- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.681
Merhaba ben de prograf,estrofem,lutinus,coraspirin,oksapar,proluton depot 3 günde 1,clinoleik serum 2 haftada 1 kullanıyorum.Doktorum tüp bebek doktorum değil o merkeze gidip yaptırdım zaten il dışından gitmiştim bu doktorum sürece hazırlamıştı beni.Dönüşte ona devam ettim o 8. Haftada estrofem,lutinus ve prografı bıraktırmak istiyor ama merkezim estrofem ve lutinus 10. Hafta diğerleri 12. Haftaya kadar hatta serumum 16. Haftaya kadar devam etmemi istiyor.Ben de herkese yazdım sordum ama merkezim ne derse onu yapmaya karar verdim artık.Endol hakkında bir bilgim yok malesef.Hanimlar merhaba, 31 aralik çift transferiyim 2 gün önce kalp atışlarını duydum cok şükür darısı size olsun insallah sizlerden ilaçları birakan oldu mu. Bana sadece corasprin bırak dedi. Kalp atisini duyduktan sonra. Prograf, endol, estrofem, progestan, proluton, oksapar devam ediyorum. Endol kullanan var mi aranizda. Geçen aile hekimine yazdiracaktim, sana zararli olur bu dedi. Ama doktorum kullan diyor kafam karıştı