- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
- 23
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.801
Kızlar bişey sorucam benim değerim 0.1 çıktı bu değer sonradan yükselmez değil mi 3.gün embriyosuydu bugün tranferin 10.günü
Çift embriyoydu hemşire ile konuştum cumaya kadar bekleyin cuma tekrar kan verin dedi ama 0.1 yani nasıl yükselcekBetğl merhaba çift miydi embriyon?
Doktor muhtemelen tekrarlatır . Ne diyeceğimi bilemedim. Doktorun ne dedi
Öyle canım ya nasip elden bişey gelmezHayırlısı canım sabır etmek gerekiyor bu dünyada alacak nefesleri varsa gelecekler elimizden gelen her şeyi yapıyoruz tüp bebek anneleri olarak
Ne denir bilmiyorum çok üzgünüm, yeni denemende sağlıkla kucağına alacaksın inş. Dediğin gibi çok güçlüsün.Olmadı kızlar iki aylık serüvenim son buluyor . Gelişme yok bebekte cumartesi günü kürtaj randevusu aldım . İnsan elbet üzülüyor ister istemez ama kendimi ilk denemeye göre daha güçlü hissediyorum Allah sabrini da verecekSon embriyo ile devam edeceğiz umarım hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz
Selam canım. Az önce geldik doktordan. Kalp atışı ve gelişimi normal dedi. Kanama devam ederse iğne yaparız, etmezse gerek yok şimdilik durmuş dedi. çok şükürSelam benim 6. Ve 7. Haftada da oldu. 2 hafta boyunca devam etti neredeyse sorun yok dedi doktor
İnşallah son embriyo , bu yorgunluklarının da sonu olur arkadaşım. Allah yolunu açık etsin. Güzel haberler ile yaz bize kısa zamanda inşallahOlmadı kızlar iki aylık serüvenim son buluyor . Gelişme yok bebekte cumartesi günü kürtaj randevusu aldım . İnsan elbet üzülüyor ister istemez ama kendimi ilk denemeye göre daha güçlü hissediyorum Allah sabrini da verecekSon embriyo ile devam edeceğiz umarım hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz
Ne dedir bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun son embriyon sağlıkla tutunsun inşallah canımOlmadı kızlar iki aylık serüvenim son buluyor . Gelişme yok bebekte cumartesi günü kürtaj randevusu aldım . İnsan elbet üzülüyor ister istemez ama kendimi ilk denemeye göre daha güçlü hissediyorum Allah sabrini da verecekSon embriyo ile devam edeceğiz umarım hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz
Rabbim yardımcın olsun sıkma canını vardır bunda da bir hayırOlmadı kızlar iki aylık serüvenim son buluyor . Gelişme yok bebekte cumartesi günü kürtaj randevusu aldım . İnsan elbet üzülüyor ister istemez ama kendimi ilk denemeye göre daha güçlü hissediyorum Allah sabrini da verecekSon embriyo ile devam edeceğiz umarım hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz
İnşallah canım yazarım tabi . Hepinize sağlıklı gebelikler dilerim hakkımızda hayırlısı ne ise o bizi bulsunİnşallah son embriyo , bu yorgunluklarının da sonu olur arkadaşım. Allah yolunu açık etsin. Güzel haberler ile yaz bize kısa zamanda inşallah
Canım ben oğluma gebeliğimde ast alt değerlerin seninkindende yüksek çıkmıştı.gastroenkolojiye felan gittim danıştım.dr progrstan kullandığım için yükseldiğini söyledi ve progrstanı bıraktığımda çok hızlı bi şekilde normal değerlere düşmüştü.gebeliğimede hiç bi etkisi olmadı oğlumu sağlıkla kucağıma aldım.endişe etme kullandığın ilaçların yan etkisi bunlarKızlar merhaba. Dün gebelik tarama testi yaptırdım ilk yapılan test yani. Sizlerde yaptırmışsınızdır ben 1 hafta geç yaptırdım corona olduğum için.tam kan testinde ALT değerim Yüksek çıkmış 70 . Doktorum biraz yüksek haftaya tekrar baktır dedi. Bu durumu yaşayan var mı aranızda kızlarbebek için tehlikeli diye okudum .inşallah bebeğime bir şey olmaz
Bugün tam 8 haftaydım gündüz küretaj oldum.bebek gelişme iş 6+2 kalmış malesefGeçmiş olsun canım kaçıncı haftadasın ? Ben de aynı durumda sayılırım Çarşamba günü kontrolü bekliyorum belki kürtaj dicem bana da
Aynen öyle canım tamam tuttu herşey yoluna girdi diyemiyoruz malesef.bugün 8 hf olmuştum bebek 6+2 de kalmış.bu aşamada şu sebepten diyemeyiz diyorlar.bunların çok sebebi olabiliyor.kromozal bi sıkıntısı vardı belkide bebeğin bilinmiyorAllah yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah tez zamanda rabbim sevindirsin sizi. Hep elimiz yüreğimizde. Bir sonraki aşama için hiç kafamız rahat ilerleyemiyoruz. Kaç haftalıktı neden olurmuş ?
Kesinlikle öyle.inşallah diyorum bu hayattaki sınavımız budur.Allah daha büyük sağlık problemleriyle sınamasın bizleri inşallah çok şükür bir evladım var o beni ayakta tutuyor bu süreçte.Allahım sizlere olmayan isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinİnşallah çok teşekkür ederim
Çok üzüldüm rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin size inşallahAllah sevdiği kullarını sınarmış üzülmeyin Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur
Cok geçmiş olsun. Kalp atışı var miydi peki?Bugün tam 8 haftaydım gündüz küretaj oldum.bebek gelişme iş 6+2 kalmış malesef
Evet iki hafta önce 6+2 deyken gittiğimizde duymuştuk kalp atışını.bu pazartesi durduğunu öğrendik ve crl de 6+2 kalmış hiç gelişmemişCok geçmiş olsun. Kalp atışı var miydi peki?
Nasip degilmis. Uzulme nolurEvet iki hafta önce 6+2 deyken gittiğimizde duymuştuk kalp atışını.bu pazartesi durduğunu öğrendik ve crl de 6+2 kalmış hiç gelişmemiş
Yaaa inşallah benimde düşer inşallah ilaçlardandırCanım ben oğluma gebeliğimde ast alt değerlerin seninkindende yüksek çıkmıştı.gastroenkolojiye felan gittim danıştım.dr progrstan kullandığım için yükseldiğini söyledi ve progrstanı bıraktığımda çok hızlı bi şekilde normal değerlere düşmüştü.gebeliğimede hiç bi etkisi olmadı oğlumu sağlıkla kucağıma aldım.endişe etme kullandığın ilaçların yan etkisi bunlar
Allah’ım hayırlısını versin canım en güzel zamanda sevindirsin seni inşallahBugün tam 8 haftaydım gündüz küretaj oldum.bebek gelişme iş 6+2 kalmış malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?