• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Benim diğer transferde drum hem kalçadan hemde göbekten olanı bana seçenek olarak sundu hangisini istersen diye, bende kendi görüşünü sordum oda kalçadan olanı veriyorum o zaman dedi, ikiside aynı içerik ama göbekten olan daha yeni bir iğne olduğu için kalçadan olanı kullan dedi. Bende o zaman kalçadan olanı tercih etmiştim etkisi daha fazla çünkü
2-3 gün kalçadan vurdurdum oturduğum yerden kalkamadım gece uyuyamadım desem inanır mısın ? uykum ağrıdan acıdan hep bölündü.

Kızlar ya histereskopi sonrası bugün 4.günüm adet sancısı gibi sancım var bide pembe sulu akıntım var normal mi ara ara kahverengi akıntı da oluyor 😐

Elinde varsa yap beeeeaaa
Diyorum ya 10 tane aldım 2. Gündem itibaren yapıcam varsa çıkacak yoksa zaten çıkmayacak.
Evet bende öyle düşünüyorum çatlatma iğnesi oldum 12.günü bugün belki yanıltır diye bekliyorum çarşambayı🤣 umarım çarşambayı sel almaz🤣

Kızlar az önce wc ye gittigimde peceteye kahverengi iplik gibi akıntı gelmiş🤷🏻‍♀️Umarim kötü birsey degildir.daha önce hiç olmamıştı.
Canım senin kaçıncı günün transfer den sonra benim geçen sene ki tüp bebek te onu yaşamıştım bende ve pozitif olmuştu sonucum eğer bunla ilgili bir şeyse tabi yinede iyi düşünelim iyi olsun 😇🙏🤰

2-3 gün kalçadan vurdurdum oturduğum yerden kalkamadım gece uyuyamadım desem inanır mısın ? uykum ağrıdan acıdan hep bölündü.
İnanırım benim ilk transferimde hemşirenin eli çok sertti ve sürekli beze oluşmuştu ikinci transferde de şansıma başka hemşire daha iyiydi beze oluşsa da ilki kadar morarip kötüleşmemişti

Tamam kuzum teşekkür ederim 😇
ya bide monodoks antibiyotik kullanıyorum ama ishal oldum ilacı bıraksam olmaz mı yaa karnımı çok ağrıttı
Bana da histeroskopiden sonra monodoks vermişti mahvetmişti beni o ilaç ya🤢 4 gün kullandım sonra yalvardım doktora kullanmıyayım diye bırak dedi

Bana da histeroskopiden sonra monodoks vermişti mahvetmişti beni o ilaç ya🤢 4 gün kullandım sonra yalvardım doktora kullanmıyayım diye bırak dedi
Yaa bende kötü oldum yaa ama akşam ulaşamadım doktora yarın soracam artık ama akşam ilacını içmedim valla inşallah enfeksiyon olmaz yaa ☹️benimde 4.gün işte demek ki aynı etkiyi yapmış bizde

Canım senin kaçıncı günün transfer den sonra benim geçen sene ki tüp bebek te onu yaşamıştım bende ve pozitif olmuştu sonucum eğer bunla ilgili bir şeyse tabi yinede iyi düşünelim iyi olsun 😇🙏🤰
cuma transfer oldum.transfer gününü saymazsak 3.gün.aynen iyi düşünmek istiyorum🤲🏻

Yaa bende kötü oldum yaa ama akşam ulaşamadım doktora yarın soracam artık ama akşam ilacını içmedim valla inşallah enfeksiyon olmaz yaa ☹️benimde 4.gün işte demek ki aynı etkiyi yapmış bizde
Yine de sormadan bırakmasaydın canım iç der senin doktorun belli olmaz içtikten sonra yarım saat kadar dik oturmak gerekiyor aklında bulunsun
Bende opu dan sonra kullandım ama hiç yan etkisini görmedim ☺️
Ne güzel🤩 bende ishal bulantı yapmıştı bide ağzımda yaralar çıkmıştı🤷‍♀️

Yine de sormadan bırakmasaydın canım iç der senin doktorun belli olmaz içtikten sonra yarım saat kadar dik oturmak gerekiyor aklında bulunsun

Ne güzel🤩 bende ishal bulantı yapmıştı bide ağzımda yaralar çıkmıştı🤷‍♀️
Her bünye de başka tepkiler veriyor demekki zaten vücudumuz şaşırdı ne yapacağını da bakalım hayırlısı artık 🙆💜

Back