2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Selam kızlar bir şey soracağım. Progestan dex,lutinus fitil,duphaston bu ilaçları ssk karşılıyor mu sağlık ocağında yazdırsam sabah akşam kullanıyorum eczaneye her 10-15günde bir 800-900tl ödüyorum.

Progestan dex karsılamiyor digerlerini bilmiyorum

Ben emin olmak için sordum şimdi cevap gelsin yazayım size. Öyle düşünmeyin. Her zaman olumlu ilerleyin

Benim de 2 kesem var . Birisi çok küçük ilerliyor. Yarın belli olacak. Kalbi atıyor değil mi sende tek olanın arkadaşım

Allah'ım rast getirsin.

Evet çok şükür onda sıkıntımız yok İnşallah sen de güzel haberler alırsın yarın Doktorum çok pozitif sadece dolaşım etkilenmesin diye iğne o yok olana kadar devam edecek dedi ben biraz fazla panik yaptım

9 haftalık olunca yok etmiş kese.

İnşallah olur korkma illaki geçer. İlaçlarını düzenli kullansın diyo
Tamam teşekkür ederim prograf adlı bağışıklık baskılayıcı kullanıyordum merkez 12. Hafta demişti onu 9. Hafta bıraktım grip nezle arası bir şey oldum vücut yorgun düşmesin diye mecbur bıraktım

Aman aman bir çocuk dünyaya gelecek ama ne yollardan geçiyoruz. Rabbim yolumuxu açsın artık sana da çook geçmiş olsun

Benim kullandıklarımdan progestan var.. SSK karşılıyor aile hekimine yazdiriyorum.

Kızlar nasipse yarın kalp atışı için gideceğim. Biliyorsunuz benim sürecim çok sancılı ve lekeli geçti. Dua edin lütfen yarın güxel şeyler duyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…