- 4 Aralık 2017
- 63
- 153
- 43
- 54
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.701
Evet ya benim de öyle dudaklarım hep yara oldu kuru kuru deriyi çekmekten. Devamlı nemlendirici sürüyorum ellerim ve ayaklarım hep kupkuru.Kızlar tüm bedenim kupkuru oldu. Pul pul dökülüyorum. Yapabileceğim bir şey var mı?
Ben kadın dogumda cıkaramadım. Kalp damar bolumunde cıkardım.9 kutuya 10 lira odedimKızlar iyi akşamlar oksapar için rapor çıkaran oldumu yarın devlet hastanesine randevu aldım rapor çıkarmak için 10 günde bir yazdırmak zor oluyo zorluk çıkarmıyo dimi kadın doğumcular rapor çıkarınca kaç aylık kutu veriyolar ve nekadar tutuyor bilgi verirseniz sevinirim
Yaaa çok iyiymiş teşekkür ederimBen kadın dogumda cıkaramadım. Kalp damar bolumunde cıkardım.9 kutuya 10 lira odedim
Benim de aynı neden acaba ? Dudaklarım kanıyor artık kuruluktan sürekli de nemlendiriyorm amaKızlar tüm bedenim kupkuru oldu. Pul pul dökülüyorum. Yapabileceğim bir şey var mı?
Benim de dudaklarım kurumaya başladı bebekle mi ilgili acaba ben daha test yapmadımBenim de aynı neden acaba ? Dudaklarım kanıyor artık kuruluktan sürekli de nemlendiriyorm amane zormuş ana olmak :)
Hayır. Sadece yağlı ve asitli şeyler yasakladı doktor mide bulantısından ötürü. Ayrıca hiçbir şeyi abartmadığımız sürece bir zararının olmadığını söyledi. Örn. Maydanoz. Her gün bir demet yersek sorun olacağı ama salatada biraz yendiğinde bir şey olmayacağı gibiArkadaşlar günaydın, size de şunu yeme bunu yeme diyenler oluyor mu ?
Örneğin hurma yeme ya da maydanox yeme hibi
Maydanoz yememek lazım düşüğe sebep oluyorArkadaşlar günaydın, size de şunu yeme bunu yeme diyenler oluyor mu ?
Her gün bir demet yerseniz evet. Salatanın içindeki biraz maydanozun hiçbir şey yapmayacağını söyledi doktorum. Hiçbir şeyi abartmadan ölçülü yemek lazımMaydanoz yememek lazım düşüğe sebep oluyor
Tabi doğrudur herşeyin fazlası zarar ama insan korkuyor işteHer gün bir demet yerseniz evet. Salatanın içindeki biraz maydanozun hiçbir şey yapmayacağını söyledi doktorum. Hiçbir şeyi abartmadan ölçülü yemek lazım
Bana doktorum artık bebek tutunmuş nane maydoz yiyebilirsin dedi ama sakatat yasak dedi birde kilo almak yok dedi nasıl olacaksaArkadaşlar günaydın, size de şunu yeme bunu yeme diyenler oluyor mu ?
Bende obur gibi yiyiyorum ya sürekli karnım acıkıyorBana doktorum artık bebek tutunmuş nane maydoz yiyebilirsin dedi ama sakatat yasak dedi birde kilo almak yok dedi nasıl olacaksa
Nane de mi yenmemesi gerekenler arasındaydıBana doktorum artık bebek tutunmuş nane maydoz yiyebilirsin dedi ama sakatat yasak dedi birde kilo almak yok dedi nasıl olacaksa
Merhabalar, yakın zamanda bir yakınımım başına geldi bu durum. Diğer kese 2 hafta kadar geriden geliyordu . İçinde bebek vardı ama kese büyümediği için o da büyümedi. 1 ay sonrakş kontrolde kese kendi kendine yok olmuştu. İkiz gebeliklerde eğer boş bir kese var ise biri diğerini yok ediyormuş. Kürtaj ilaç vs. Gerek yokmuş. Bir olsun senin olsun arkadaşım hakkına hayırlısı . Hatta kendi adıma da şöyle bir durum var. Bende ikiz transferim. 2 kese gördük ama birisi portakal kadarda diğeri ceviz kadardı. Pazartesi kontrolde belli olacak içinde bebek var mı yok mu diye. Doktorum ilk gördüğünde bu küçük kese gelişimini durdurabilir kendini bırakabilir demişti. Siz ne zaman transfer olmultunuz ?Arkadaşlar merhaba.Bugün doktor kontrolümüz vardı ilk değerim yüksekti ya gerçekten ikisi de tutmuş ama bir kese boş önceki kontrol ultrason çıktısında eve gelince ekstra bir kese gibi bir şey görmüştük ama anlam verememiştim doktor da bir şey dememişti.Bugün yine görünce doktora sordum evet o boş kese vücut onu kendi atacak dedi beni biraz korkuttu öteki gebelikte boş kese olduğu halde kürtaj olmuştum bunun tekini kendi atabilirmiş.Diğer bebek sıkıntılı olmadığı için diğer bebeğe zarar vermemek adına dokunmak istemiyor mu acaba?Böyle bir durum yaşayan ya da duyan oldu mu?
Merhaba gözünüz aydın , kanamalarıniz ne sıklıkla oluyor aceba,birde kalp atışından sonra hangi ilaçlara devam ediyorsunuz hala şuan içinGunaydin kızlar. Dün kontrolümüz vardi. 10+6 olmus bebisimiz. Kanama alanı cok az kalmıs. 15 gün sonraya cagırdı ense kalınlıgi ve ikili test icin. 15 gün sonra sende normal hamileler gibi olcaksın bütün ilacların bırakcaz normal hamilelirin kullandıgı ilaclara baslıcan dedi
5_7 hafta arasında kahve lekeler geliyodu her gun.1 aydır hıc bisey yok cok sükür. Progestan fitil, progestan dex, oksapar folik asit kullaniyorumMerhaba gözünüz aydın , kanamalarıniz ne sıklıkla oluyor aceba,birde kalp atışından sonra hangi ilaçlara devam ediyorsunuz hala şuan için
16 Aralık transfer olmuştum ya inanın üzülmüyorum bir olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun bana yeter.Öteki kontrollerde haberim yoktu birinde bebek hiç yok içinde kese boş.Zaten boş gebeliğe meyilli sanırım yumurtalarım çünkü ilk transferim boş gebelikle sonuçlandı ben de bir şey anlamadım.Bir an önce yok olsun istiyorum ben de çünkü diğerinin kese dolaşımını bozabilirmiş o yok olana kadar oksapara kesin devam edecekmişim durum beni korkuttu.Kaç haftalıkken yok olmuş acaba hatırlıyor musunuz?Merhabalar, yakın zamanda bir yakınımım başına geldi bu durum. Diğer kese 2 hafta kadar geriden geliyordu . İçinde bebek vardı ama kese büyümediği için o da büyümedi. 1 ay sonrakş kontrolde kese kendi kendine yok olmuştu. İkiz gebeliklerde eğer boş bir kese var ise biri diğerini yok ediyormuş. Kürtaj ilaç vs. Gerek yokmuş. Bir olsun senin olsun arkadaşım hakkına hayırlısı . Hatta kendi adıma da şöyle bir durum var. Bende ikiz transferim. 2 kese gördük ama birisi portakal kadarda diğeri ceviz kadardı. Pazartesi kontrolde belli olacak içinde bebek var mı yok mu diye. Doktorum ilk gördüğünde bu küçük kese gelişimini durdurabilir kendini bırakabilir demişti. Siz ne zaman transfer olmultunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?