- 14 Kasım 2020
- 6.202
- 6.331
- 148
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #2.101
Aynen canım haklısın anne kardeş gibisi var mıKesinlikle canim anamla bacimda sorun olmadida gelin duyar duymaz hem sewindim dedi hem kaygiya soktu beni burasi guzel herkes icten iyiki warsiniz canim
Gen testlerinin yapıldığı merkezler var, sma hastalığı için gebe kalmadan önce taşıyıcı olup olmadığımıza baktırdık sma için gen taraması yaptırdı eşim , eğer onda sorun çıksaydı, benim de kan vererek bu testi yaptırmam gerekiyordu. Ama eşimde temiz çıktı, taşıyıcı değilmiş yani. Birimiz taşıyıcı birimiz normal olsaydık da sorun olmazdı. Sma hastalığı anne babada, ikisinde de taşıyıcılık varsa ortaya çıkabiliyor. Bir arkadaşımın 2.bebeğinde sma tip 1 çıktı mesela, çok üzüldük...hastalık bir testle önlenebilir, bilinçli olmak lazım bence elimizden geldiğince..Gen testini nasıl yaptırdınız biraz bilgi verir misiniz
Yok sormadım ama bi dahaki gitmemde sorarımCanım kesen kaç cm dedi doktor bılıyormusun
Amin canim benimİnsallah canım ya insan rahmine düşer düşmez endişesini taşıyor iste Rabbim hepimizin evladini korusun isteyen herkese de sağlıkla nasip etsin insallah
Ovulasyona gore canim. Cunku herkes 14. Gun yumurtlamiyor. Ben 18. Gun yumurtladim doktor 3 gun geriden geliyor dedi.son adet tarihime gore olsaydi yanlis cikacakti yani.Kızlar doğum tarihini hesaplarken son adet tarihi mi baz alınıyor yoksa ovulasyon testinin pik yaptığı tarih mi? Nasıl hesaplıyorsunuz?
Evet canım Perşembe günü gittik, kalp atışını dinledik çok şükür
Kahverengiyse korkma, bu haftalarda olabiliyormuş. Kanama alanı falan gördü mü doktor?
Hadi gözün aydın çok sevindim kalp atışını da duyduğuna
Çok şükürgözün aydın canım Canım sen şu fitillerden kullanıyomusun
Senin en büyük yardimcin kizin olacakKizim 10, oglum 3 yasindahic neklemiyorduk surpriz oldu bize
Masallah, soyledin mi ben 3 ay soylemeyi dusunmuyorum kimseye, digerlerini de kalp atisina kadar söylememiştik, benim. cocuklar da iki tarafta tek torunlar canim, ikinciyi ben cok kiz hissediyordum yada istiyordum diyelim, erkek oldugunu duyunca ilk cok üzüldüm sonra tovbe ettim, Allah bana ikinciyi nasip ediyor birde cinsiyete mi takilacam diye, boncuk bir oglum oldu, abisine yoldaş oldu, arkadaş oldu, iki cinsiyette güzel, mesela kiyafetler hep abiden ayakkabi, bebek arabasi puset, besik, yatak hic almadik ikinci kismetliydiEvet getir götürde yardımcı olacağı kesin , benim tatlı kızım şimdiden odasını hazırlayalım diyor pek mutlu..ama kıslanabilir de doğunca, kızım iki taraftan da ilk ve tek torun...şahsen 2.yi erkek isterim değişik ve güzel olur ama kız olursa da çok iyi olur ve mutlu olurum, kızım özellikle çok istiyor kız olsun...ama benim için sağlıklı olması çok çok daha önemli ve hayırlı bir evlat olsun,gerisi boş..
Gunaydin, gunaydinGÜNAYDINNNNN
GÜZELL HAMİŞ ANNE ADAYLARIIII
dun aksam 8 de yattim sabah 8 de kaltim bu nasil hormn etkisiGunaydin, gunaydin
ilk cocuk mu, benimde tam tersi uykum gelmiyor acaba daha bat gecmedi ondann midun aksam 8 de yattim sabah 8 de kaltim bu nasil hormn etkisi
2.ci cnmilk cocuk mu, benimde tam tersi uykum gelmiyor acaba daha bat gecmedi ondann mi
Çok teşekkürler. Nasıl oluyor fiyatları o testlerin ben sma dan çok korkuyorum daGen testlerinin yapıldığı merkezler var, sma hastalığı için gebe kalmadan önce taşıyıcı olup olmadığımıza baktırdık sma için gen taraması yaptırdı eşim , eğer onda sorun çıksaydı, benim de kan vererek bu testi yaptırmam gerekiyordu. Ama eşimde temiz çıktı, taşıyıcı değilmiş yani. Birimiz taşıyıcı birimiz normal olsaydık da sorun olmazdı. Sma hastalığı anne babada, ikisinde de taşıyıcılık varsa ortaya çıkabiliyor. Bir arkadaşımın 2.bebeğinde sma tip 1 çıktı mesela, çok üzüldük...hastalık bir testle önlenebilir, bilinçli olmak lazım bence elimizden geldiğince.
Masallah, Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, kac yasinda2.ci cnm
Masallah, hosgeldiniz insallah hic bir sorun cikmadan kucaginiza alırsınızHerkese Merhaba, ben de eylül annesi olacağımTüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. 2 ocakta beta hcg 285 , 4 ocakta 880 çıktı. Yarın ilk kontrolüme gideceğim kese ve kalp atışı için. şu anda 6+1 olduk. Herkese güzel bir gebelik diyorum sağlıkla kucağımıza alalım
amin cnm 6 yasnda bi oglum varMasallah, Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, kac yasinda
Masallah, hosgeldiniz insallah hic bir sorun cikmadan kucaginiza alırsınız
Bende bulantı yaşamaya başladım başta çol mutluydum yok diye amaMerhaba herkese,
Doktor bir tarih vermedi henüz ama regl tarihime göre ben de bir Eylül annesi olacağım. 6. hafta bitti işte :)
Dün sabah bulantım başladı, hatta kustumMuzun çol iyi geldiğini farkettim ama biraz tedirginim. Yarın işe giderken serviste kusmaktan korkuyorum Korona falan var bir de herkesi de tedirgin edeceğim, hem de durumu resmen ilan etmiş olacağım
Bulantı yaşayan var mı, nasıl baş ediyorsunuz?
GünaydııııınGÜNAYDINNNNN
GÜZELL HAMİŞ ANNE ADAYLARIIII
Çok sağol canım, o zaman benim de 3 gün geride ona göre doktora gideyim kese için.Ovulasyona gore canim. Cunku herkes 14. Gun yumurtlamiyor. Ben 18. Gun yumurtladim doktor 3 gun geriden geliyor dedi.son adet tarihime gore olsaydi yanlis cikacakti yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?