- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #1.381
Evet canım bende de pko var ama ben ilk denemedeki ilaçlar biraz ağır geldiğini söylemiştim o yüzden demişti bu ay daha az ilaçlı deneme yapalım dedi kabul ettim. İnsallah bu sefer olumlu olur hepimizin hayırlısıysaHadi hayırlısı inş canım rahim kalınlığını kpntrol etmek için çağırıyorlar inş nekadar kalınlaşması gerekiyorsa o kadar kalınlaşır
10unda başlar muhtemelen canım estrofeme sende de pko vardı sanki öyle hatırlıyorum acaba ondan mı bizde sonra başlıyorlar ya da doktorun tarzı da olabilir tabi kendi kalınlaşmasını görüp ona göre ilaç miktarını ayarlıcak da olabilir aklıma bunlar geliyor
Benim dr hem fitil hem iğne verdi işte bende datanabikdigim kadar dayanacam sonra göbekten olandan alcam kalçadaa apse oluştuFitilini istiçem kuzu ya böyle olmaz totomda yer kalmadıdaha önce hamilelik dönemi gecirmiştim gerci sonlanmıştı ama ozamanda fitil kullanmıştım sorun olmamıştı
Ben trendyildan almıştım canım comfort aldım yazın olam tedavide de aldım yazın zaten negatifti hiç boşa silik çizgi çıkarmadi simdikinde de 5.gun pozitif çıktıNe zaman transferin oldu cnm ? Ya bu trendyolda satılan toplu erken gebelik testleri var ya acaba onlar güvenilir mi? Bayanda uyguna geliyor 5 li erken gebelik testi 50 lira diyor. Normalde tanesi 45 lira eczanede sormuştum
Benim dr hem fitil hem iğne verdi işte bende datanabikdigim kadar dayanacam sonra göbekten olandan alcam kalçadaa apse oluştu
Hmm anladım cnm biz de görürüz umarım pozitifiBen trendyildan almıştım canım comfort aldım yazın olam tedavide de aldım yazın zaten negatifti hiç boşa silik çizgi çıkarmadi simdikinde de 5.gun pozitif çıktı
2 aralıkta oldum canım ben aldığım testin görüntüsü atayım sanaNe zaman transferin oldu cnm ? Ya bu trendyolda satılan toplu erken gebelik testleri var ya acaba onlar güvenilir mi? Bayanda uyguna geliyor 5 li erken gebelik testi 50 lira diyor. Normalde tanesi 45 lira eczanede sormuştum
Hayırlı olsunn pozitifinHmm anladım cnm biz de görürüz umarım pozitifi
Benim önceki 2 transferde de aynı şekilde olmuştu canım doktorun tarzı bu sanırımEvet canım bende de pko var ama ben ilk denemedeki ilaçlar biraz ağır geldiğini söylemiştim o yüzden demişti bu ay daha az ilaçlı deneme yapalım dedi kabul ettim. İnsallah bu sefer olumlu olur hepimizin hayırlısıysa
Ben ikitanesini 50 tlye aldımNe zaman transferin oldu cnm ? Ya bu trendyolda satılan toplu erken gebelik testleri var ya acaba onlar güvenilir mi? Bayanda uyguna geliyor 5 li erken gebelik testi 50 lira diyor. Normalde tanesi 45 lira eczanede sormuştum
Olur canımNe zaman transferin oldu cnm ? Ya bu trendyolda satılan toplu erken gebelik testleri var ya acaba onlar güvenilir mi? Bayanda uyguna geliyor 5 li erken gebelik testi 50 lira diyor. Normalde tanesi 45 lira eczanede sormuştum
AynenBenim önceki 2 transferde de aynı şekilde olmuştu canım doktorun tarzı bu sanırımhayırlısı bakalım ortalama aynı zamanlara denk gelicek sanırım transferler
Ay hadi yaaaaÇay içiyorum sadece oda açık içmeye çalışıyorum sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ama malesef iştahım açıldı herşeyi yiyesim geliyor ve tatlı yemek istiyorumcan boğazdan gelir diyorumm
Tmm cnm ben de bakim buna sağolBen ikitanesini 50 tlye aldım
Evet canım aklıma geldikçe sürekli yap ilk vurdurdugunda kolonyalı pamukla iyice bastır, ilerleyen saatlerde aklıma geldikçe ov o bölgeyiTeşekkürler canım şimdi yapsam olur mu peki kolanyalo pamukla
Göbekten olanı devlet karşılamıyor haftalık 200 yada 220 ücreti var mesela bu aralar lekelenme yüzünden günde iki yapıyorum haftalık 450 lira tutar o yüzden çoğu dr progestan yazıyor ama doktoruna sor istersen belki onu verir zaten aynı ilac biri göbekten biri kalçadan benim dr bana istediğini kullananilirsin dedizaten benimde sağ taraf şişti şimdiden nasıl geçer hiç bilmiyom ya göbekten olanı niye vermiyolar ki anlamadım tüp bebek ignelerini yapıyoz dimi bari bunun içinde göbekten olanı verin
Tamam cnm sağol senin ne zaman transfer ?Olur canım
Ben normallerden 10 tane sipariş ettim 32 tl geldi erken olanından almadım her güm diye diğerinden yapmayı planlıyorum
Inşallah canım inşallah rabbim size de bu haberleri almayı nasip etsin inşallahHmm anladım cnm biz de görürüz umarım pozitifi
Benim diğer transferde drum hem kalçadan hemde göbekten olanı bana seçenek olarak sundu hangisini istersen diye, bende kendi görüşünü sordum oda kalçadan olanı veriyorum o zaman dedi, ikiside aynı içerik ama göbekten olan daha yeni bir iğne olduğu için kalçadan olanı kullan dedi. Bende o zaman kalçadan olanı tercih etmiştim etkisi daha fazla çünküzaten benimde sağ taraf şişti şimdiden nasıl geçer hiç bilmiyom ya göbekten olanı niye vermiyolar ki anlamadım tüp bebek ignelerini yapıyoz dimi bari bunun içinde göbekten olanı verin
16 Aralık kontrolüm var canımTamam cnm sağol senin ne zaman transfer ?
Kız dur dayanamıyorum zaten çarşamba ya battık ya çıktık artıkAy hadi yaaaa
Yapsana bir test meraklandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?