- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
- 23
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.841
Midem alt üst haftalardır. Leblebi tozu ile ekşi yapıp yiyorum sürekli. 2 saat sürmüyor midem kaznınıyor. İlk 3 ay kilo alma dedi doktor ama sanırım çok geç. Kasık ağrılarım yeni yeni hafifledi. Gögüslerim de şiş. Bir huysuzluk var üzerimde anlatamam. Bu arada gece uykum çok kötü. Saat başı kalkıyorum neredeyse. İlaç ve iğneler hayırlısı ile bitseydi biraz rahat edeceğim. Ah ne çok sitem ettimSen nasılsın iniz annesibebisler nasil, mideni bulandiriyorlar mi bende iki gundur karın içi acıması var ya sizlerde yaşıyor musunuz, bir de göğüsler ne durumda
Geçecek bu günlerMidem alt üst haftalardır. Leblebi tozu ile ekşi yapıp yiyorum sürekli. 2 saat sürmüyor midem kaznınıyor. İlk 3 ay kilo alma dedi doktor ama sanırım çok geç. Kasık ağrılarım yeni yeni hafifledi. Gögüslerim de şiş. Bir huysuzluk var üzerimde anlatamam. Bu arada gece uykum çok kötü. Saat başı kalkıyorum neredeyse. İlaç ve iğneler hayırlısı ile bitseydi biraz rahat edeceğim. Ah ne çok sitem ettim
İyiyim canım seni sormalı,Kızlarrr, 20 Aralık transferliler nasılsınız? İçimizden biefsunn210102 pozitifti sanırım. Nasıl gidiyor canım hamileliğin? İnşallah sağlıkla kavuşursun.
H hasretim0601Duru_ sude Katre_g Iron Butterfly sizler nasılsınız? Yeniden denediniz mi ya da deneyecek misiniz?
İyiyim canım seni sormalı,
Hamilelik nasıl gitsin kuzum çok şükür sorunsuz gidiyor ağrısız sızısız ilerliyorum sende durumlar nasıl ?
Çoook sevindim canım. İnşallah her şey yolunda gider, sağlıkla kavuşursun bebişine.İyiyim canım seni sormalı,
Hamilelik nasıl gitsin kuzum çok şükür sorunsuz gidiyor ağrısız sızısız ilerliyorum sende durumlar nasıl ?
Ayyy çok sevindim yaaa artar merak etme hiç süphen olmasın çok güzel bir haber bu rabbim evlatlarımızı kucağımıza sağ sağlim sağlıklı almayı nasip etsin.Çoook sevindim canım. İnşallah her şey yolunda gider, sağlıkla kavuşursun bebişine.
Ben bir ay adet gördüm sonra hemen tekrar sürece başladım ara vermeden. 1şubatta dondurulmuş 2 embriyo transferi oldum.
Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım. Az önce sonucumu aldım Hcg 180 çıktı. Şimdilik çok iyi yani 2gün sonra da artarsa içim rahatlıycak. İnşallah bu sefer yüzüm güler
ah canımm, çok sağolAyyy çok sevindim yaaa artar merak etme hiç süphen olmasın çok güzel bir haber bu rabbim evlatlarımızı kucağımıza sağ sağlim sağlıklı almayı nasip etsin.
Merhaba kızlaarrr herkes haberlerini alıp köşeye çekilmiş valla böyle olmaz hadi herkes toplansın birbirimizle konuşmamız gereken konular vaaarikiz haberini aldım geçen haftalarda doktorum ikiz gebeliklerde 2li test yapamıyoruz bunun yerine fetal dna yapıyoruz ama yine de ben ense kalınlığını filan ölçücem dedi. Doktoruyla bu konuşmalara giren var mı acaba?? Heyecanlı ve gerginiiimmm
Merhaba benim de iki transferdi ikisi de tutmuş ama biri boş kese yani tek bebek devam ediyor bu halde bile ikili test yanlış sonuç veriyormuş diğerinde bebek olmamasına rağmen.3 hafta sonra gittiğimde kese yok olduysa ikili test yapılacak yoksa ne yapacak onu konuşmadık yok olacağını düşünüyor doktorumMerhaba kızlaarrr herkes haberlerini alıp köşeye çekilmiş valla böyle olmaz hadi herkes toplansın birbirimizle konuşmamız gereken konular vaaarikiz haberini aldım geçen haftalarda doktorum ikiz gebeliklerde 2li test yapamıyoruz bunun yerine fetal dna yapıyoruz ama yine de ben ense kalınlığını filan ölçücem dedi. Doktoruyla bu konuşmalara giren var mı acaba?? Heyecanlı ve gerginiiimmm
