- 19 Aralık 2016
- 925
- 994
- 103
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #1.301
Ay hadi inşallah konuşmak iyi geldi çok teşekkür ederim ❤❤Rica ederim ne demek inşallah güzel haberlerle de gelirsin az kalmış hadi bakalım yarını da atlatırsan çarşamba güzel haber ile gelirsin:)
O kadar rahatladım ki şuan anlatamam sana çok şükürBak benim geçen hafta Pazartesi 3256 ydı beta, Çarşamba vajinal ultrasonla keseyi de yolk u da gördük. Dediği doğru erken olmuş. Stres yapma hiç.
Yarın sede haber ver bize merak ederim inşallah sende bende görürüz keseyi kuzummCanım beta 1500 den sonra rahat görüyorlarmış benimde kese kontrolü için 1500 sonrası çağırdı yarın gideceğim2 gün sonra çok rahat göreceksin bebeğini
oh çok şükür ne güzel haber bu maşallah :)) folik asit ne verdiler ? Bana da bugün verdi doktorSelam kızlarr ben de keseyi gördüm bugün çok şükür:) vajinal muayene yaptı hatta gitmişken simir de aldı, iki hafta sonra da kalp atışı için gidicez nasipse. Folik asit başladık, yarında kan testlerimi yaptırıcam bakalım
Bende bugün başladım kuzum bugün verdiler eğer onun için gideceksen devlete git istersen. Bana devlette ki de özeldekinin verdiği folik asitin aynısını verdi bugünArkadaşlar doktora sırf folik asit başlaması için gitmek istiyorum sizler başladınız mı
Evet canım yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum.Arkadaşlar doktora sırf folik asit başlaması için gitmek istiyorum sizler başladınız mı
Herşey yoluna girecek. Daha çok minik annesiO kadar rahatladım ki şuan anlatamam sana çok şükürbugün dua ettim hep rabbim bende o da sana emanet diye. Şuan kendi evimiz yapıldığı için 3 aylık süreci burada kayınvalidemlerle atlatıyorum haberleri yok eve geçene kadar da söylemeyeceğiz o yüzden zorlaniyorum biraz
İnşAllah canım mutlaka yazacağımYarın sede haber ver bize merak ederim inşallah sende bende görürüz keseyi kuzumm
Bende de tam tersiKizlar hadi herkes yaşını yazsın. Bir de çin takvimine gore bebeginizin cinsiyeti ne cikiyorben 26 yasindayim otomatik hesaplayici erkek gosteriyor tabloya gore de kız
25 yaşındayım. Kız gösteriyor pek inanılır gelmiyor ama bakalımKizlar hadi herkes yaşını yazsın. Bir de çin takvimine gore bebeginizin cinsiyeti ne cikiyorben 26 yasindayim otomatik hesaplayici erkek gosteriyor tabloya gore de kız
Bende 26 yaşındayım canım otomatik hesaplama kız tablo erkek gösteriyor bakalım ne olacakKizlar hadi herkes yaşını yazsın. Bir de çin takvimine gore bebeginizin cinsiyeti ne cikiyorben 26 yasindayim otomatik hesaplayici erkek gosteriyor tabloya gore de kız
Ben de 27 yaşındayım kız gösteriyor bakalımKizlar hadi herkes yaşını yazsın. Bir de çin takvimine gore bebeginizin cinsiyeti ne cikiyorben 26 yasindayim otomatik hesaplayici erkek gosteriyor tabloya gore de kız
Merhaba bende Allah nasip ederse Eylül de anne olacağım bundan 8,5 ay önce erken doğum yaptım sebepsiz şimdi umutsuzum bakalım görebilecek miyim o günleriMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 11-09-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Üye Adı Yaş Muhtemel Doğum Tarihi Başlangıç Kilo Cinsiyet Kaçıncı Çocuk
Benim sonuç yarına kaldı hala yokBen de sağlıkocağına vermiştim saat 4e doğru çıkmıştı sonuç aynı gün
400 mcg olani baslayin doktora sirf bunun icin gitmenize gerek yokArkadaşlar doktora sırf folik asit başlaması için gitmek istiyorum sizler başladınız mı
Inşallah kuzucum :)Evet canım yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum.
Herşey yoluna girecek. Daha çok minik annesibak ne güzel dedin emaneti Allah’a elimizden bişey gelmiyor şuan.
Benim cuma günü verdiğim kan sonucu hâlâ çıkmadı. Dr a bugün gidip sordum, laboratuvarlar çok yoğun bu sıralar, gecikme olabiliyor dedi. Son günlerde çok fazla kan verdim üst üste. Tekrar özelde kan vermemek için zor tutuyorum kendimiBenim sonu
Benim sonuç yarına kaldı hala yok
Inşallah Rabbim nasip eder de vaktinde, hayırlısıyla dünyaya sağlıklı sıhhatli gelir.Merhaba bende Allah nasip ederse Eylül de anne olacağım bundan 8,5 ay önce erken doğum yaptım sebepsiz şimdi umutsuzum bakalım görebilecek miyim o günleri
Ben 25 yaşındayım erkek hesaplıyor tabloya bakarken yaşımıza 1 mi ekliyoruz oyle yaziyor da oyleyse tablo kiz gosteriyorda ☺Ben de 27 yaşındayım kız gösteriyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?