2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar 6+1 de kalp atışını duymaya gittiğimde boyunu da ölçmüştü 3 mm dedi. Çok az değil mi daha fazla olması gerekiyor sanki 5-6 mm gibi. Gelişimi geriden mi geliyor acaba düşünmeden edemiyorum.sizin 6. Haftada kaç mm idi bebeğiniz?

Doktorunuz olumsuz bişey demediyse canınızı sıkmayın stres olmayın

Merhaba kızlar dün akşam ağrısız bir şekilde kanama oldu. Lavaboya gitmek için kalktığımda hissettim ama anlamadım. Lavaboda gördüm. Yoğun olmayan suluboya gibi kırmızı bir kan ve ortasında bir küçük pıhtı. Çok korktum. Gece devam etmedi ama sabah tekrar oldu. Şimdi silince hafif geliyor. Birazdan doktora gideceğim. İnşallah kötü bir şey yoktur. yerleşme kanaması için biraz geç değil mi.?

Kızlar bişey sorucam benim değerim 0.1 çıktı bu değer sonradan yükselmez değil mi 3.gün embriyosuydu bugün tranferin 10.günü

Ay ne olur böyle şeyler düşünmeyin arkadaşım. Benim 8. Haftada 1.4 cm çıktı. Sizden 14 gün büyükmüş ona rağmen küçük. Sorun olsa doktor söyler hiç evham yapma.

Ayrıca benim de bir kese ceviz kadar diğeri portakal kadardı Allah'a hamd olsun yetişmiş. Bu minnakların ne yapacağı hiç blrli olmuyo

Doktorun dediği tarih aslında onlar erken tarih söylemiş bakalım cumayı bekliycem artık ama umudum yok
Tüp bebek bu hiç belli olmuyor ki geç tutunma bizde çok daha fazla olabiliyormuş . Bazı doktorlar erkenden istiyor test ama bence 12 gün bile az 15 gün beklemekte fayda var. Benim 5.gün iki embriyo olmasına rağmen doktor 10.gün test yaptım diye kızdı bana 12.gündü test günüm

Hayırlısı ya bakalım cuma tekrar kan vericem yükselirse ne güzel yükselmezse de hayırlısı artık

Selam benim 6. Ve 7. Haftada da oldu. 2 hafta boyunca devam etti neredeyse sorun yok dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…