• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar merhaba benim transfefimin 7nci günü dayanamadım kan verdim beta 33.12 çıktı pozitif doktorum erken yaptığım için kızdı kesin sonuç için cunartesiyi bekle dedi aranızda böyle bi durum yaşayan oldu mu sevinsem mi bilemedim..
Benim olmuştu bende 8.gün 28 ile öğrenmiştim önemli olan 2 günde bir katlanarak artması 🙏

Hanimlar merhaba, 31 aralik çift transferiyim 2 gün önce kalp atışlarını duydum cok şükür🙏 darısı size olsun insallah🤲 sizlerden ilaçları birakan oldu mu. Bana sadece corasprin bırak dedi. Kalp atisini duyduktan sonra. Prograf, endol, estrofem, progestan, proluton, oksapar devam ediyorum. Endol kullanan var mi aranizda. Geçen aile hekimine yazdiracaktim, sana zararli olur bu dedi. Ama doktorum kullan diyor kafam karıştı 😖
ben ilk transferde sadece prolutex kullanmıştım. 2.transferde prolutex sabah akşam, estrofrem günde 3 kezdi. 6 haftalık olunca estrofremi bıraktırdı, 8 haftalık oluncada prolutex iğneleri bıraktırdı. Zamanı gelince ya azaltıyorlar ya direkt kesiyorlar bence kullancaksınız bir iki hafta daha.

Ne mutlu sana canım Allah’ım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde 1 Ocak transfer tarihim 5. Gün blastokist. Sizin kaç haftalık şu an 😊 bende cuma günü duymaya gideceğim kalp atışını.ben sadece estrofem, Progestan iğne, progestan yumuşak kapsül,corasprin ve oksapar kullanıyorum. Bu ilaçları da 3. Aya kadar devam edeceksin dedi. Kullandığın farklı ilaçlarda var onlar ne için acaba araştırma yaptın mı hiç canım ya da zararlı olur diyen doktor ne açıdan zararlı olduğunu ilacın ne olduğunu söyledi mi?
Proluton u bağışıklık sistemim güçlü olduğu icin verdiler. Ona da baktim onu kullanan cok var. Vücut embriyoyu zararli görüp atmasin diye veriliyor. Endolu sordugumda, rahim kasılmasın diye veriyoruz demisti. Cok araştırdım sürekli kullanilan bir ilac değilmiş..🤷‍♀️
ben doktora gittimde 6+1 dedi. Şuan 6+3 üm yani. Cuma günü sizde duyarsiniz insallah 🧿🙏 cok güzel bi duygu. Bebeğin dogum tarihi de 19 Eylül dedi. Sizinde 20 Eylül o zaman 🤗🤗🤗

Proluton u bağışıklık sistemim güçlü olduğu icin verdiler. Ona da baktim onu kullanan cok var. Vücut embriyoyu zararli görüp atmasin diye veriliyor. Endolu sordugumda, rahim kasılmasın diye veriyoruz demisti. Cok araştırdım sürekli kullanilan bir ilac değilmiş..🤷‍♀️
ben doktora gittimde 6+1 dedi. Şuan 6+3 üm yani. Cuma günü sizde duyarsiniz insallah 🧿🙏 cok güzel bi duygu. Bebeğin dogum tarihi de 19 Eylül dedi. Sizinde 20 Eylül o zaman 🤗🤗🤗
🙏🏻🙏🏻🧿🧿 inşallaahhh canıımm sağlıklı şekilde kucaklarımıza alalım . 😊

Merhaba hanımlar. Benim bugün 9+4 doktor kontrolüm vardı. Kalp atışlarını tekrar duyduk çok şükür, el ayak tomurcuklarını gösterdi, kordonunu gösterdi. 3 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. 2 li test ve fetal DNA testinden bahsetti. Bir sonraki kontrolümde hangisini istiyorsak yapılabileceğinden bahsetti. Fetal DNA için 3 farklı yer söylecekmiş, fiyatlarını araştırıp yaptırmak istiyorum. Doğruluk %99 dedi.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah

Hanimlar merhaba, 31 aralik çift transferiyim 2 gün önce kalp atışlarını duydum cok şükür🙏 darısı size olsun insallah🤲 sizlerden ilaçları birakan oldu mu. Bana sadece corasprin bırak dedi. Kalp atisini duyduktan sonra. Prograf, endol, estrofem, progestan, proluton, oksapar devam ediyorum. Endol kullanan var mi aranizda. Geçen aile hekimine yazdiracaktim, sana zararli olur bu dedi. Ama doktorum kullan diyor kafam karıştı 😖
Prograf kese görünce bıraktırdı bana doktorum canım henüz kalp atışına gitmedik gidince neleri bıraktırir bilmiyorum

Proluton progesteron iğnesinin haftalık depo halidir(düşük önleyici olarak verilir) bağışıklık için prednol prograf yada dekort veriyorlar.bende her hafta oluyorum bu iğneyi

Birde endolü neden verdiler sana kanama ve yogun kasılma için yada ileri gebelk haftalarında suyu fazla olan gebelere veriliyor??

Sizin doktor da benimki gibi sağlamcı sanırım. Bizim de 28 Aralık, 31 ocağa çağırdı. Sizle aynı güne denk geliyor. Hayorlsıı ile duysaydık 🧿🥰🙏
Aynen canım doktorum garantici işini şansa bırakmıyor hiçbirzaman🥰
Hayırlısı olsun canım ben endolu opu dan önce kullandım 3-4 gün diye hatırlıyorum sonra transferde kullanmadım hiç ama doktoruna güven bence herkesin durumu kendine özel kimseyle kıyaslama kendimi vardır bir bildiği doktorun

Kızçeler merhaba...
Dün maalesef bir süre önce bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik.
Listede varım ama Iron Butterfly Iron Butterfly canım bu topiğe de hala bakıyorsan silebilir ya da yanına yöresine bir işaret koyabilirsin.

