- 27 Eylül 2020
- 1.637
- 3.057
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #6.981
Tatlim ozelden atmaya calistim ama mesajlari kisitlamissin gonderemiyorumcanım kullandığın prednol adı verilen ilacın görselini yükleyebilir misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlim ozelden atmaya calistim ama mesajlari kisitlamissin gonderemiyorumcanım kullandığın prednol adı verilen ilacın görselini yükleyebilir misin?
Herzaman oluyor tatlim yatarken oksurunce daha cok oluyor ben hapsurma oksurme gelince ayaklarimi hafif karnima cekiyorum o zaman hicbir sey olmuyorYatarken öksürünce kasıklarınızda batma hissi oluyor mu?
Cok gecmis olsun. İlk oglumda cok fena hasta olmuştum. Atesim de cok yuksekti. Serum flan takilmisti. Gecen hafta da baya nezle olmustum gecti cok şükür. Aslında gebeligin baslarinda hasta olmak bir nimet çünkü vücut bebeği yabanci bir madde olarak algılayıp bagisikligi devreye sokup bebegi atmaya çalışıyor. Fakat biz hasta olup bagisikligimiz dusunce vucut bebege karsi koyamamis oluyor. Bol bol c vitamini alin, balli limonlu tarçınlı zencefilli cay yapıyorum boyle durumlarda cook iyi geliyor.Kızlar birkaç gündür bir kırıklık vatdı üzerimde, bugün sabahtan beri burnum akıyor, öksürük ve halsizlik var. Corona dan çok korkuyorum inşallah değildir. Grip bile olsa ilk 3 ay tehlikeli diye biliyorum, endişelendim. Ateş yok şimdilik ama biraz sıcak hissediyorum kendimi. 10.haftadayım bir problem olmaz değil mi? Daha önceki hamileliğinde grip olan var mı aranızda?
Benim de regl olacağım zaman bile hemen siserdi karnim. İç karın ile alakali bir durum sanirim benim de hemen gebeligin basinda pörtlerGöbeği çıkan var mı benim sabah aç karnına var normalde aç karnına göbeğim olmazdı ve bir dolgunluk hissediyorum karnımda. Ama kimseyi inandıramıyorum saçmalama daha çıkmaz diyor herkes
Anladım canım sağol rahatladım biraz bende bol su içicem geçer inşallah.. Sana da geçmiş olsun inşallah geçer ağrılarınKuzum bende bir iki hafta önce vardı sanırım.. sanırım diyorum çünkü böbrek mi bel mi anlamadım ama böbreklerimin hizası acıyodu anlık sonra geçiyordu.. sonra geçti kendisi .. benimde şu sıra kasıklarım çok şiddetlendi uykudan filan kalktım bu gece
Şimdi açtım canimTatlim ozelden atmaya calistim ama mesajlari kisitlamissin gonderemiyorum
Cok gecmis olsun canim. Kan ve idrar tahlili ne zaman vermistin? Doktora gitsen iyi olabilir.cunku gebelikte de bobrekte tas olabiliyor. İnsallah oyle bir durum degildir tabi ama yine de bir gorunsen iyi olur gibi.Kızlar böbrekleri ağrıyan var mı aranızda. Benim 2 gündür ara ara ağrıyor bazen şiddetleniyor. Bol bol su içiyorum biraz geçiyo ama sonra yine başlıyo
Ben de geçen hafta 9+6 da gitmiştim. 9+2 dedi neden gerilemiş diye sorduğumda bir kaç gün oynama olabilir önemli değil o dedi bana dr um. Takmayın siz de. O tekrar tekrar değişebilir
Çoook teşekkürler içimi rahatlattınHerzaman oluyor tatlim yatarken oksurunce daha cok oluyor ben hapsurma oksurme gelince ayaklarimi hafif karnima cekiyorum o zaman hicbir sey olmuyor
Canım 3 tanesi hetero benım.Faktor 2 mthr ve fx3 galıbaGülüm hangi değerlerin heterozigot bana bi yazarmısın benimki bana bırak sadece coraspirin kullan diyo ama ben bırakmıyacağım sanırım birde iğnenin dozu kaç
Catlaklar için şimdiden vücudu nemli tutmak gerek bunun için bol su tüketimi önemli ve zararli olmayan hamilelerin için olan yağlar var. Düzenli kullaninca çatlakları minimuma indirmek mümkün :) kaçınılmaz bir durum ama nekadar az okadar iyiDi mi ya bir ayva göbeği var bende de ya da bana öyle geliyor bilmiyorum dedikleri gibi saçmalıyor da olabilirim
Suyu çok içiyorum yağları da bu ay sipariş edicem hindistan cevizi ile bir yağ daha vardı adını hatırlayamıyorum çatlaklar için onu alıcam bakalım. Genetiğimde var kaçınılmaz ama en azından minimuma indirme düşüncesindeyim bakalımCatlaklar için şimdiden vücudu nemli tutmak gerek bunun için bol su tüketimi önemli ve zararli olmayan hamilelerin için olan yağlar var. Düzenli kullaninca çatlakları minimuma indirmek mümkün :) kaçınılmaz bir durum ama nekadar az okadar iyi
Yazmayı unutmusum 4000 ıgne dozuGülüm hangi değerlerin heterozigot bana bi yazarmısın benimki bana bırak sadece coraspirin kullan diyo ama ben bırakmıyacağım sanırım birde iğnenin dozu kaç
Yalnız olmadığımı bilmek çok güzelBenim de regl olacağım zaman bile hemen siserdi karnim. İç karın ile alakali bir durum sanirim benim de hemen gebeligin basinda pörtler
Yatarken, öksürünce, sağ sola dönünce, hapşurunca, adım atınca masallah bende herturlusu varYatarken öksürünce kasıklarınızda batma hissi oluyor mu?
Valla benım de gobegım alt tarafında kucuk bır sıslık varCatlaklar için şimdiden vücudu nemli tutmak gerek bunun için bol su tüketimi önemli ve zararli olmayan hamilelerin için olan yağlar var. Düzenli kullaninca çatlakları minimuma indirmek mümkün :) kaçınılmaz bir durum ama nekadar az okadar iyi
Üşüme bende çok oluyor içim titriyor resmen oda sıcak olduğu halde.Kızlar benden de bir soruAra ara ates ve ter basması, halsizlik, ara ara üşüme oluyor mu?
Bende böyleyim evimizde sicak, cocuklar terliyor ben üşüyorum kan degerlerimde iyi ama hep bir üşüme halindeyim bunu yazarkende battaniye altindayimÜşüme bende çok oluyor içim titriyor resmen oda sıcak olduğu halde.