2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Hamilelikte oldu bu ama . Soğuk algınlığı belirtim yok hiç nefes alamıyorum burnumdan
Canım ben hamilelik öncesi yaşardım bazen. Alerjiden dolayı burun içi etlerim şişer ve nefes alamazdım. Oyüzden aklıma alerji geldi hemen. Ama tabii bence gecikmeden doktora danışmalısın. boğazım kaşındı iki gün önce hemen zencefilli ballı limonlu sıcak su içtim geçti. Ama nefes alamamak farklı tabi. İnşallah hemen iyileşirsin

Kızlar selam ben 8. Haftadayım resmen nefes kesen bir sürece girmiş gibiyim . Burnum tıkanık, akcigerlerim nefes alıp vermeme yetmiyor gibi kesik kesik ve sürekli halsiz haldeyim. Normal mi acaba sizlerde nasıl gidiyo
Benim hep tıkanık kronik alerjikim halsizlik bendede aşırı az önce duşa girdim zor çıktım resmen üstüme bi baygınlık geldi gibi oldu en kısa sürede geçer inşallah bu günler

Birde ultrason görüntüsünde crl 1.15 cm yazıyo bebeğin boyumu oluyo bu doktor ölçtü ama söylemedi bende heycandan sormadım

Alerjim yok bildiğim kadarıyla ama bi test yaptırayım bakalım teşekkür ederim :)
Birde ultrason görüntüsünde crl 1.15 cm yazıyo bebeğin boyumu oluyo bu doktor ölçtü ama söylemedi bende heycandan sormadım
Evet bebek boyu o

Kızlaaarrrr 24 Aralık transferiyim 8+3 günlük gebeyim bugün ikiz olduğunu öğrendim ve resmen şok oldum 10 gün önce gittiğimde tek demişti doktor. İkisinin de kalp atışını duyduk herşey yolunda dedi Şimdiye kadar çok rahattım şuan aşırı gergin hissediyorum eşime biz napcaazz diyip duruyorum

Çift transfer miydi? Ben de 27 Aralık transferiyim ve benim de ikiz İlk napıcaz şeklinde benim de bir tedirginliğim olmuştu ama kalplerini duyunca iyi ki diyorum. Endişeler hep olucak ama şükürler olsun sağlıkla alırız inş kucağımıza. İlk şoktan sonra alışacaksın eminim

Ay ay ay maşallah.

Durduk durduk çift bebişleri yakaladık maşallah. Sağlıkla gelsinler rızıkları ile gelirler muhakkkak

Hamilelikte oldu bu ama . Soğuk algınlığı belirtim yok hiç nefes alamıyorum burnumdan
Benim alerjik rinitim var canım 2 yildir alerji doktoruma hamilelikte nasil olucak ilaç icemicem diyince ya artar yada azalır kişisine bağlı demişti ,bende bu haftaya kadar iyi geldim ama bu hafta sen gibi hatta daha kötü olabilirim tıkanma hapşırma burun akıntım başladı belki seninde alerjin vardır,burun kapalı ağızdan nefes alıyorum oda kupkuru ediyor.

Miyomu unutmasini nasil bu kadar nornal soyluyor sasirdim.

Bahceciden memnun musunjz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…