- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
- 23
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.761
Betül artık senin sonuç çıkar teste gitmedin mi sabırlı arkadaş :)Yani strese girmemizi istemiyorlardır anlıyabiliyorum ama hemen de paylaşması garipmiş
Bende aynı ilaçları kullanıyorum aynı parayı veriyorumSelam kızlar bir şey soracağım. Progestan dex,lutinus fitil,duphaston bu ilaçları ssk karşılıyor mu sağlık ocağında yazdırsam sabah akşam kullanıyorum eczaneye her 10-15günde bir 800-900tl ödüyorum.
Yarın gidicem inşallah test için dua et bana hayırlı sonuçlar alayım bebişlerim tutunmuş olsunBetül artık senin sonuç çıkar teste gitmedin mi sabırlı arkadaş :)
12.hafta dedi benim doktorum bir sorun oluşmazsa tabiiBende aynı ilaçları kullanıyorum aynı parayı veriyorumduphaston yerine enox kullanıyorum ne zaman kullanmayi birakcam heyecanla bekliyorum
Benim doktorum tarih vermedi devam ilaçlara dedi12.hafta dedi benim doktorum bir sorun oluşmazsa tabii
Çok sevindim canım sağlıcakla kucağına al inşallahSelamlar , çok şükür bebekler keseye yerleşmiş . Derinden de olsa kalp atışı duyduk .Darısı bekleyenlerin başına olsun
İnşallah arkadaşım yaz meraktayım. İnşallah yüksek çıkar değerinYarın gidicem inşallah test için dua et bana hayırlı sonuçlar alayım bebişlerim tutunmuş olsunama gerçekten iyi sabrettim
Selamlar , çok şükür bebekler keseye yerleşmiş . Derinden de olsa kalp atışı duyduk .Darısı bekleyenlerin başına olsun
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun... Sağlıkla yine olur inşallahArkadaşlar benim bebişin kalp atışları durmuş .geçen hafta duymuştuk ama bugün göremedik. Küretaj olucam.herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim. İnsan verilen emeklere çok üzülüyor.zor elde ediyoruz zaten bide bulup kaybetmek gerçekten kötüymüş.
benim bir yakınımda olmuştu kullandığınız ilaçlarla dahiliye doktoruna gidin onlarda yorum getirebilirler. Yakınım oxapar progestan kullanıyordu. Oxaparı bıraktı düzeldi onunda 400lere çıkmıştı değeri. Siz önce kendi kullandığınız ilaçların karaciğer enzimlerine etkisi var mı ona prospektüsten bakın birde dahiliyeye görününKızlar merhaba. Dün gebelik tarama testi yaptırdım ilk yapılan test yani. Sizlerde yaptırmışsınızdır ben 1 hafta geç yaptırdım corona olduğum için.tam kan testinde ALT değerim Yüksek çıkmış 70 . Doktorum biraz yüksek haftaya tekrar baktır dedi. Bu durumu yaşayan var mı aranızda kızlarbebek için tehlikeli diye okudum .inşallah bebeğime bir şey olmaz
buna bir çözüm bulursanız banada diyin lütfen. Sürekli içim bayılıyo tuzlu bişeyler yemek istiyorum yemessem midem bulanıyorBende obur gibi yiyiyorum ya sürekli karnım acıkıyoraç kalırsamda midem bulanıyor saatte bir leblebi yiyiyorum zaten
İnşallah canım ya dua edin bana ben sizlere ve evalat isteyen herkese ediyorumİnşallah arkadaşım yaz meraktayım. İnşallah yüksek çıkar değerin
Yok malesef doktorada sordum sık ve az ye dedibuna bir çözüm bulursanız banada diyin lütfen. Sürekli içim bayılıyo tuzlu bişeyler yemek istiyorum yemessem midem bulanıyor
Farketmez canım.Kızlar ben yarın test vermeye gidicem aç karna mı gidilmesi lazım yoksa fark etmez mi
Teşekkür ederimFarketmez canım.
Rica ederim ,güzel sonuçlar inşTeşekkür ederim
AminRica ederim ,güzel sonuçlar inş
Bende aynı ilaçları kullanıyorum. İlaçtandır benimde inşallah . Çok sağol moral oldun banabenim bir yakınımda olmuştu kullandığınız ilaçlarla dahiliye doktoruna gidin onlarda yorum getirebilirler. Yakınım oxapar progestan kullanıyordu. Oxaparı bıraktı düzeldi onunda 400lere çıkmıştı değeri. Siz önce kendi kullandığınız ilaçların karaciğer enzimlerine etkisi var mı ona prospektüsten bakın birde dahiliyeye görünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?