• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Hadi hayırlısı inş canım rahim kalınlığını kpntrol etmek için çağırıyorlar inş nekadar kalınlaşması gerekiyorsa o kadar kalınlaşır🤗

10unda başlar muhtemelen canım estrofeme sende de pko vardı sanki öyle hatırlıyorum acaba ondan mı bizde sonra başlıyorlar ya da doktorun tarzı da olabilir tabi kendi kalınlaşmasını görüp ona göre ilaç miktarını ayarlıcak da olabilir aklıma bunlar geliyor
Evet canım bende de pko var ama ben ilk denemedeki ilaçlar biraz ağır geldiğini söylemiştim o yüzden demişti bu ay daha az ilaçlı deneme yapalım dedi kabul ettim. İnsallah bu sefer olumlu olur hepimizin hayırlısıysa 🙏🏻

Fitilini istiçem kuzu ya böyle olmaz totomda yer kalmadı 😀 daha önce hamilelik dönemi gecirmiştim gerci sonlanmıştı ama ozamanda fitil kullanmıştım sorun olmamıştı
Benim dr hem fitil hem iğne verdi işte bende datanabikdigim kadar dayanacam sonra göbekten olandan alcam kalçadaa apse oluştu

Ne zaman transferin oldu cnm ? Ya bu trendyolda satılan toplu erken gebelik testleri var ya acaba onlar güvenilir mi? Bayanda uyguna geliyor 5 li erken gebelik testi 50 lira diyor. Normalde tanesi 45 lira eczanede sormuştum
Ben trendyildan almıştım canım comfort aldım yazın olam tedavide de aldım yazın zaten negatifti hiç boşa silik çizgi çıkarmadi simdikinde de 5.gun pozitif çıktı

Benim dr hem fitil hem iğne verdi işte bende datanabikdigim kadar dayanacam sonra göbekten olandan alcam kalçadaa apse oluştu
😕 zaten benimde sağ taraf şişti şimdiden nasıl geçer hiç bilmiyom ya göbekten olanı niye vermiyolar ki anlamadım tüp bebek ignelerini yapıyoz dimi bari bunun içinde göbekten olanı verin

Ne zaman transferin oldu cnm ? Ya bu trendyolda satılan toplu erken gebelik testleri var ya acaba onlar güvenilir mi? Bayanda uyguna geliyor 5 li erken gebelik testi 50 lira diyor. Normalde tanesi 45 lira eczanede sormuştum
2 aralıkta oldum canım ben aldığım testin görüntüsü atayım sana

Evet canım bende de pko var ama ben ilk denemedeki ilaçlar biraz ağır geldiğini söylemiştim o yüzden demişti bu ay daha az ilaçlı deneme yapalım dedi kabul ettim. İnsallah bu sefer olumlu olur hepimizin hayırlısıysa 🙏🏻
Benim önceki 2 transferde de aynı şekilde olmuştu canım doktorun tarzı bu sanırım🤭 hayırlısı bakalım ortalama aynı zamanlara denk gelicek sanırım transferler

Ben ikitanesini 50 tlye aldım

Eklentiler

• Screenshot_20211206-222424_Trendyol.jpg
    Screenshot_20211206-222424_Trendyol.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 23
Olur canım
Ben normallerden 10 tane sipariş ettim 32 tl geldi erken olanından almadım her güm diye diğerinden yapmayı planlıyorum

Çay içiyorum sadece oda açık içmeye çalışıyorum sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ama malesef iştahım açıldı herşeyi yiyesim geliyor ve tatlı yemek istiyorum 🙈🙈🙈 can boğazdan gelir diyorumm
Ay hadi yaaaa
Yapsana bir test meraklandım

😕 zaten benimde sağ taraf şişti şimdiden nasıl geçer hiç bilmiyom ya göbekten olanı niye vermiyolar ki anlamadım tüp bebek ignelerini yapıyoz dimi bari bunun içinde göbekten olanı verin
Göbekten olanı devlet karşılamıyor haftalık 200 yada 220 ücreti var mesela bu aralar lekelenme yüzünden günde iki yapıyorum haftalık 450 lira tutar o yüzden çoğu dr progestan yazıyor ama doktoruna sor istersen belki onu verir zaten aynı ilac biri göbekten biri kalçadan benim dr bana istediğini kullananilirsin dedi

Benim diğer transferde drum hem kalçadan hemde göbekten olanı bana seçenek olarak sundu hangisini istersen diye, bende kendi görüşünü sordum oda kalçadan olanı veriyorum o zaman dedi, ikiside aynı içerik ama göbekten olan daha yeni bir iğne olduğu için kalçadan olanı kullan dedi. Bende o zaman kalçadan olanı tercih etmiştim etkisi daha fazla çünkü

Back