Merhaba 2 embriyo mu transfer edilmişti sizeMerhaba kızlaarrr herkes haberlerini alıp köşeye çekilmiş valla böyle olmaz hadi herkes toplansın birbirimizle konuşmamız gereken konular vaaarikiz haberini aldım geçen haftalarda doktorum ikiz gebeliklerde 2li test yapamıyoruz bunun yerine fetal dna yapıyoruz ama yine de ben ense kalınlığını filan ölçücem dedi. Doktoruyla bu konuşmalara giren var mı acaba?? Heyecanlı ve gerginiiimmm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah canım. Ben 11+5 deyim , bugün fetal DNA testi için kan vericem. 2 hafta önce gittiğimde doktorum anlattı 2 Li test ve fetal DNA yı. Benim yaşım ileri olduğu için 2 Li testin yüksek çıkma ihtimali var o yüzden fetal DNA daha güvenli sonuç verir. %99 doğruluk diyorlar. 2 Li test sadece olasılık hesabı yapıyor.Merhaba kızlaarrr herkes haberlerini alıp köşeye çekilmiş valla böyle olmaz hadi herkes toplansın birbirimizle konuşmamız gereken konular vaaarikiz haberini aldım geçen haftalarda doktorum ikiz gebeliklerde 2li test yapamıyoruz bunun yerine fetal dna yapıyoruz ama yine de ben ense kalınlığını filan ölçücem dedi. Doktoruyla bu konuşmalara giren var mı acaba?? Heyecanlı ve gerginiiimmm
Canım ben ara verdim, 2 regli atladım. Şimdi önümüzdeki regli bekliyorum 22 Şubat gibi gelecek görünüyor. Ben de amh düşüklüğünden dondurulmuş yoktu. Tüm sürece baştan başlıcamKızlarrr, 20 Aralık transferliler nasılsınız? İçimizden biefsunn210102 pozitifti sanırım. Nasıl gidiyor canım hamileliğin? İnşallah sağlıkla kavuşursun.
H hasretim0601Duru_ sude Katre_g Iron Butterfly sizler nasılsınız? Yeniden denediniz mi ya da deneyecek misiniz?
Yhaaaaa çok sevindim senin adınaaaaÇoook sevindim canım. İnşallah her şey yolunda gider, sağlıkla kavuşursun bebişine.
Ben bir ay adet gördüm sonra hemen tekrar sürece başladım ara vermeden. 1şubatta dondurulmuş 2 embriyo transferi oldum.
Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım. Az önce sonucumu aldım Hcg 180 çıktı. Şimdilik çok iyi yani 2gün sonra da artarsa içim rahatlıycak. İnşallah bu sefer yüzüm güler
Ooohhh ohhhh maşşallah hep sıkıntısız geçsin. Tüy gibi geçer inş hamileliğin. Hamileliği boyunca fingir fingir gezenlerden ol inşİyiyim canım seni sormalı,
Ben fetal DNA testi için kan verdim. 2 Li 3 Lü 4 lü testleri yaptırmana gerek kalmıyor. Bu testler ihtimal degerlendirmesi yapıyor. Anne yaşı arttıkça bu testlerin olumsuz çıkma ihtimali artıyor. Bana doktorum fetal DNA önerdi. Doğruluk %99 muş. Biraz pahalı bir test ama kafa rahatlığım için yaptırıyorum. Ayrıca bazı devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor. Mesela Ümraniye eğitim araştırma hastanesinde yapılıyor, benim vaktim yok yurtdışına taşınıcam o yüzden özel lab. da yaptırıyorum.Kızlar bu tarama testleri için fikir ayrılıkları var hep . Çevrem bana yaptırma kafanı bulandırma hatalı sonuç çıkabiliyor diyor. O sebple ben çok kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz. Yaptıracakların ve yaptırmayacakların gerekçelerini çok merak ediyorum
Bugün doktorum 3 marta ikili tarama randevusu verdi ben yaptıracağım teknolojinin bütün imkanlarından faydalanmak lazım bir şeyden şüphelenirsede ya da aklıma yatmazsa fetal dna yaptırırım zaten. Her şey allahtan doğumdan sonra bir problem varsa şok olmaktansa en azından öncesinde öğrenip psikolojik olarak ona göre hazırlanır insan diye düşünüyorum. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinKızlar bu tarama testleri için fikir ayrılıkları var hep . Çevrem bana yaptırma kafanı bulandırma hatalı sonuç çıkabiliyor diyor. O sebple ben çok kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz. Yaptıracakların ve yaptırmayacakların gerekçelerini çok merak ediyorum
Çoook teşekkür ederim canımm. Sonucum şimdi çıktı. 491 olmuş. Ayyy sonunda güzel bir sonuç aldım. Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.Canım ben ara verdim, 2 regli atladım. Şimdi önümüzdeki regli bekliyorum 22 Şubat gibi gelecek görünüyor. Ben de amh düşüklüğünden dondurulmuş yoktu. Tüm sürece baştan başlıcam
Yhaaaaa çok sevindim senin adınaaaaİnş devamı da gelir canım. Senin bu 2. transferin oluyor galiba, şimdi senin haberini alınca benim de içime bir ışık doğdu. Ben de 2. de sonuç alırım inşşş Tekrar test yapmışsındır herhalde nedir sonucun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?