Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar az önce arkadaşımın bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendim. 4 aylıktı. çok üzüldüm şimdi bende korkmaya başladım. muayeneler arası çok uzun 3 hafta veriyor doktor. herhangi bir sorun olsa biz nasıl anlarız ki bunu?
Genelde ileri haftalarda bu ölüm ve düşüklerin sebebi enfeksiyon ve kan pıhtılaşma sorunları oluyor.kan pıhtılaşmasına bakmak lazım,bazen haberi olmayınca insanın,doktorda farketmeyebiliyor ilk hamileliklerde.halbuki pıhtılaşma için basit bir aspirin alımı iyi gelebiliyor.paniğe kapılmadan sorgulamak lazım.bazı durumlarda aspirin yeterli gelmiyor,iğnesini yiyorsunuz hamilelik boyunca
Vucudumdaki kötü değişiklikler neticesinde (kilo artışı, saç boyatamama vb.) rüyalarım tam bir kabusa döndü. Eşimin beni aldattığını görüp duruyorum. Arkadaşlarıma anlattım hamilelik rüyaların başlamış dedi
Ya kızlar canım sıkıldı. Hamile kalmadan önce bakılan tsh 2 iken şimdi 4.78 geldi üzüldüm bu değere. Hamilelikte artışa mı geçiyor bu değer bebekte anneden takviye yaptığı için herhalde.
Senin zaten ikiz. Kolay kolay normal doğumu denemez doktorlar risk almak istemezler gerekte yok. Normal olsun sezaryen olsun ikiside bizim için yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun
Vucudumdaki kötü değişiklikler neticesinde (kilo artışı, saç boyatamama vb.) rüyalarım tam bir kabusa döndü. Eşimin beni aldattığını görüp duruyorum. Arkadaşlarıma anlattım hamilelik rüyaların başlamış dedi
Senin zaten ikiz. Kolay kolay normal doğumu denemez doktorlar risk almak istemezler gerekte yok. Normal olsun sezaryen olsun ikiside bizim için yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun
Ya kızlar bende kocam ya ölürse diye korkmaya başladım hormonlar mı yapıyor bunu ya. Durup dururken aklıma geliyor böyle Allah korusun naparım diyorum ya deli miyim neyim
Ya kızlar bende kocam ya ölürse diye korkmaya başladım hormonlar mı yapıyor bunu ya. Durup dururken aklıma geliyor böyle Allah korusun naparım diyorum ya deli miyim neyim
Canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına maşallah bebişinede Eğer karından ultrasonsa bana kız gibi geldi çok anlaşılmıyor ama sanırım bebek sağ tarafta o yüzden öyle dedim
Canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına maşallah bebişinede Eğer karından ultrasonsa bana kız gibi geldi çok anlaşılmıyor ama sanırım bebek sağ tarafta o yüzden öyle dedim