Kizlar slm bende nezamndr giremedim doğum sürecini beklemek için Annemin yanına Ankaraya geldm.çocukla uğraş yerleş derken anca girebildim.şimdi sizlere garip bir soruyla muhattap edeceğm utanarak sıkıladak ama valla sormak zorndaym kızlar çunkü görünce aklm gitti,eski tecrübe zamanlarmdada karşılaşmadm bu durumla bu sebeple biraz tırstm
öncelikle tekrar özur dileyerek konuya dalıyorm
şimdi burdaki dr kontrolum yaklastığı icin bi temzlik isine girişeym dedim bilmediğm ağdacıya gitmeyi gözüm kesmedi,iyi kötü ne alabildiysem kardır diyerek gird işin icine amaçokzorlandm zaten açı olarak görmek ne mümkü annemn makyaj icin olan orta boy aynasını aldm ondan alttan bakarak yapabildgm kadar yapmaya başladm valla ne yaln digm hic aynayla alttan bakmadğm jcin sevgili kukumu okadr net görmemstm uzn zamandr
neyse uzatmıym görmemle irkilmem bir oldu afedersnz vajinamn dudakları kenarlara açılmş gibi genişlemiş gördm sanki birazdan vajinal doguma geçecekmşm gibi(daha önce vajinzl dogm yaptgm icin biliyorum) hadi oncesnde doguma gzkn sırasnda öyleydi şimdi niye öyleki?kendime verdigm züğúrt tesellisi minnakım busefer başaşşağı 28.haftada yani biraz erken döndü busefer ozamandan buyanavajinaya baskı uyguluyor acep ondanmı diyorm kendime ama iknada olmuyorm tabikii
ayy ben napcam kızlar kukmn hali ne oýle valla tırstm sizde öyle yada benzer bi durum var mı?