- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Günaydın canım Bugün 13.gün12 günde 204 canim cumartesi kalp atışına gidecegom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım Bugün 13.gün12 günde 204 canim cumartesi kalp atışına gidecegom
gebelik testin mi cnmGünaydın canım Bugün 13.gün
Evet canım sabah yaptım bugüngebelik testin mi cnm
Daha ne olsun canimbundan iyisi samda kayisicnm temizlige duskun olurla iyi niyetli sicakkanlidirlar ben merkezci degillerdir guzellik bakim kisisel ve yasadikalri ortama özen gösterir guzel bakarlar ellerinden her iş gelir bnde bu kadar biliyorum birde duygusal yönüm agir basar
Canim yumurtlamadan sonraki 13.gunmuGünaydın canım Bugün 13.gün
Yok canım çatlatma iğnesininCanim yumurtlamadan sonraki 13.gunmu
bi kan vermeyemi gitsen acaba cnm bn bu kaset testlere guvenmiyrum yaEvet canım sabah yaptım bugün
Ya bende ama bilmiyorum yarın giderim 14.gün test yaparım çıkarsa giderim çıkmazsa iğne geçmiştirbi kan vermeyemi gitsen acaba cnm bn bu kaset testlere guvenmiyrum ya
Canim genelde 14.gun diyolar bekle istersen yarina kadar yarinda yap, zaten biriki gune regli gunu geliyor demi kuzenimde asilama yapiyor oyle demisti o sen daha iyi bilirsin tabiYa bende ama bilmiyorum yarın giderim 14.gün test yaparım çıkarsa giderim çıkmazsa iğne geçmiştir
Evet canım yarında test yaparım çıkarsa kan veririmCanim genelde 14.gun diyolar bekle istersen yarina kadar yarinda yap, zaten biriki gune regli gunu geliyor demi kuzenimde asilama yapiyor oyle demisti o sen daha iyi bilirsin tabi
Insallah mutlu haberlerini bekliyorum canimEvet canım yarında test yaparım çıkarsa kan veririm
Hadi hayirlisi kalp atisi icinmi canimBirazdan girecegim doktora heycan doruktaaa
kese icin cnmHadi hayirlisi kalp atisi icinmi canim
Hayirlisi insallah gorursun canim belki kalp bile duyarsin erkn duyanda oluyorkese icin cnm
insallahh cnm bkliyrum ay giren cikmadi ne konusuyrsaaaa doktrlaHayirlisi insallah gorursun canim belki kalp bile duyarsin erkn duyanda oluyor
Ayyyy hadi güzell haberlerlee gelll yazz mutlakaaBirazdan girecegim doktora heycan doruktaaa
canım günaydın kan testi versene belki yeni tutunuyordur ondan belli olmuyordur. bir de bu erken gebelik testi mi ?Günaydın canım Bugün 13.gün
bende iki hafta climara bant kullanmıştım canım. coraspin folik asit progestan fitil günde üç defa, iki tane daha kullanmıştım bir hafta ama isimlerini unuttumamin cnm insallahh yarin gidiyorum bakalim doktora climara bant kullniyrum ben sen kullndn mi cnm hic bide hangi ilacalri kullniysam depoda hoqq sinir oluyrm varya
inş bebişi de görür güzel sonuçlar alırsınızKızlar benıde eklermisin salı günü hamile oldugumu Öğrendim ıkıncıye kan testı istedi normal artıs dedi on gün sonra gel kesene bakalım dedi çok heyecanlıyım