- 2 Aralık 2015
- 4.524
- 18.510
- 208
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #1.361
Ben ılaclara başladığım gun nar yemeye başladım her gun yedim ama suyu icmedimKızlar nar suyu olayını çok sonradan yakaladım beni bir aydınlatın Bebişler içeyim mi ?
Benim 22 . Gün olduBen de başladım kızlar nar suyuna adetin 1.günüyle birlikte. Transfer tarihi verilenler adetin kaçıncı günü transfer dediler size ?
Cnm ben de nar yedim.Mevsimindeyiz direk nar olarak ye.Mevsiminde olmayanlar dogal nar suyu migrostan bulup ictiler.Nisan ayı grubundan biliyorum.transferden sonra yenilmemesi gerekiyor arladaslar dikkat edin.Transfer öncesi rahim kalinlasmasina yardımciKızlar nar suyu olayını çok sonradan yakaladım beni bir aydınlatın Bebişler içeyim mi ?
Meslektaş çıktık bide görüyo musun ben gitmicem 20si gibi olur transfer büyük ihtimal kdvleri filan halledecem o döneme kadaraynen başlarım ben muhasebeciyim zaten oturuyorum arada dolanır tur atarım sorunsuz atlatırım inşallah
Canım ben erken gebelik testi aldım çarşamba yapıcam onlar çizgisi daha belirgin oluyorKızlar idarda test yapınca erken gebelik testi mi yapıyorsunuz yoksa normal gebelik testi mi ?
Suyunun tadı tuhaf zaten ya bende narın kendini yiyorum 2 günde 1tane yiyorum günlük mü yemem gerekiyorBen ılaclara başladığım gun nar yemeye başladım her gun yedim ama suyu icmedim
Afiyet olsun canım bende oyle yaptim şifa olur inşallahSuyunun tadı tuhaf zaten bende narın kendini yiyorum 2 günde 1tane
Bir narı ayiklayip saklama kabina koydum,iki gün boyunca yedim.Suyunun tadı tuhaf zaten ya bende narın kendini yiyorum 2 günde 1tane yiyorum günlük mü yemem gerekiyor
Hadi inş güzel haberlerini bekliyoruzCanım ben erken gebelik testi aldım çarşamba yapıcam onlar çizgisi daha belirgin oluyor
Hadi hayırlısı olsun bakalım olalım da bir şekildeMeslektaş çıktık bide görüyo musun ben gitmicem 20si gibi olur transfer büyük ihtimal kdvleri filan halledecem o döneme kadar
Yeğenimi kaybettim geçen hafta
Tamam canım bende yarın alayım hemenCnm ben de nar yedim.Mevsimindeyiz direk nar olarak ye.Mevsiminde olmayanlar dogal nar suyu migrostan bulup ictiler.Nisan ayı grubundan biliyorum.transferden sonra yenilmemesi gerekiyor arladaslar dikkat edin.Transfer öncesi rahim kalinlasmasina yardımci
Fitilini istiçem kuzu ya böyle olmaz totomda yer kalmadıCanım sadece 2 hafta vurulmayacaksin hamilelik oluşursa 3aya kadar devam ediyor benim şimdi apse yapmış ağrısıni çeke çeke vuruluyorum esim progestandex al göbekten olandan diyo ama o da pahalı haftada 200 lira bakalım dayanabikdigim kadar dayanacam sonra dr a sorup göbekten olandan alcam 1 gun göbekten 1 gun kalçadan vurulirum üzgünüm ama agrisini hafifletecek bisey yok
Nar suyu da icebilirsin ama narda yiyebilirsin ben diğer transferimde organik nar suyu alıp içmiştim. Ama düzenli değil aklıma geldikçe. Yine de kalinlasmisti rahim estrofemden dolayıKızlar nar suyu olayını çok sonradan yakaladım beni bir aydınlatın Bebişler içeyim mi ?
Çay içiyorum sadece oda açık içmeye çalışıyorum sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ama malesef iştahım açıldı herşeyi yiyesim geliyor ve tatlı yemek istiyorumTransfer olan arkadaslar neler yemiyor,içmiyosunuz?Ben çay,kahve,soda,maydanoz,nar,çikolata,baharatlı yiyecekler,bitki çayları ve islenmis gıdalar yemiyorum.
Vurdurdugunuz kişiye ilacı çok çok yavaş vermesini söyleyin hemen vurdukları için beze oluşuyor malesef. Vurulduktan sonra da kolonyalı pamukla direk üzerine bastırın elinizle o şekilde beze olmazYa kızlar ben progestan igne vuruluyom her akşam cok agrıyo igne yerleri çok sertleşti buna bir çözümü olan varmı daha iki hafta falan vurulçam
Hoşbuldum tabı isterim yasım 33 oglum 3denememızde oldubu tedavımızde 4cu olcak
Hadi hayırlısı inş canım rahim kalınlığını kpntrol etmek için çağırıyorlar inş nekadar kalınlaşması gerekiyorsa o kadar kalınlaşır
10unda başlar muhtemelen canım estrofeme sende de pko vardı sanki öyle hatırlıyorum acaba ondan mı bizde sonra başlıyorlar ya da doktorun tarzı da olabilir tabi kendi kalınlaşmasını görüp ona göre ilaç miktarını ayarlıcak da olabilir aklıma bunlar geliyor
Kızlar nar suyu olayını çok sonradan yakaladım beni bir aydınlatın Bebişler içeyim mi ?
Başın sağolsun Allah'ım mekanını cennet etsinsizlere sabır versin
Teşekkürler canım şimdi yapsam olur mu peki kolanyalo pamuklaVurdurdugunuz kişiye ilacı çok çok yavaş vermesini söyleyin hemen vurdukları için beze oluşuyor malesef. Vurulduktan sonra da kolonyalı pamukla direk üzerine bastırın elinizle o şekilde beze olmaz
Ne zaman transferin oldu cnm ? Ya bu trendyolda satılan toplu erken gebelik testleri var ya acaba onlar güvenilir mi? Bayanda uyguna geliyor 5 li erken gebelik testi 50 lira diyor. Normalde tanesi 45 lira eczanede sormuştumCanım ben erken gebelik testi aldım çarşamba yapıcam onlar çizgisi daha belirgin oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?