• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Hanimlar merhaba, 31 aralik çift transferiyim 2 gün önce kalp atışlarını duydum cok şükür🙏 darısı size olsun insallah🤲 sizlerden ilaçları birakan oldu mu. Bana sadece corasprin bırak dedi. Kalp atisini duyduktan sonra. Prograf, endol, estrofem, progestan, proluton, oksapar devam ediyorum. Endol kullanan var mi aranizda. Geçen aile hekimine yazdiracaktim, sana zararli olur bu dedi. Ama doktorum kullan diyor kafam karıştı 😖
Merhaba ben de prograf,estrofem,lutinus,coraspirin,oksapar,proluton depot 3 günde 1,clinoleik serum 2 haftada 1 kullanıyorum.Doktorum tüp bebek doktorum değil o merkeze gidip yaptırdım zaten il dışından gitmiştim bu doktorum sürece hazırlamıştı beni.Dönüşte ona devam ettim o 8. Haftada estrofem,lutinus ve prografı bıraktırmak istiyor ama merkezim estrofem ve lutinus 10. Hafta diğerleri 12. Haftaya kadar hatta serumum 16. Haftaya kadar devam etmemi istiyor.Ben de herkese yazdım sordum ama merkezim ne derse onu yapmaya karar verdim artık.Endol hakkında bir bilgim yok malesef.

Estrofemi bana 7. Haftaya girince birak dedi. Sonra kontrole çağırdı. Digerlerini de o zaman soyler sanırım. Tup bebek dr ile devam edemicem cok pahalı çünkü. Diger ilaclari da 12. Hafta sonuna kadar kullaniriyorlar diye biliyorum. Hayırlısı olsn insallah💕🧿

Dondurulmuş transferde çatlatma iğnesi olmuyor mu benim doktorum yap dedi ben de bugün iki tane göbekten oldum
Eğer çatlatma iğnesi etkisi var ise 10 gün geçmiyor. Yanıltmasın sizi. Doktorunuzun dediği tarihte test yapın lütfen. Bu negatife dönecek demek değil ama pozitiflikten emin olmak için .

Kızlar bugün kalp atışını gördük çok şükür küçük olduğu için yüksek frekans vermedi bir dahakine de dinleyeceğiz inş. yerine yerleşmiş yolk kesesi oluşmuş darısı başınıza inşallah çok güzel bir duyguymuş ☺️ 5+6yım bugün. Bebekte 6+1 çıktı çok güzel dedi doktorum.

Kızlar bugün kalp atışını gördük çok şükür küçük olduğu için yüksek frekans vermedi bir dahakine de dinleyeceğiz inş. yerine yerleşmiş yolk kesesi oluşmuş darısı başınıza inşallah çok güzel bir duyguymuş ☺️ 5+6yım bugün. Bebekte 6+1 çıktı çok güzel dedi doktorum.
Gözün aydın ben de kalp atışı için yarın gidicem. İnş sağlıkla duyarım benim ikizleri😍

Hayırlı olsun canım çok şükür😍 sağlıkla kucağına almanı dilerim 🎈

Maşallah gözün aydın olsun benim de kontrol pazartesi günü kalp için inşallah 🧿

Karından mı dinledi ? Transferiniz ne zamandı ?

Maşallah gözün aydın olsun benim de kontrol pazartesi günü kalp için inşallah 🧿

Karından mı dinledi ? Transferiniz ne zamandı ?
Teşekkür ederim canım darısı sana 🙏 30 aralık 3.gün transferiyim ben evet keseyede karından bakmıştı bugünde karından baktı hiç vajinal bakmadı gebelikten bu yana

Kızlar iyi akşamlar oksapar için rapor çıkaran oldumu yarın devlet hastanesine randevu aldım rapor çıkarmak için 10 günde bir yazdırmak zor oluyo zorluk çıkarmıyo dimi kadın doğumcular rapor çıkarınca kaç aylık kutu veriyolar ve nekadar tutuyor bilgi verirseniz sevinirim🤗🥰

Back