• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bırakmaz canım benim kendini de onu da üzme önce sen kendine iyi bak dinlen güzelce 🤗 ağrı olması daha iyi degil mi ya ben ağrı olmayınca diyorum acaba bir şey mi oldu diye 😀 çünkü vücudumuz değişiyor rahim büyüyor hormonlar coşuyor ağrı olacak elbet . Kanama vs olmadığı sürece içini ferah tut 🙏🏻
Yaa bende öyleyim regl ağrısı gibi oluyor özellikle akşamları olmayınca bi panikliyorum 😂

Merhabalar,
Ben 30 aralıkta ilk tüp bebek tedavime başladım. 10 ocakta opu oldum, 11 yumurta toplandı, 7 tanesi kaliteli cıktı. 11 ocakta 6 tane embriyomuz oldgu bilgisi geldi. ama bugun 13.ocakta 2 adet kaliteli embriyomuz kalmış bilgisi geldi, ya bugun transfer yapalım yada bu ıkı tanesının 5.güne gitmesini bekleyelim dediler. bizde 5.günü bekleyelim dedik. tecrubeli arkadaslar vardır aranızda acaba , buna benzer başınıza geldi mi? 5.güne ulaşabildiniz mi? birden cok fazla embriyo kaybı benim bugun çok uzdu epey agladım :( dr um üzülme henuz herseyın sonu degıl dedı ama elimde değil :(

Merhabalar,
Ben 30 aralıkta ilk tüp bebek tedavime başladım. 10 ocakta opu oldum, 11 yumurta toplandı, 7 tanesi kaliteli cıktı. 11 ocakta 6 tane embriyomuz oldgu bilgisi geldi. ama bugun 13.ocakta 2 adet kaliteli embriyomuz kalmış bilgisi geldi, ya bugun transfer yapalım yada bu ıkı tanesının 5.güne gitmesini bekleyelim dediler. bizde 5.günü bekleyelim dedik. tecrubeli arkadaslar vardır aranızda acaba , buna benzer başınıza geldi mi? 5.güne ulaşabildiniz mi? birden cok fazla embriyo kaybı benim bugun çok uzdu epey agladım :KK43: dr um üzülme henuz herseyın sonu degıl dedı ama elimde değil :KK43:
Canım keşke 3.gün yaptırsaydın mesela benim 15 tane vardı 3.gün iyi kalite transfer oldum diğerleri 5.güne orta kalite gitti. İnşallah ilerlerler kaliteleri bozulmadan

Merhabalar,
Ben 30 aralıkta ilk tüp bebek tedavime başladım. 10 ocakta opu oldum, 11 yumurta toplandı, 7 tanesi kaliteli cıktı. 11 ocakta 6 tane embriyomuz oldgu bilgisi geldi. ama bugun 13.ocakta 2 adet kaliteli embriyomuz kalmış bilgisi geldi, ya bugun transfer yapalım yada bu ıkı tanesının 5.güne gitmesini bekleyelim dediler. bizde 5.günü bekleyelim dedik. tecrubeli arkadaslar vardır aranızda acaba , buna benzer başınıza geldi mi? 5.güne ulaşabildiniz mi? birden cok fazla embriyo kaybı benim bugun çok uzdu epey agladım :KK43: dr um üzülme henuz herseyın sonu degıl dedı ama elimde değil :KK43:
Canım üzülme olacaksa 1 sperm 1 yumurta yeterli biliyorsun hayırlısıyla sabırla bekle iki gün daha 🙏🏻 O kadar yumurtanın içinde en kaliteleri kalmıştır bi de iyi yanından bakmaya çalış kendiliğinden elenmiştir daha az kaliteli olanlar.

Benim bugün kanamam oldu normalde yarın kese görmeye gidecektik ama kanama olunca apar topar gittik. Ama ne vajina ağzında ne kese alanında hiç bir yerde kanama görmedi. Çift kese gördük🥰 Önlem amaçlı iğne oldum. Ama kanı görünce çok korktum.😔 Çok şükür iyiler 🤲🏻 İkisinin de içi dolu dedi.2 hafta sonra kalp atışına gidicez inş.

Merhabalar,
Üzülme 17 olgun yumurtamdan 10 tanesi gidememişti. Bu kayıplar çok normal 4 tanesi iyiydi.

Back