- 12 Ekim 2021
- 207
- 183
- 18
- 24
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.741
İnşallah canım ya senin embriyon kaç günlüktü ben de yarın yaptırmayı düşünüyorumTransferden sonraki günü 1. Gün sayıp Tam 8. Günü yaptırmıştım. Allah rast getirsin yaz bize de inşallah pozitif olur
İnşallah güzel şeyler duyarsın doktordanKızlar nasipse yarın kalp atışı için gideceğim. Biliyorsunuz benim sürecim çok sancılı ve lekeli geçti. Dua edin lütfen yarın güxel şeyler duyalım
Benim 5. Gün embriyosu idi çift transferdi. 8. Gün kan değerim 428 çıkmıştı.İnşallah canım ya senin embriyon kaç günlüktü ben de yarın yaptırmayı düşünüyorum
Yaptır gitsin kaygın , illaki görünüyor. İnşallah da pozitif görünür. Ama değerini hiç karşılaştırma çünkü çok farklı oluyor. Burada yğksek beta ile tek gebelik elde eden de oldu düşük beta ile ikiz olan da.İnşallah canım ya senin embriyon kaç günlüktü ben de yarın yaptırmayı düşünüyorum
Sağol canım hayırlısı bakalım bir yanım korkuyor yaptırmak istemiyor diğer yanım deli gibi merak ediyorYaptır gitsin kaygın , illaki görünüyor. İnşallah da pozitif görünür. Ama değerini hiç karşılaştırma çünkü çok farklı oluyor. Burada yğksek beta ile tek gebelik elde eden de oldu düşük beta ile ikiz olan da.
Ben üzülerek beklemek istemedim. Zaten sonrasında 2 günde bir artış kontrolü var. Yani yarın pozitif görmek yetmiyo :)Sağol canım hayırlısı bakalım bir yanım korkuyor yaptırmak istemiyor diğer yanım deli gibi merak ediyor
Ama sizin 5.gün transferiymiş çıkma ihtimali daha yüksek sanki benim ki 3.gün embriyosu hemşireye sordum çıkar derse eğer yapıcam çıkmaz derse beklerimBen üzülerek beklemek istemedim. Zaten sonrasında 2 günde bir artış kontrolü var. Yani yarın pozitif görmek yetmiyo :)
Hmm o zaman 2 gün daha bekleyin. Ben sizin de 5 sandımAma sizin 5.gün transferiymiş çıkma ihtimali daha yüksek sanki benim ki 3.gün embriyosu hemşireye sordum çıkar derse eğer yapıcam çıkmaz derse beklerim
Aynen ya bu gidişle duba gibi olcazBende obur gibi yiyiyorum ya sürekli karnım acıkıyoraç kalırsamda midem bulanıyor saatte bir leblebi yiyiyorum zaten
Transfer sonrası nane maydonoz hurma yasaklamıştı benim doktorum oturupta bir demet yemedikten sonra bişey olmaz ama temkinli olmak lazım yinedeNane de mi yenmemesi gerekenler arasındaydıben hergün salatanın içinde yiyordum ve yiyorum hala
Progestan dex ve duphastonu karşılamıyor diye biliyorumSelam kızlar bir şey soracağım. Progestan dex,lutinus fitil,duphaston bu ilaçları ssk karşılıyor mu sağlık ocağında yazdırsam sabah akşam kullanıyorum eczaneye her 10-15günde bir 800-900tl ödüyorum.
