- 27 Kasım 2021
- 375
- 517
- 23
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.341
Kızlar idarda test yapınca erken gebelik testi mi yapıyorsunuz yoksa normal gebelik testi mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim transferden 5 gun önce başladım iğneye hala kullanıyorum dr demekki yeterli bulmuştur ben günde bir iğne yaptırıyorum ama bikac gündür lekelenme yüzünden 2ye çıkardıkSana vermedi mi o zaman cnm progestan ? Benim de transferden 5 gün önce 0.15 çıktk doktor hiç bir yorum yapmadı bile Yani en azından bana yorum yapmadı. Kendince değerlendirmiştir belki de. O günden itibaren de sabah akşam prolutex iğne verdi.
Ben ilkini erken gebelik testi yaptım ikici ucuz olanlardan yaptımKızlar idarda test yapınca erken gebelik testi mi yapıyorsunuz yoksa normal gebelik testi mi ?
5 gün sonra işe başlayacak mısın canımRAporu da söyledim 5 günlük yazarız dedi .
O tek embriyolarımız sımsıkı sarılacak bize canım güç kuvvet verecek bize hiç merak etmeAmin canım hayırlısıyla gelsin de bugün de doktor bana dedi keşke 2 embriyon olsaydı sana 2 tane gönderidik sadece tek olduğu için yne de şansın var felan var dedi üzüldüm bende
Canım sadece 2 hafta vurulmayacaksin hamilelik oluşursa 3aya kadar devam ediyor benim şimdi apse yapmış ağrısıni çeke çeke vuruluyorum esim progestandex al göbekten olandan diyo ama o da pahalı haftada 200 lira bakalım dayanabikdigim kadar dayanacam sonra dr a sorup göbekten olandan alcam 1 gun göbekten 1 gun kalçadan vurulirum üzgünüm ama agrisini hafifletecek bisey yokYa kızlar ben progestan igne vuruluyom her akşam cok agrıyo igne yerleri çok sertleşti buna bir çözümü olan varmı daha iki hafta falan vurulçam
Evet canim tam 1 hafta var inşallah pazartesi sende kanda güzel sonucu paylasirsinAramızda tam bir hafta var yanicuma gününün hürmetine bana da güzel haber vermek nasip olur inşEvet tek embriyo olunca 5.güne cesaret edemem7 yada 8.günden önce yapmiyacagim dedim hep kendime sonra erken diye çıkmaz falan stres yapmiyayim
Hayırlı olsun tedavin rabbim evladına hayırlı sağlıklı kardeşler nasip etsin inşallah covid testi cigu merkez istiyorbende bundan korktuğum icin tedavi süresince kimseyle görüşmedim sende dikjat et kimseyle gorusmemeye calis hakkında hayırlısı inşallahİyi aksamlar arkadaşlar aranıza bende katılmak istiyorum. Benım bır oglum var tup bebek dondurulmuş embriyo ile 2015 dogumlu ve bir kardesi olsun istiyoruz bugun itibarı 3 gunumle basladık ilaca rahim hazırlanması için... daha onceden dondurulmuş embriyolarımız var hayırlısıyla kullanacagız... Bu sürecte Allah yardımcımız olsun guzel sonuclar almak dılegıyle... Benım sekerim oldugu ıxın agustosda insüline basladık ozaman seker ortalamam 13dü ekimde ilk kontrole gıttıgım de 7.4 ınmısdı ve tabı kı doktorum 6.5 altı oldugunda baslıyalım ocakda gel dedı ve ben cuma gunu seker ortalamama baktırdım 5.91 cıktı cok sukur hocanın da gorusuyle bugun muane oldum cok sukur basladık...ama bu covid testi beni dusunduruyor aşılıyım ama test pozitif cıkarsa tabıkı iptal oluyor tedavi ins hersey yolunda gider... Uzun oldu arkadaslar hayırlı sonuclar alalım insallah...
