- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #2.121
Canım benim doktorum hep şunu diyor 1 saat yatmana rağmen geçmeyen ağrı olursa hemen gel. İstersen bi git doktora.Kızlar 5+4 üm. Ayaklarımı hiç ısıtamadım bugün nedense ve belim tek taraflı ağrıyor. Kahverengi akıntı da var 4 gündür acile gittim progestan iğne yazdı hap olarak da alıyorum her gün. Herşey yolunda görünüyor demişti doktor ultrasonda bakıp.Benim gibi ağrısı olan var mı çok korkuyorum arada kasıklarım da ağrıyor ama hiç bu kadar uzun sürmemişti 5 sn de geçiyordu normalde
4+5 te betam 20.000 çıktı ertesi gün doktora gittim kese yolk ve bebeği gördük ama kalp atışı henüz yoktu. 1 hafta sonra kalp atışını duyduk. İkiz değil buarada.Merhaba kızlar
Sat 14 aralık bat 9 ocak. 4+1 de beta hcg 1429 çıkmıştı. 2 gün sonra 4+2 te 5887 çıktı. Bugün 4+5 günlüğüm. Betam hızlı yükseldi ikiz gebelik olabilir mi sizce? Salı günü doktora ilk randevumu aldım. Artış böyle devam ederse doktor randevumun olduğu gün 20 binlerde olacak beta hcg. Kalp atışı duyulur mu acaba?
Bu arada 5 ay önce düşük nedenli kürtaj oldum.
Başta ben de çok mutluydum yok diye ama dün sabah müthiş sürprizi yaşadımBende bulantı yaşamaya başladım başta çol mutluydum yok diye amaben kusmuyorum boş boş lavoba da içim çıkıyomuş gibi sesler çıkarıyorum daha da midem bulanıyor ben çubuk kraker elma ayva ve kiviyle biraz bastırmaya çalışıyorum en iyi bunlar geliyor bazen de limon işe yarıyor.. bol bol da temiz hava almaya çalışıyorum birde muzu bende yiyorum evet o da bastırıyor özellikle gece uyandığım bulantılarımda..
Günaydııııın
Merhaba kacinci haftada basladi bulantiniz acabaBaşta ben de çok mutluydum yok diye ama dün sabah müthiş sürprizi yaşadımElma, çubuk kraker ve limonu deneyeyim ben de. Muz şu an mucize gibi, yediğim anda kesiliyor ama sürekli yemem gerekiyor. Bakalım ne zamana kadar sürecek.
Aklina kötü seyler getirme, insallah bu sefer saglikla kucagina alacaksinKarninda şişkinlik ve gerginlik olan varmış?martta düşük yapmıştım o donem çok etkilendim simdi yine ayni sey olur diye çok korkuyorum,herşeyi olumsuz yormak istemiyorum,reglim geceli 5 gün oldu doktorada gitmek istemiyorum 6,haftayı beklemek istiyorum ama olumsuz bisey olursa onlemini aliriz belkide..kafamda deli sorular..ilk 3 ayi atlatırız inşallah Allahını izniyle
6. Hafta dolduktan sonra başladı. Son regl tarihime göre tam 44. günde.Merhaba kacinci haftada basladi bulantiniz acaba
Gs yazan yer kesenın boyutuymus bende ordan gördüm 1.3 cm yazıyor benımde bana bıraz büyük geldide korktum ay bu cocuklar dogasıya kadar bız dokuz dogurucaz anlasılanSağol canım, amin seninkini de inşallah..3 mm , bahsettiğin buysa ?
Ben ıkı kere yaptımBen 4 ocakta öğrendim betam 25ti sonra 6 ocakta 78 çıktı betam 1 hafta sonrada 2247 çıktısenin betan kaçtı en son
Evet cnm daha iyi olur hem gozukmezse strese girme bosu bosuna. Ben 5+1 de gitmistim gordum cok sukur. Haftaya da kalp atısı icin gidicemÇok sağol canım, o zaman benim de 3 gün geride ona göre doktora gideyim kese için.
İlk zamanlarda bende de çok gerginlik ve şişkinlik oluyordu. Bağırsakların çalışma düzeninden ve gazdan olabiliyor sanırım. Sonra geçti. Stres yapmayın, muhtemelen gaz gibi bir şeydir :) yine de doktora görünmek içinizi rahatlatabilir diye düşünüyorum.Karninda şişkinlik ve gerginlik olan varmış?martta düşük yapmıştım o donem çok etkilendim simdi yine ayni sey olur diye çok korkuyorum,herşeyi olumsuz yormak istemiyorum,reglim geceli 5 gün oldu doktorada gitmek istemiyorum 6,haftayı beklemek istiyorum ama olumsuz bisey olursa onlemini aliriz belkide..kafamda deli sorular..ilk 3 ayi atlatırız inşallah Allahını izniyle
Benim de bugün başım dönüyor. Midem de bulanıyor, öğürüyorum ama çıkarmadım. Bir de eskiden fark etmediğim yemek kokusu bile çok rahatsız ediyorGünaydın Kızlarbenim de bulantılarım başladı mı başlamadı mı emin değilim. Sabah kahvaltı hazırlarken başım döndü baya uzanmak zorunda kaldım. Sabah midem bulanır gibiydi, şimdi geçti gibi. Böyle böyle başlayacak sanırım
Bende de sabahtan bi öğürtü oldu, dudaklarım falan kurudu müthiş bir susuzluk var. Koku hassasiyetim yok gibi. Aslında olsın bu gelişmeler küçüklükten aklımda kalmış miden bulanıyorsa her şey yolunda sevin gibi der sanki doktorlarBenim de bugün başım dönüyor. Midem de bulanıyor, öğürüyorum ama çıkarmadım. Bir de eskiden fark etmediğim yemek kokusu bile çok rahatsız ediyor
Evet benim devam ediyor. Ama sorun olduğunu sanmıyorumSevgili Eylül anneleri beyaz şeffaf akıntınız devam ediyor mu?
İyi bir teselliymiş de pek mutlu değilim ben durumdan. En çok iş yerinde nasıl idare edeceğim onu düşünüyorumBende de sabahtan bi öğürtü oldu, dudaklarım falan kurudu müthiş bir susuzluk var. Koku hassasiyetim yok gibi. Aslında olsın bu gelişmeler küçüklükten aklımda kalmış miden bulanıyorsa her şey yolunda sevin gibi der sanki doktorlarannemden falan öyle hatırlıyorum yani
Günlük yaşamı baya etkileyecek bir durum gerçekten Allah yardımcımız olsun. benim henüz öyle çok kötü değil ama fazla olduğunda ben de benzer düşünürüm muhtemelen :) yanınızda ufak ufak bastıracak şeyler bulundursanız belki bastırır, bir sandviçi gün içinde ufak ufak yemek gibi (Bir arkadaşım iş yerinde sürekli böyle idare etmiş), ya da leblebi. yine de güzel şeyler bebeklerimiz için dayanalımİyi bir teselliymiş de pek mutlu değilim ben durumdan. En çok iş yerinde nasıl idare edeceğim onu düşünüyorumsanırım 12-13. haftaya kadar bir şekilde dayanacağız.
Başka bir soru, kilo alımlarınız nasıl?
Günaydınnnn canımmmGÜNAYDINNNNN
GÜZELL HAMİŞ ANNE ADAYLARIIII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?