Hepinizin bebişleri sağlıkla büyüsün gelişsin doğsun inşallah. :dua:

Kızçeler merhaba...
Dün maalesef bir süre önce bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik.
Listede varım ama Iron Butterfly Iron Butterfly canım bu topiğe de hala bakıyorsan silebilir ya da yanına yöresine bir işaret koyabilirsin.

Hepinizin bebişleri sağlıkla büyüsün gelişsin doğsun inşallah. :dua:
Neeeeeee gerçekten mi 😔😔😔😔😔 çok üzgünüm evet takip ediyorum burayı ama hamişler olduğu için çok yazmıyorum zateen kızlar da hamilelik topiklerine dağilmaya başladı ☺️ hakkında hayırlısı olsun inşallah ne desem boş üzülme diyemem insanın içi yanar... Kanar ..... Parçalanır..... Ama yine de hakkında hayırlısı olsun vardır mevlamın da bir bilgi umudumuzu hiç kaybetmeyelim her daim dua ile ilerleyip dua ile yaşayalım çok çok geçmiş olsun 😢

Proluton progesteron iğnesinin haftalık depo halidir(düşük önleyici olarak verilir) bağışıklık için prednol prograf yada dekort veriyorlar.bende her hafta oluyorum bu iğneyi
Yanlis yazmışım evet prograf olacaktı. Prolutonu haftalik kullaniyorum igne. Prograf her gün sabah aksam tablet.

Birde endolü neden verdiler sana kanama ve yogun kasılma için yada ileri gebelk haftalarında suyu fazla olan gebelere veriliyor??
Transfer olmadan once verdiler bide.😖 O zamandan beri sabah aksam iciyorum insallah bisey olmamıştır. Hic kanamam olmadi. Rahim kasilmasin diye veriyoruz demişti. Simdi 6 haftaligim devam et diyor

Transfer olmadan once verdiler bide.😖 O zamandan beri sabah aksam iciyorum insallah bisey olmamıştır. Hic kanamam olmadi. Rahim kasilmasin diye veriyoruz demişti. Simdi 6 haftaligim devam et diyor
Ben 1.5senedir her merkezde tedavı olan arkdsla yazıstm artık topiğim vardı hiç daha böyle birşey duymadm ben düşük yapmıstm 17haftalk cok kanamam vardı oyuzden vermişlerdi kanama kasılma için .sana vermeleri aşırıııı ama aşırıııııı saçmaaa.zaten gebeliğin ilerleyen döneminde gerek görülürse nidilat veriolar kanama agır kasılma yokken endolun yararı değil zararı var kaç tane dr da bana bunu söylemişti 2-3ten fazla kullanılmamalı die.bence sen bir perinatolog yada uzman kadın doguma danıs saçma oldugunu söylerler zaten.varsa leken ağrın kasılman ozamn bişe diemem

Neeeeeee gerçekten mi 😔😔😔😔😔 çok üzgünüm evet takip ediyorum burayı ama hamişler olduğu için çok yazmıyorum zateen kızlar da hamilelik topiklerine dağilmaya başladı ☺️ hakkında hayırlısı olsun inşallah ne desem boş üzülme diyemem insanın içi yanar... Kanar ..... Parçalanır..... Ama yine de hakkında hayırlısı olsun vardır mevlamın da bir bilgi umudumuzu hiç kaybetmeyelim her daim dua ile ilerleyip dua ile yaşayalım çok çok geçmiş olsun 😢
Yani ben "böyle bir şey mi yaşanıyormuş" şokuna girmedim hep böyle bir ihtimal olduğunun bilincindeydim ama tabii insan konduramıyor. O yüzden mantıksal olarak bunun çok anormal olmadığının ve benimle bir ilgisi -benim bir suçumun- olmadığının farkındayım ama insan üzülüyor. Üzülmem dese bile üzülüyormuş gece fark ettim. Yas sürecini sağlıkla atlatıp kısmetse yeni denemelere... Hayırlısı böyleymiş diyorum sadece.

Çok teşekkür ederim canım. Seni takipteyim, biraz kabuğuma çekilip çok buralara uğrayıp yazmasam da geldikçe bakıyorum. İnşallah güzel haberlerini alacağız canım benim.

Yani ben "böyle bir şey mi yaşanıyormuş" şokuna girmedim hep böyle bir ihtimal olduğunun bilincindeydim ama tabii insan konduramıyor. O yüzden mantıksal olarak bunun çok anormal olmadığının ve benimle bir ilgisi -benim bir suçumun- olmadığının farkındayım ama insan üzülüyor. Üzülmem dese bile üzülüyormuş gece fark ettim. Yas sürecini sağlıkla atlatıp kısmetse yeni denemelere... Hayırlısı böyleymiş diyorum sadece.

Çok teşekkür ederim canım. Seni takipteyim, biraz kabuğuma çekilip çok buralara uğrayıp yazmasam da geldikçe bakıyorum. İnşallah güzel haberlerini alacağız canım benim.
Sen kendini iyi hisset sadece sen önemlisin kendin için bende buralarda takılarak kafamı dağıtıyorum sabahtan akşama kadar koskoca evde tek başına olunca telefon sürekli elimde sen kendini toparla ne zaman gelmek istersen gel 🥰🥰🥰🥰🥰

Back