Canım istediğin gibi yat,yatis pozisyonundan birsey olmaz.sadece yatakta gerinmemeye çalaışıyorum.bir yere uzanmıyorum ve 5kg ve üstü ağır birsey tasimiyorum.ilk bir hafta evi süpürmüyorum ve kendimi yormuyorum ara ara dinleniyorum.pozitifim ve nagatifimde de ayniydi.tutacaksa birsekilde tutuyor tabi.bizimkisi sadece bir önlem,icimizi rahatlatiyoruz.Anladım canım benim de ilki dondurulmus 21.günde olmuş bu sefer bakalım ne zaman olacak merakla bekliyorum. Peki transferden sonra yatış pozisyonunuz nasıl oldu ? Ben yüzüstü yatmadan uyuyamıyorum istemsiz bir şekilde öyle dönüyorum yatarken. Yüzüstü yatarak pozitif gören oldu mu ? İlk transfer negatif olunca acaba benden mi kaynaklı oldu diye bir süre kendimi suçladım hep. Ne kadar evde dikkat etsem de acaba daha mi dikkat etmeliydim dedim. Sonradan duyduklarım embriyonun tutacağı varsa çok dikkat etmesek bile tuttuğu yönündeydi. İnsan başına geldikçe tecrübe kazanıyor iste
Hoşgeldiniz listeye eklenmek istermisiniz inşallah hayırlı bir evlat daha nasip eder mevlam sizlere ve bizlereİyi aksamlar arkadaşlar aranıza bende katılmak istiyorum. Benım bır oglum var tup bebek dondurulmuş embriyo ile 2015 dogumlu ve bir kardesi olsun istiyoruz bugun itibarı 3 gunumle basladık ilaca rahim hazırlanması için... daha onceden dondurulmuş embriyolarımız var hayırlısıyla kullanacagız... Bu sürecte Allah yardımcımız olsun guzel sonuclar almak dılegıyle... Benım sekerim oldugu ıxın agustosda insüline basladık ozaman seker ortalamam 13dü ekimde ilk kontrole gıttıgım de 7.4 ınmısdı ve tabı kı doktorum 6.5 altı oldugunda baslıyalım ocakda gel dedı ve ben cuma gunu seker ortalamama baktırdım 5.91 cıktı cok sukur hocanın da gorusuyle bugun muane oldum cok sukur basladık...ama bu covid testi beni dusunduruyor aşılıyım ama test pozitif cıkarsa tabıkı iptal oluyor tedavi ins hersey yolunda gider... Uzun oldu arkadaslar hayırlı sonuclar alalım insallah...
Canım butun bu saydıkların tamam ama süpürme isi lütfen sadece ilk hafta degil bi süre yapma dr asla önermiyor esin yapsin süperme ışini yada hic yapma ev kokmayacak ya eltimde tup bebek yaptidi 6 haftalık şimdi iki gun önce süpürdü günün de kanaması başladı dr kızdı süpürme işine karşılar dikkat et nolurCanım istediğin gibi yat,yatis pozisyonundan birsey olmaz.sadece yatakta gerinmemeye çalaışıyorum.bir yere uzanmıyorum ve 5kg ve üstü ağır birsey tasimiyorum.ilk bir hafta evi süpürmüyorum ve kendimi yormuyorum ara ara dinleniyorum.pozitifim ve nagatifimde de ayniydi.tutacaksa birsekilde tutuyor tabi.bizimkisi sadece bir önlem,icimizi rahatlatiyoruz.
