• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Selam kızlar bir şey soracağım. Progestan dex,lutinus fitil,duphaston bu ilaçları ssk karşılıyor mu sağlık ocağında yazdırsam sabah akşam kullanıyorum eczaneye her 10-15günde bir 800-900tl ödüyorum.

Arkadaşlar merhaba.Bugün doktor kontrolümüz vardı ilk değerim yüksekti ya gerçekten ikisi de tutmuş ama bir kese boş önceki kontrol ultrason çıktısında eve gelince ekstra bir kese gibi bir şey görmüştük ama anlam verememiştim doktor da bir şey dememişti.Bugün yine görünce doktora sordum evet o boş kese vücut onu kendi atacak dedi beni biraz korkuttu öteki gebelikte boş kese olduğu halde kürtaj olmuştum bunun tekini kendi atabilirmiş.Diğer bebek sıkıntılı olmadığı için diğer bebeğe zarar vermemek adına dokunmak istemiyor mu acaba?Böyle bir durum yaşayan ya da duyan oldu mu?

16 Aralık transfer olmuştum ya inanın üzülmüyorum bir olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun bana yeter.Öteki kontrollerde haberim yoktu birinde bebek hiç yok içinde kese boş.Zaten boş gebeliğe meyilli sanırım yumurtalarım çünkü ilk transferim boş gebelikle sonuçlandı ben de bir şey anlamadım.Bir an önce yok olsun istiyorum ben de çünkü diğerinin kese dolaşımını bozabilirmiş o yok olana kadar oksapara kesin devam edecekmişim durum beni korkuttu.Kaç haftalıkken yok olmuş acaba hatırlıyor musunuz?
Ben emin olmak için sordum şimdi cevap gelsin yazayım size. Öyle düşünmeyin. Her zaman olumlu ilerleyin

Benim de 2 kesem var . Birisi çok küçük ilerliyor. Yarın belli olacak. Kalbi atıyor değil mi sende tek olanın arkadaşım 🥰

Allah'ım rast getirsin.

Ben emin olmak için sordum şimdi cevap gelsin yazayım size. Öyle düşünmeyin. Her zaman olumlu ilerleyin

Benim de 2 kesem var . Birisi çok küçük ilerliyor. Yarın belli olacak. Kalbi atıyor değil mi sende tek olanın arkadaşım 🥰

Allah'ım rast getirsin.

Evet çok şükür onda sıkıntımız yok 🤲🏻 İnşallah sen de güzel haberler alırsın yarın 🤲🏻 Doktorum çok pozitif sadece dolaşım etkilenmesin diye iğne o yok olana kadar devam edecek dedi ben biraz fazla panik yaptım

Allah'ım rast getirsin.

Evet çok şükür onda sıkıntımız yok 🤲🏻 İnşallah sen de güzel haberler alırsın yarın 🤲🏻 Doktorum çok pozitif sadece dolaşım etkilenmesin diye iğne o yok olana kadar devam edecek dedi ben biraz fazla panik yaptım
9 haftalık olunca yok etmiş kese.

İnşallah olur korkma illaki geçer. İlaçlarını düzenli kullansın diyo
Tamam teşekkür ederim prograf adlı bağışıklık baskılayıcı kullanıyordum merkez 12. Hafta demişti onu 9. Hafta bıraktım grip nezle arası bir şey oldum vücut yorgun düşmesin diye mecbur bıraktım

Tamam teşekkür ederim prograf adlı bağışıklık baskılayıcı kullanıyordum merkez 12. Hafta demişti onu 9. Hafta bıraktım grip nezle arası bir şey oldum vücut yorgun düşmesin diye mecbur bıraktım
Aman aman bir çocuk dünyaya gelecek ama ne yollardan geçiyoruz. Rabbim yolumuxu açsın artık sana da çook geçmiş olsun

Selam kızlar bir şey soracağım. Progestan dex,lutinus fitil,duphaston bu ilaçları ssk karşılıyor mu sağlık ocağında yazdırsam sabah akşam kullanıyorum eczaneye her 10-15günde bir 800-900tl ödüyorum.
Benim kullandıklarımdan progestan var.. SSK karşılıyor aile hekimine yazdiriyorum.

Back