- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.881
- 123
- 30
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.721
Progestan dex karsılamiyor digerlerini bilmiyorumSelam kızlar bir şey soracağım. Progestan dex,lutinus fitil,duphaston bu ilaçları ssk karşılıyor mu sağlık ocağında yazdırsam sabah akşam kullanıyorum eczaneye her 10-15günde bir 800-900tl ödüyorum.
Arkadaşlar merhaba.Bugün doktor kontrolümüz vardı ilk değerim yüksekti ya gerçekten ikisi de tutmuş ama bir kese boş önceki kontrol ultrason çıktısında eve gelince ekstra bir kese gibi bir şey görmüştük ama anlam verememiştim doktor da bir şey dememişti.Bugün yine görünce doktora sordum evet o boş kese vücut onu kendi atacak dedi beni biraz korkuttu öteki gebelikte boş kese olduğu halde kürtaj olmuştum bunun tekini kendi atabilirmiş.Diğer bebek sıkıntılı olmadığı için diğer bebeğe zarar vermemek adına dokunmak istemiyor mu acaba?Böyle bir durum yaşayan ya da duyan oldu mu?
Ben emin olmak için sordum şimdi cevap gelsin yazayım size. Öyle düşünmeyin. Her zaman olumlu ilerleyin16 Aralık transfer olmuştum ya inanın üzülmüyorum bir olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun bana yeter.Öteki kontrollerde haberim yoktu birinde bebek hiç yok içinde kese boş.Zaten boş gebeliğe meyilli sanırım yumurtalarım çünkü ilk transferim boş gebelikle sonuçlandı ben de bir şey anlamadım.Bir an önce yok olsun istiyorum ben de çünkü diğerinin kese dolaşımını bozabilirmiş o yok olana kadar oksapara kesin devam edecekmişim durum beni korkuttu.Kaç haftalıkken yok olmuş acaba hatırlıyor musunuz?
Ben emin olmak için sordum şimdi cevap gelsin yazayım size. Öyle düşünmeyin. Her zaman olumlu ilerleyin
Benim de 2 kesem var . Birisi çok küçük ilerliyor. Yarın belli olacak. Kalbi atıyor değil mi sende tek olanın arkadaşım
Allah'ım rast getirsin.
Ben emin olmak için sordum şimdi cevap gelsin yazayım size. Öyle düşünmeyin. Her zaman olumlu ilerleyin
Benim de 2 kesem var . Birisi çok küçük ilerliyor. Yarın belli olacak. Kalbi atıyor değil mi sende tek olanın arkadaşım
Allah'ım rast getirsin.
9 haftalık olunca yok etmiş kese.Evet çok şükür onda sıkıntımız yokİnşallah sen de güzel haberler alırsın yarın Doktorum çok pozitif sadece dolaşım etkilenmesin diye iğne o yok olana kadar devam edecek dedi ben biraz fazla panik yaptım
9 haftalık olunca yok etmiş kese.
İnşallah olur korkma illaki geçer. İlaçlarını düzenli kullansın diyoAnladım dün 9+1 olmuştum duruyordu inşallah yok olur diğer kontrole
Ortalama 5-6. HaftalardaKalp atışı tutunduktan kaç gün sonra belli oluyor
Tamam teşekkür ederim prograf adlı bağışıklık baskılayıcı kullanıyordum merkez 12. Hafta demişti onu 9. Hafta bıraktım grip nezle arası bir şey oldum vücut yorgun düşmesin diye mecbur bıraktımİnşallah olur korkma illaki geçer. İlaçlarını düzenli kullansın diyo
Ben 8. Haftaya giriyorum yarın inşallah duyacağım Betül kişiden kişiye de değişiyor.Kalp atışı tutunduktan kaç gün sonra belli oluyor
Aman aman bir çocuk dünyaya gelecek ama ne yollardan geçiyoruz. Rabbim yolumuxu açsın artık sana da çook geçmiş olsunTamam teşekkür ederim prograf adlı bağışıklık baskılayıcı kullanıyordum merkez 12. Hafta demişti onu 9. Hafta bıraktım grip nezle arası bir şey oldum vücut yorgun düşmesin diye mecbur bıraktım
Teşekkür ederimOrtalama 5-6. Haftalarda
Evet doğrudur benim yarın transferimin 8.günü test yapsam çıkar mıBen 8. Haftaya giriyorum yarın inşallah duyacağım Betül kişiden kişiye de değişiyor.
Benim kullandıklarımdan progestan var.. SSK karşılıyor aile hekimine yazdiriyorum.Selam kızlar bir şey soracağım. Progestan dex,lutinus fitil,duphaston bu ilaçları ssk karşılıyor mu sağlık ocağında yazdırsam sabah akşam kullanıyorum eczaneye her 10-15günde bir 800-900tl ödüyorum.
Progestanı karşılıyor zaten canım dex olanını karşılamıyormuş malesefBenim kullandıklarımdan progestan var.. SSK karşılıyor aile hekimine yazdiriyorum.
5. Gpb embriyosu ise çıkar. Kan tahlili verin ama . Ben 8. Günde öğrenmiştim. İdrarda çok net değildi hayret bir şekilde.Evet doğrudur benim yarın transferimin 8.günü test yapsam çıkar mı
Evet doğrudur benim yarın transferimin 8.günü test yapsam çıkar mı
Aman aman bir çocuk dünyaya gelecek ama ne yollardan geçiyoruz. Rabbim yolumuxu açsın artık sana da çook geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?