- 2 Ocak 2022
- 71
- 81
- 3
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.821
Kızlar selam ben 8. Haftadayım resmen nefes kesen bir sürece girmiş gibiyim . Burnum tıkanık, akcigerlerim nefes alıp vermeme yetmiyor gibi kesik kesik ve sürekli halsiz haldeyim. Normal mi acaba sizlerde nasıl gidiyo
Hamilelikte oldu bu ama . Soğuk algınlığı belirtim yok hiç nefes alamıyorum burnumdanSoğuk algınlığı mı acaba canım ya da alerji?
Canım ben hamilelik öncesi yaşardım bazen. Alerjiden dolayı burun içi etlerim şişer ve nefes alamazdım. Oyüzden aklıma alerji geldi hemen. Ama tabii bence gecikmeden doktora danışmalısın. boğazım kaşındı iki gün önce hemen zencefilli ballı limonlu sıcak su içtim geçti. Ama nefes alamamak farklı tabi. İnşallah hemen iyileşirsinHamilelikte oldu bu ama . Soğuk algınlığı belirtim yok hiç nefes alamıyorum burnumdan
Benim hep tıkanık kronik alerjikimKızlar selam ben 8. Haftadayım resmen nefes kesen bir sürece girmiş gibiyim . Burnum tıkanık, akcigerlerim nefes alıp vermeme yetmiyor gibi kesik kesik ve sürekli halsiz haldeyim. Normal mi acaba sizlerde nasıl gidiyo
Evet canım bebeğin baş-popo arası ölçümü... hayırlı olsun canımBirde ultrason görüntüsünde crl 1.15 cm yazıyo bebeğin boyumu oluyo bu doktor ölçtü ama söylemedi bende heycandan sormadım
Sağol canım Allah razı olsunEvet canım bebeğin baş-popo arası ölçümü... hayırlı olsun canım
Canım ben hamilelik öncesi yaşardım bazen. Alerjiden dolayı burun içi etlerim şişer ve nefes alamazdım. Oyüzden aklıma alerji geldi hemen. Ama tabii bence gecikmeden doktora danışmalısın. boğazım kaşındı iki gün önce hemen zencefilli ballı limonlu sıcak su içtim geçti. Ama nefes alamamak farklı tabi. İnşallah hemen iyileşirsin
Evet bebek boyu oBirde ultrason görüntüsünde crl 1.15 cm yazıyo bebeğin boyumu oluyo bu doktor ölçtü ama söylemedi bende heycandan sormadım
Çift transfer miydi? Ben de 27 Aralık transferiyim ve benim de ikizKızlaaarrrr24 Aralık transferiyim 8+3 günlük gebeyim bugün ikiz olduğunu öğrendim ve resmen şok oldum 10 gün önce gittiğimde tek demişti doktor. İkisinin de kalp atışını duyduk herşey yolunda dedi Şimdiye kadar çok rahattım şuan aşırı gergin hissediyorum eşime biz napcaazz diyip duruyorum
Ay ay ay maşallah.Kızlaaarrrr24 Aralık transferiyim 8+3 günlük gebeyim bugün ikiz olduğunu öğrendim ve resmen şok oldum 10 gün önce gittiğimde tek demişti doktor. İkisinin de kalp atışını duyduk herşey yolunda dedi Şimdiye kadar çok rahattım şuan aşırı gergin hissediyorum eşime biz napcaazz diyip duruyorum
Benim alerjik rinitim var canım 2 yildir alerji doktoruma hamilelikte nasil olucak ilaç icemicem diyince ya artar yada azalır kişisine bağlı demişti ,bende bu haftaya kadar iyi geldim ama bu hafta sen gibi hatta daha kötü olabilirim tıkanma hapşırma burun akıntım başladı belki seninde alerjin vardır,burun kapalı ağızdan nefes alıyorum oda kupkuru ediyor.Hamilelikte oldu bu ama . Soğuk algınlığı belirtim yok hiç nefes alamıyorum burnumdan
Miyomu unutmasini nasil bu kadar nornal soyluyor sasirdim.Ben 2 yıl önce cikolata kisti ameliyatı oldum Recai Pabuccu da. Ayni zamanda myomum da vardi. Kendisi kisti alıp myomu unutmuş. Ameliyat sonrasi kendisi soyledi. Ameliyattan sonra 1 sene geçti, hamile kalamadim. Sonra dedim ki recai hoca nasilsa beni biliyor, myomu da unutmus ya, daha bi ilgili olur düşüncesiyle centrum da tup bebek yaptırdım onunla. 3. Gün taze transfer yaptı. Bi anda oldu bitti hersey sonuc negatif tabiki.. bide bize hep sizin olur sorun yok falan yapti ümitlendik haliyle. 1 sene de ara verdim hem maddi hem manevi cok yıprandık.. sonra cok araştırdım. Berfu hoca ve tolga hoca arasinda kaldim. Berfu hoca ya görüşmeye gittim. Cok soguk geldi ısınamadım. Tolga hocaya görüşmeye gittim Allah razi olsun 6 ay uğraştı emek verdi. Recai hoca birde ameliyat olduğum tarafa cok zarar vermis. O tarafta hic yumurtam oluşmuyordu.. yas 32. Amh düşük. Birde sadece soldan yumurta toplandi ve myomum duruyor. Son olarak da cikolata kistim tekrarladi. Ona ragmen tolga hocanin ilk transferinde pozitifi gördüm cok şükür. Insallah saglikla da ilerler
Bahceciden memnun musunjzBen 2 yıl önce cikolata kisti ameliyatı oldum Recai Pabuccu da. Ayni zamanda myomum da vardi. Kendisi kisti alıp myomu unutmuş. Ameliyat sonrasi kendisi soyledi. Ameliyattan sonra 1 sene geçti, hamile kalamadim. Sonra dedim ki recai hoca nasilsa beni biliyor, myomu da unutmus ya, daha bi ilgili olur düşüncesiyle centrum da tup bebek yaptırdım onunla. 3. Gün taze transfer yaptı. Bi anda oldu bitti hersey sonuc negatif tabiki.. bide bize hep sizin olur sorun yok falan yapti ümitlendik haliyle. 1 sene de ara verdim hem maddi hem manevi cok yıprandık.. sonra cok araştırdım. Berfu hoca ve tolga hoca arasinda kaldim. Berfu hoca ya görüşmeye gittim. Cok soguk geldi ısınamadım. Tolga hocaya görüşmeye gittim Allah razi olsun 6 ay uğraştı emek verdi. Recai hoca birde ameliyat olduğum tarafa cok zarar vermis. O tarafta hic yumurtam oluşmuyordu.. yas 32. Amh düşük. Birde sadece soldan yumurta toplandi ve myomum duruyor. Son olarak da cikolata kistim tekrarladi. Ona ragmen tolga hocanin ilk transferinde pozitifi gördüm cok şükür. Insallah saglikla da ilerler
Hayir bahceciye muayene olduktan sonra bir daha gitmedim.Bahceciden memnun musunjz
Sen nasılsın iniz annesiOooo kimsenin sesi çıkmıyor hanımlar nasolsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?