2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar nar suyu olayını çok sonradan yakaladım beni bir aydınlatın Bebişler içeyim mi ?
Cnm ben de nar yedim.Mevsimindeyiz direk nar olarak ye.Mevsiminde olmayanlar dogal nar suyu migrostan bulup ictiler.Nisan ayı grubundan biliyorum.transferden sonra yenilmemesi gerekiyor arladaslar dikkat edin.Transfer öncesi rahim kalinlasmasina yardımci

aynen başlarım ben muhasebeciyim zaten oturuyorum arada dolanır tur atarım sorunsuz atlatırım inşallah
Meslektaş çıktık bide görüyo musun ben gitmicem 20si gibi olur transfer büyük ihtimal kdvleri filan halledecem o döneme kadar

Tamam canım bende yarın alayım hemen
Yemeye başlayalım

Fitilini istiçem kuzu ya böyle olmaz totomda yer kalmadı daha önce hamilelik dönemi gecirmiştim gerci sonlanmıştı ama ozamanda fitil kullanmıştım sorun olmamıştı

Kızlar nar suyu olayını çok sonradan yakaladım beni bir aydınlatın Bebişler içeyim mi ?
Nar suyu da icebilirsin ama narda yiyebilirsin ben diğer transferimde organik nar suyu alıp içmiştim. Ama düzenli değil aklıma geldikçe. Yine de kalinlasmisti rahim estrofemden dolayı

Transfer olan arkadaslar neler yemiyor,içmiyosunuz?Ben çay,kahve,soda,maydanoz,nar,çikolata,baharatlı yiyecekler,bitki çayları ve islenmis gıdalar yemiyorum.
Çay içiyorum sadece oda açık içmeye çalışıyorum sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ama malesef iştahım açıldı herşeyi yiyesim geliyor ve tatlı yemek istiyorum can boğazdan gelir diyorumm

Ya kızlar ben progestan igne vuruluyom her akşam cok agrıyo igne yerleri çok sertleşti buna bir çözümü olan varmı daha iki hafta falan vurulçam
Vurdurdugunuz kişiye ilacı çok çok yavaş vermesini söyleyin hemen vurdukları için beze oluşuyor malesef. Vurulduktan sonra da kolonyalı pamukla direk üzerine bastırın elinizle o şekilde beze olmaz

Hoşbuldum tabı isterim yasım 33 oglum 3denememızde oldu bu tedavımızde 4cu olcak

Başın sağolsun Allah'ım mekanını cennet etsin sizlere sabır versin

Canım ben erken gebelik testi aldım çarşamba yapıcam onlar çizgisi daha belirgin oluyor
Ne zaman transferin oldu cnm ? Ya bu trendyolda satılan toplu erken gebelik testleri var ya acaba onlar güvenilir mi? Bayanda uyguna geliyor 5 li erken gebelik testi 50 lira diyor. Normalde tanesi 45 lira eczanede sormuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…