- 24 Ocak 2021
- 1.609
- 2.511
- 37
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #58.801
Bizdede vardı hala var aslında çok yüksek dese duyarlı ama artık süpürgeden korkmuyor mikserden korkuyor komşuda tadilat var ondandan korkuyor. Ben çok önemsemiyorum çocuk sonuçta dış dünyada neler oluyor. Bana göre 4 yaşına kadar bebekler halaMerhabalar biz de iyiyiz herşey güzel gidiyor ama kafamı taktığım bir konu var sizde durum nasıl öğrenmek isterim. Oğlum sese aşırı duyarlı. Evde ikimizsek asla süpürge çalıştıramıyorum. Mutlaka bi başkası olup onunla diğer odada durması lazım yoksa ağlıyor. Apartmandan komşulardan gelen seslerden korkuyor. Diğer odadan Bi eşya alması için yolluyorum çoğu zaman ses gelir diyerek gitmiyor. Başka bişey almak için Süpürgenin olduğu kileri açsam hemen uyarıyor anne süpürge çıkarma sakın diye. Birlikte kek yapıyoruz mikser çalışırken bana sarılıyor bekliyor falan artık sinirim bozulmaya başladı. Sizde de varmı bu tarz korkular? Süpürgeyle falan herhangi bişeyle hiç korkutmadık neden böyle oldu anlamadım. Öneriniz var mı nasıl aşabiliriz bu ses korkusunu acaba