre var uskudarda yeni adi hurrem sultan olmus 155 tl muayene dogum 3500 tl ve yogun bakimli hastane tak tesekkullu dusununce delilik etmeyip uygun fiyata bi doktorami gitsem diyorum . Ama tanidigim bildigim bi doktorda yok hoc bi yerde valla 20. Haftadayim psikolojim bozuldu doktor ve hastane sikintisindan