- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #22.221
Kantaron yağı sürüyorum ben çok iyi geldi , tavsiye ederim .Kızlar benim göğüs ucum biraz sert çok acı çekeceğim gibi. Yumuşatmanın yolunu bilen var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kantaron yağı sürüyorum ben çok iyi geldi , tavsiye ederim .Kızlar benim göğüs ucum biraz sert çok acı çekeceğim gibi. Yumuşatmanın yolunu bilen var mı
Akıntı sizdede çoğaldımı ya. Hep idrar yaparken sorunum yok akıntıdan dolayı acabamı diyorum. Doktor da çok önemsemedi akıntıyıEvet tahmin ettiğim gibi idrarda enfeksiyon varmış doktor tatil dönüşü haftaya ilaç yazayım dedi neyseki çocuğa bir zararı olmamış herşey normal çıktı aslında idrar kesesinin olduğu yerde bir hassasiyet oluyordu arasıra gece lavaboya gittikten sonra kasıklarımda hafif ağrı oluyordu ama ben çocuk aşağı döndü büyüdü ondan herhalde diyordum kendi kendime
Sakın igmal etme tatlim tam bu haftalarda hafif enfeksiyonum vardi doktoru dinlemedim ilac kullanmadim bu yuzden erken dogum yaptimEvet tahmin ettiğim gibi idrarda enfeksiyon varmış doktor tatil dönüşü haftaya ilaç yazayım dedi neyseki çocuğa bir zararı olmamış herşey normal çıktı aslında idrar kesesinin olduğu yerde bir hassasiyet oluyordu arasıra gece lavaboya gittikten sonra kasıklarımda hafif ağrı oluyordu ama ben çocuk aşağı döndü büyüdü ondan herhalde diyordum kendi kendime
Aslinda arada benim de akintim oluyor ama su gibuAkıntı sizdede çoğaldımı ya. Hep idrar yaparken sorunum yok akıntıdan dolayı acabamı diyorum. Doktor da çok önemsemedi akıntıyı
Göğsü çok uyarmak erkek doğuma sebep oluyor diye duydum amaBenim doktorum banyoda meme uçlarına kese ve sonrasında sarı kantaron yağı sürmemizi önerdi. Ben öyle yapıyorum baya iyi geliyor
Ben bunu en son kontrolumde sormustum koku renk de degisiklik cokelek gibi puturlu olmadigi surece korkma dedi hormonlardan dolayi akinti artisi olabilir dediO akıntı fazlalığı hatta bazen baya böyle sarıya kaçık krem rengi gibi oluyor. Tahlilde enfeksiyon çıkmadı ama kızlar takip edin evde iş yapınca fazla oluyor olabillir. Ben baktım da ev işine sarınca daha fazla akıntı ve renk farklılığı oluyor
İnterneti boşverin sevdiyseniz, Türk dil kurumu değil ya buben de bir site açıp Nurettin kız ismidir yazabilirim mesela benim tanıdığım bütün Tuna’lar erkek, kızına koyan vardır belki ben duymadım ama dediğim gibi benim memleketimin nehri Tuna, erkek çocuklara verilir bu isim. Meriç de var mesela, o hem kızlara hem erkeklere koyuluyor yaygın olarak.Bence de erkeğe daha çok yakışıyor ama internette kız ismi olarak görünüyor. Hoşuma da gidiyor aslında bakalım
Yok canım daha 3 gün önce kontrolüm vardı çok şükür suyu yerindeydi. Bende de uzun zamandır bu dediğin akıntı var, bazen su gibi bazen de sarımsı oluyor. Kokusu yok. Hormonel sanırım, doktora sormayı da unuttumNormal demekki ya valla bende bazen suyumu acaba diyorum çok enteresan
Şöyle sadece uçlarına yapınca çok az yani öyle dakikalarca değil canım Yoksa iş başka yerlere gider. Hem kese yapınca çokta uyarılma gibi olmuyo daha çok kaşıntı gibi hissediyosunKociş bile ellemiyor valla erken doğum riskinden dolayı 37. Haftadan itibaren yapabilirsiniz korkuyorsanızGöğsü çok uyarmak erkek doğuma sebep oluyor diye duydum ama
Aynen bende farkettim yorulunca bi artış oluyor. Ayrıca suyu çokça içmek gerek bol bol sıvı alalımO akıntı fazlalığı hatta bazen baya böyle sarıya kaçık krem rengi gibi oluyor. Tahlilde enfeksiyon çıkmadı ama kızlar takip edin evde iş yapınca fazla oluyor olabillir. Ben baktım da ev işine sarınca daha fazla akıntı ve renk farklılığı oluyor
Çok sevindim hayırlı olsunMerhaba kizlaaar
Ben doktora savunma sınavımi başarı ile tamamladım ve kızımla birlikte Dr olduk alırız bir masallahinizi
Şimdi alışveriş işlerine başlıyorum, çoğunlukla online alacağım. Bu sıcaklarda burnumu bile dışarı cikartmiyorum, evim evim güzel evim
Umarım sizlerde iyisinizdir ve erken doğuran yoktur öptüm hepinizi
Beeen Böyle bazen zank diye uçlarına biri iğne atıyo gibi ağrıyo Seviniyorum demekki her şey yolunda diyeGüzel annişler göğüs uçlarım hafiften acımaya başladı
Aynı şeyi yaşayan var mı
Evet akıntım çoğaldı bir de sıcaklardan terliyor o bölge sürekli çamaşır değiştiriyorum pamuklu çamaşır giyiyorum ve kuru tutmaya çalışıyorum yoksa mantar olur dikkat etmek lazım benim idrar yolu enfeksiyonum da doğuştan idrar yolum dar olduğu için oluyor ne yapsam boşunaAkıntı sizdede çoğaldımı ya. Hep idrar yaparken sorunum yok akıntıdan dolayı acabamı diyorum. Doktor da çok önemsemedi akıntıyı
Tamam canım sağol inşallah sağlıkla geçiririz şurada bir ay daha sabredelimSakın igmal etme tatlim tam bu haftalarda hafif enfeksiyonum vardi doktoru dinlemedim ilac kullanmadim bu yuzden erken dogum yaptim
Ay o göğüs uyarma korkusu bende de var her gün çatlak yağı sürerken goguslerime de sürüyorum ucuna surerken hep aklıma geliyor korkuyorum ama uyarma gibi olmuyor diye devam ediyorum hergun. Dediğin gibi biz 20. Haftadan itibaren memeleri bebege rezerve ettik asla dokunmuyoruz dogru mu yaptık erken mi tedbir aldık bilmemŞöyle sadece uçlarına yapınca çok az yani öyle dakikalarca değil canım Yoksa iş başka yerlere gider. Hem kese yapınca çokta uyarılma gibi olmuyo daha çok kaşıntı gibi hissediyosunKociş bile ellemiyor valla erken doğum riskinden dolayı 37. Haftadan itibaren yapabilirsiniz korkuyorsanız
Ya benimde afedersin idrar yaptigim yere igne batiriyolarmis gibi sanci giriyo arada bide rengi sari baya yanmada var az bisey enfeksiyon oldum sanrim bayadrda yoktu smdi bayram tatili bide acil bakiyomu acaba yoksa 1 hfta bekliyeyim mi su da iciyorum halbukiTamam canım sağol inşallah sağlıkla geçiririz şurada bir ay daha sabredelim