Hoşgelsin aramızaCanım benimde ilk denememden 2016 lı oğlum var.dondurulmuslarla kardeş için nisanda ikinci transferi oldum.malesef nagatif oldu.son kalan embriyomuzla bu ay üçüncü transferimi oldum.ins bu sefer pozitif olurİkimiz icin de sonu güzel olsunİyi aksamlar arkadaşlar aranıza bende katılmak istiyorum. Benım bır oglum var tup bebek dondurulmuş embriyo ile 2015 dogumlu ve bir kardesi olsun istiyoruz bugun itibarı 3 gunumle basladık ilaca rahim hazırlanması için... daha onceden dondurulmuş embriyolarımız var hayırlısıyla kullanacagız... Bu sürecte Allah yardımcımız olsun guzel sonuclar almak dılegıyle... Benım sekerim oldugu ıxın agustosda insüline basladık ozaman seker ortalamam 13dü ekimde ilk kontrole gıttıgım de 7.4 ınmısdı ve tabı kı doktorum 6.5 altı oldugunda baslıyalım ocakda gel dedı ve ben cuma gunu seker ortalamama baktırdım 5.91 cıktı cok sukur hocanın da gorusuyle bugun muane oldum cok sukur basladık...ama bu covid testi beni dusunduruyor aşılıyım ama test pozitif cıkarsa tabıkı iptal oluyor tedavi ins hersey yolunda gider... Uzun oldu arkadaslar hayırlı sonuclar alalım insallah...
Ayy iş yapmadan da olmuyorsagol cnm dikkat edicem bu söylediğine annemdeyim zaten is yapmamak icin buraya geldimCanım butun bu saydıkların tamam ama süpürme isi lütfen sadece ilk hafta degil bi süre yapma dr asla önermiyor esin yapsin süperme ışini yada hic yapma ev kokmayacak ya eltimde tup bebek yaptidi 6 haftalık şimdi iki gun önce süpürdü günün de kanaması başladı dr kızdı süpürme işine karşılar dikkat et nolur
Hoşbuldum tabı isterim yasım 33 oglum 3denememızde oldu bu tedavımızde 4cu olcakHoşgeldiniz listeye eklenmek istermisiniz inşallah hayırlı bir evlat daha nasip eder mevlam sizlere ve bizlere
Hadi hayırlısı inş canım rahim kalınlığını kpntrol etmek için çağırıyorlar inş nekadar kalınlaşması gerekiyorsa o kadar kalınlaşırBen ofis histereskopi oldum geçen ay ya 6 gün geçikmem oldu dün işte başladı benim adetim zaten doktor adet okur olmaz gel demişti gittim muaynede atti iyi her hangi bir sorun sıkıntı yok denildi ilaç yazıldı işte sabah öğle akşam aksatma dedi hatta cuma d kontrole gel dedi bakalım ya nasip
10unda başlar muhtemelen canım estrofeme sende de pko vardı sanki öyle hatırlıyorum acaba ondan mı bizde sonra başlıyorlar ya da doktorun tarzı da olabilir tabi kendi kalınlaşmasını görüp ona göre ilaç miktarını ayarlıcak da olabilir aklıma bunlar geliyorCanım beni de 7.gün gel dedi. Sana da sonradan mi başlanılacak ilaçlara sanırım benzer süreçler olacak bizimkisi
Hos bulduk canm bır yas var aralarında .. Bu surecdeHoşgelsin aramızaCanım benimde ilk denememden 2016 lı oğlum var.dondurulmuslarla kardeş için nisanda ikinci transferi oldum.malesef nagatif oldu.son kalan embriyomuzla bu ay üçüncü transferimi oldum.ins bu sefer pozitif olurİkimiz icin de sonu güzel olsun
Valla canım ben sadede kendi yemeğimi bulaşığımı hallediyordum ilk günden süpürme falan yapmıyorum ablamlar gelip yapıyorlar ama lekelenme başlayınca dr sürekli yat dedi şimdi yemeğimi falan da görümcem ablamlar yapıyor valla bebeğim iyi olsun evi pislik götürsün umrum değil yıllardır temizledigime sayarımAyy iş yapmadan da olmuyorsagol cnm dikkat edicem bu söylediğine annemdeyim zaten is yapmamak icin buraya geldim
aynen başlarım ben muhasebeciyim zaten oturuyorum arada dolanır tur atarım sorunsuz atlatırım inşallah5 gün sonra işe başlayacak mısın canım