- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.960
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #26.241
Dün gece kasık ağrısı çektim yine özellikle sağ kasığımda ve göbeğimin sağ tarafında WC ye her kalkışımda ağrım oldu ya gaz sancısı ya da enfeksiyon var galiba Pazartesi günü tahlil sonucumda belli olur çok halsiz olduğum için B12 ye de bakalım dedi doktor akşama görümcem geliyor memleketten en azından yemek yapma işinden kurtuluyorum bugün de ben yapayım dün yapmadım dışardan istedik eşim bu konuda çok anlayışlı ama ben o kadar halsizim ki en basit yemekler bile zor geliyor hiçbir şey yapasım yok dün evin halıları geldi eşim süpürdü ben de viledayla sildim yerleştirdik eşim ben silerim dedi ama ona da kıyamıyorum artık onun da bel fıtığı var her işi o yapıyor elinden geldiğince sildim ama omuz ağrısıyla uyandım belki kasıklarım da bu yüzden ağrıdı neyseki hepsi geçti şuan iyiyim son 3 haftam çabuk geçer inşallah bir an önce sağlıkla kavuşmak istiyorum yavruma
Eskisi gibi değiliz artık. En kolay gördüğümüz işler bile zor geliyor. Bebekler ağırlaştı, baskı da artıyor tabi. Görümcen gelince rahat edeceksin ne güzel, dinlenince epey geçiyor kasık ağrıları. Örgüler de çok güzel. Sağlıcakla giysin MasalKızımın örgüleri nasıl teyzeleri ben örgü bilmiyorum annane babanne de yaşlı öremiyorlar ben de instegramdaki sayfalardan ördürdüm