Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cevabınız için çok teşekkür ederim..Bende de var bel ağrısı kasık ağrısı ama adet belirtisi de olma ihtimali var o yüzden çak takılmıyorum hayırlısı artık:) Peki bu mesajımı gören hamiş annelerim bir de akıntınız oldu mu çok fazla onu da yazar mısınız? yooksa akıntı olmadan da hamile kaldığını öğrenen oldu mu?
Anladım canım tamam benim şu an 3 gün var. arada oluyor akıntı gibi ama silince geliyor. bazı arkadaşların baya yoğun su gibi akıntısı olduğunu da okudum da ondan bunu da sorayım dedim.
Anladım canım tamam benim şu an 3 gün var. arada oluyor akıntı gibi ama silince geliyor. bazı arkadaşların baya yoğun su gibi akıntısı olduğunu da okudum da ondan bunu da sorayım dedim.
31 aralık da 8 cıktı betam, henüz reglim gecikmemişti. Geçen pazartesi 116 idi. Cuma günü de aile hekimine kan verdim. Sonucun çıkmasını bekliyorum. Daha düşmedi e nabıza. Siz baktırdınız mı?
Hahahaha çok iyi evet o zamanlar belirti daha fazla olıyor dediğiniz gibi. Zaten belirtilere takılmıyorum ama merak etmeden de duramıyorum işte en azından herkesin ne kadar farklı olduğunu görmüş oldum:) Cevabınız için çok teşekkür ederim darısı bize inşallah
Sağlık ocagindaki hemsire hanim sonucunu görüşmeye doktora geldiğinde bana da uğra kaydını yapalım dedi. Takibi yapacaklar sanırım ama süreç nasıl ilerliyor hiç bir fikrim yok. Ilk gebeliğim nasipse. 8. Haftada kadın doğum doktoruma görüneceğim. Benim planım şimdilik bu
Ayyy inşallah Kuzum çıktım şimdi doktordan değer çok düşük dedi yani orada nokta kadar birşey var ama bebek diye net konuşamam bu haftalarda net konuşulmaz dedi iki gün sonra tekrar gel bir daha bakalım büyür o zamanda dedi. Bebeği içinde net görmem gerekiyor daha çok küçük dedi of inşallah 2 gün sonra güzel haberi alırım
31 aralık da 8 cıktı betam, henüz reglim gecikmemişti. Geçen pazartesi 116 idi. Cuma günü de aile hekimine kan verdim. Sonucun çıkmasını bekliyorum. Daha düşmedi e nabıza. Siz baktırdınız mı?
Kuzular çıktım şimdi doktordan değer çok düşük dedi yani orada nokta kadar birşey var ama bebek diye net konuşamam bu haftalarda net konuşulmaz dedi iki gün sonra tekrar gel bir daha bakalım büyür o zamanda dedi. Bebeği içinde net görmem gerekiyor daha çok küçük dedi. Daha önce bu şekilde bie bilgilendirme ile karşılaşan var mı ? Beta bugün 1372
Kuzular çıktım şimdi doktordan değer çok düşük dedi yani orada nokta kadar birşey var ama bebek diye net konuşamam bu haftalarda net konuşulmaz dedi iki gün sonra tekrar gel bir daha bakalım büyür o zamanda dedi. Bebeği içinde net görmem gerekiyor daha çok küçük dedi. Daha önce bu şekilde bie bilgilendirme ile karşılaşan var mı ? Beta bugün 1372
Canım hamilelikte başa çıkması en zor şey beklemek..ben mesela sadece idrardan öğrendim,doktora gitmedim hiç.belirtiler var zaten.dayanıyorum kese ve kalp atışını beraber duymak için.çünkü herşeyin bir vakti var.erken gidince doktorlar da mecburen böyle konuşuyor.insanın kafası karışıyor..
Merhaba arkadaşım telaş etme lütfen betan daha çok düşük bana doktorum beta 6 bin hesabı yaparak randevu verdi. İki güne doktorun dediği gibi çok daha net görür