- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.421
Günaydın Kızlarrrrrrrr
Nasılsınız bakalım ?
Nasılsınız bakalım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm benim pozitif olan ilk transferimde lekelenme ve bel ağrısıydı en belirleyici şey. Umarım sen de pozitifi alırsın Kaçıncı denemendi bu ? Kaç embriyo transfer edildi ?Kızlar az önce wc ye gittigimde peceteye kahverengi iplik gibi akıntı gelmişUmarim kötü birsey degildir.daha önce hiç olmamıştı.
Canım benim lekelenmem 1 hafta sürmüştü acık pembe bazen kahve rengiydi ve sancım oluyodu adet olunca çok rahatlamıştımKızlar ya histereskopi sonrası bugün 4.günüm adet sancısı gibi sancım var bide pembe sulu akıntım var normal mi ara ara kahverengi akıntı da oluyor
Günaydın canlar bu estrofem bende bişeyler yapıyor ya doğru düzgün uyku bile uyuyamıyorum başım çok fena ağrıyor sizler de böyle etki ediyor mu kızlarGünaydın Kızlarrrrrrrr
Nasılsınız bakalım ?
Ben daha 1 tane içtim akşamı içmeyi unuttum yaaaGünaydın canlar bu estrofem bende bişeyler yapıyor ya doğru düzgün uyku bile uyuyamıyorum başım çok fena ağrıyor sizler de böyle etki ediyor mu kızlar
Aynısı oldu lekelenmem devam etti adetim gecikti 6.günde adet oldum .Canım benim lekelenmem 1 hafta sürmüştü acık pembe bazen kahve rengiydi ve sancım oluyodu adet olunca çok rahatlamıştım
Canım benim doktor içmeyi unutsan bile üçünü bir arada içebilirsin demişti unutmamaya özen göster ama aynı anda içsen de korkma bişey olmaz demişti bidaha unutursan aklında olsun içebiliyormuşuzBen daha 1 tane içtim akşamı içmeyi unuttum yaaa
bugün içicem sabah-akşam
işin kötüsü gecenin bir vakti uyandım ve korkuttular bu gece kötüydü inşallah daha uyanmam.
şimdi sabah 2 tane mi içeyim bugün öğlen mi içeyim nasıl yapayım sence ?Canım benim doktor içmeyi unutsan bile üçünü bir arada içebilirsin demişti unutmamaya özen göster ama aynı anda içsen de korkma bişey olmaz demişti bidaha unutursan aklında olsun içebiliyormuşuz
Normalde 5 gün sabah-akşamCanım benim doktor içmeyi unutsan bile üçünü bir arada içebilirsin demişti unutmamaya özen göster ama aynı anda içsen de korkma bişey olmaz demişti bidaha unutursan aklında olsun içebiliyormuşuz
ben en ıyısı bekleyeyım gebelık olusmustur ınsallah fitilini isterim :)Göbekten olanı devlet karşılamıyor haftalık 200 yada 220 ücreti var mesela bu aralar lekelenme yüzünden günde iki yapıyorum haftalık 450 lira tutar o yüzden çoğu dr progestan yazıyor ama doktoruna sor istersen belki onu verir zaten aynı ilac biri göbekten biri kalçadan benim dr bana istediğini kullananilirsin dedi
Günaydın gülüm gününüz aydın olsunGünaydın Kızlarrrrrrrr
Nasılsınız bakalım ?
Bende daha dün başladım bakalım nasıl etkileri olcakGünaydın canlar bu estrofem bende bişeyler yapıyor ya doğru düzgün uyku bile uyuyamıyorum başım çok fena ağrıyor sizler de böyle etki ediyor mu kızlar
İlacın kağıdında 1den fazla içmeyin yazıyor ama ne olur ne olmaz zamanlarını unutmayın üst üste de içmeyin benceCanım benim doktor içmeyi unutsan bile üçünü bir arada içebilirsin demişti unutmamaya özen göster ama aynı anda içsen de korkma bişey olmaz demişti bidaha unutursan aklında olsun içebiliyormuşuz
Ben akşam üstü gittim hemşire bugün mutlaka 2 tane al dedi şimdi iç akşam yatmaya yakın iç dediGünaydın gülüm gününüz aydın olsun
Bende daha dün başladım bakalım nasıl etkileri olcak
İlacın kağıdında 1den fazla içmeyin yazıyor ama ne olur ne olmaz zamanlarını unutmayın üst üste de içmeyin bence
Sağol canım doktorda normal dedi adetim gecikmez inşallah ya bana spiral takmıştı onu çıkaracak ve tekrar rahim filmi çekecekCanım benim lekelenmem 1 hafta sürmüştü acık pembe bazen kahve rengiydi ve sancım oluyodu adet olunca çok rahatlamıştım
Günaydın canım sabırsız günlerin geçmesini bekliyorum sen nasılsın ?Günaydın Kızlarrrrrrrr
Nasılsınız bakalım ?
Bende gelecek günlerimi hayal ediyorum günlerimi geçiriyorum.Günaydın canım sabırsız günlerin geçmesini bekliyorum sen nasılsın ?
Evet ilk denememde bana da yapmıştı. Ben zaten sıklıkla basım ağrıyan birisiydim ama ilk denemede bu bas ağrılarıyla migren teşhisi koydu doktor. İkinci denemede az ilaçla deneyecek olmamın bi sebebi de buGünaydın canlar bu estrofem bende bişeyler yapıyor ya doğru düzgün uyku bile uyuyamıyorum başım çok fena ağrıyor sizler de böyle etki ediyor mu kızlar
Canım ben bütün denemelerimde toplu içiyordum yani sabah öğle akşam değilde akşam 4 tane mesela aynı anda içiyordum doktorum öyle veriyoduGünaydın gülüm gününüz aydın olsun
İlacın kağıdında 1den fazla içmeyin yazıyor ama ne olur ne olmaz zamanlarını unutmayın üst üste de içmeyin bence
Canım bu estrofem normalde günde bi kere menopoza giren kadınlarda hormonu dengelemek için verilen bir ilac. Prospektüste genelde onlar icin yazılıyor. Ama tup bebek tedavisinde bırak iki taneyi günde 8-10 tane tek seferde de 3 er tane içenleri okudum ben burdaGünaydın gülüm gününüz aydın olsun
Rahim hazırlığı aşamasında başlarda yok canım serbestO kadar çok soru sordum ki doktora ,
İlişki yasağı var mı yok mu demeyi sormayı unuttum ?
Sanırım yoktur , bilen var mı kızlar..