Hemşireler de doktorlar da jeep bekle diyorlar . Benim doktorum aceleci oldugum için kızmıştı ama anında hesabında paylaşmıştı anlamak güç :)Ama sizin 5.gün transferiymiş çıkma ihtimali daha yüksek sanki benim ki 3.gün embriyosu hemşireye sordum çıkar derse eğer yapıcam çıkmaz derse beklerim
Yani strese girmemizi istemiyorlardır anlıyabiliyorum ama hemen de paylaşması garipmişHemşireler de doktorlar da jeep bekle diyorlar . Benim doktorum aceleci oldugum için kızmıştı ama anında hesabında paylaşmıştı anlamak güç :)
Ewet benim ilk gebeliğimde o şekilde oklmuştu çift transferdi kesenin biri boştu.drumda aynı şeyi söyledi o zamanla oradan kaybolacak diğer kese büyüyünce dedi. Ve çok şükür oğlumu sağlıkla kucağıma aldım hiç sıkıntı yaşamadık.darısı size olsun inşallahArkadaşlar merhaba.Bugün doktor kontrolümüz vardı ilk değerim yüksekti ya gerçekten ikisi de tutmuş ama bir kese boş önceki kontrol ultrason çıktısında eve gelince ekstra bir kese gibi bir şey görmüştük ama anlam verememiştim doktor da bir şey dememişti.Bugün yine görünce doktora sordum evet o boş kese vücut onu kendi atacak dedi beni biraz korkuttu öteki gebelikte boş kese olduğu halde kürtaj olmuştum bunun tekini kendi atabilirmiş.Diğer bebek sıkıntılı olmadığı için diğer bebeğe zarar vermemek adına dokunmak istemiyor mu acaba?Böyle bir durum yaşayan ya da duyan oldu mu?
İnşallah çok teşekkür ederimEwet benim ilk gebeliğimde o şekilde oklmuştu çift transferdi kesenin biri boştu.drumda aynı şeyi söyledi o zamanla oradan kaybolacak diğer kese büyüyünce dedi. Ve çok şükür oğlumu sağlıkla kucağıma aldım hiç sıkıntı yaşamadık.darısı size olsun inşallah
Çok üzüldüm rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin size inşallahArkadaşlar benim bebişin kalp atışları durmuş .geçen hafta duymuştuk ama bugün göremedik. Küretaj olucam.herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim. İnsan verilen emeklere çok üzülüyor.zor elde ediyoruz zaten bide bulup kaybetmek gerçekten kötüymüş.
Kontrolünüz nasıl geçti merak ettim inşallah güzel haberlerle dönmüşsünüzdürKızlar nasipse yarın kalp atışı için gideceğim. Biliyorsunuz benim sürecim çok sancılı ve lekeli geçti. Dua edin lütfen yarın güxel şeyler duyalım
Geçmiş olsun canım kaçıncı haftadasın ? Ben de aynı durumda sayılırım Çarşamba günü kontrolü bekliyorum belki kürtaj dicem bana daArkadaşlar benim bebişin kalp atışları durmuş .geçen hafta duymuştuk ama bugün göremedik. Küretaj olucam.herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim. İnsan verilen emeklere çok üzülüyor.zor elde ediyoruz zaten bide bulup kaybetmek gerçekten kötüymüş.
Yani strese girmemizi istemiyorlardır anlıyabiliyorum ama hemen de paylaşması garipmişHemşireler de doktorlar da jeep bekle diyorlar . Benim doktorum aceleci oldugum için kızmıştı ama anında hesabında paylaşmıştı anlamak güç :)
Selamlar , çok şükür bebekler keseye yerleşmiş . Derinden de olsa kalp atışı duyduk .Kontrolünüz nasıl geçti merak ettim inşallah güzel haberlerle dönmüşsünüzdür
Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah tez zamanda rabbim sevindirsin sizi. Hep elimiz yüreğimizde. Bir sonraki aşama için hiç kafamız rahat ilerleyemiyoruz. Kaç haftalıktı neden olurmuş ?Arkadaşlar benim bebişin kalp atışları durmuş .geçen hafta duymuştuk ama bugün göremedik. Küretaj olucam.herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim. İnsan verilen emeklere çok üzülüyor.zor elde ediyoruz zaten bide bulup kaybetmek gerçekten kötüymüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?