• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kese ve kalp atışı gören arkadaşlarım doktorunuz ilaçların hangilerini kesip hangilerini devam ettirdi veya yeni ilaç başladımı bu progestan kalçadan olan artık çok canımı yakıyo oksaparı yine bişekilde kendim yapıyorum okadar acımıyo

Benim bugün kanamam oldu normalde yarın kese görmeye gidecektik ama kanama olunca apar topar gittik. Ama ne vajina ağzında ne kese alanında hiç bir yerde kanama görmedi. Çift kese gördük🥰 Önlem amaçlı iğne oldum. Ama kanı görünce çok korktum.😔 Çok şükür iyiler 🤲🏻 İkisinin de içi dolu dedi.2 hafta sonra kalp atışına gidicez inş.
Gözünaydın sağlıkla büyüsünler 🥰

Kese ve kalp atışı gören arkadaşlarım doktorunuz ilaçların hangilerini kesip hangilerini devam ettirdi veya yeni ilaç başladımı bu progestan kalçadan olan artık çok canımı yakıyo oksaparı yine bişekilde kendim yapıyorum okadar acımıyo
Benim kalp atışından sonra; prednolü kesti. Litunus kesti, progestan hap verdi. Estrofemi 5 gün sonra kesti. Kalçadan proluton depotu önce 3 günde bir 4 defa, sonra 4 günde bir 4 defa vurdurup bırakıcam. Protulex göbekten 2 hafta sonra bırakıcam. Prograf 2 hafta sonra bırakıcam. Aspirin 30. haftaya kadar. Enox doğuma kadar dedi.

Benim kalp atışından sonra; prednolü kesti. Litunus kesti, progestan hap verdi. Estrofemi 5 gün sonra kesti. Kalçadan proluton depotu önce 3 günde bir 4 defa, sonra 4 günde bir 4 defa vurdurup bırakıcam. Protulex göbekten 2 hafta sonra bırakıcam. Prograf 2 hafta sonra bırakıcam. Aspirin 30. haftaya kadar. Enox doğuma kadar dedi.
Teşekkür ederim 😊

Kızlar doktorunuzu değiştirdiniz mi aynı doktorla mı devam ediyorsunuz ben özel muayenesi olan bir doktorda tüp bebek yaptırdım ama devamında özel hastanede bir doktora geçiş yapmak istiyorum doğum sigortam var çünkü ücretsiz olacak. Ortalama kaç haftalıkken değiştirdiniz acaba

Enox doğuma kadar mı 😢 pıhtılaşma sorununuz var mı

Kızlar doktorunuzu değiştirdiniz mi aynı doktorla mı devam ediyorsunuz ben özel muayenesi olan bir doktorda tüp bebek yaptırdım ama devamında özel hastanede bir doktora geçiş yapmak istiyorum doğum sigortam var çünkü ücretsiz olacak. Ortalama kaç haftalıkken değiştirdiniz acaba
Benim doktorum kalp atısından sonra takip etmiyor. Zaten farkli bi sehirdeydi bulundugum yerde hem ozele hem devlete gitmeyi planliyorum. Devlette henuz ilgili birini bulamadım

Benim tüp bebek doktorumunda özel kliniği var , gebe takipte yapıyor, ben kendisinde devam ediyorum.
Ama değiştirmem gerekseydi, kullandırdıkları ilaçları kesene kadar devam ederdim. Çünkü forumlarda okuyorum, geçtikleri doktorlar ilaçları bıraktırmak yada devam etmek konusunda sıkıntı yaşıyorlar , kararsız kalıyorlar.

Back