• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Yani bende anlamadm 2 gunde ne degisti 175/315 /269 ikiye katlamasi gerekirken inanamadm carsamba tekrar test vermem gerektigini boyle bir durum varsa emin olmamiz gerektigini soyledi yarin tekrar test vericem 😥
Canım 3. Testi aynı merkezde mi verdin. Her merkezin değer aralığı farklı çıkıyo öyle olmuş olabilir mi 🥺 ilk 2 değerin çok güzel çünkü

2gün sonraki kan sonucuna göre randevu vercez dedi bakalım hayırlısı inşallah sen bidaha kan baktırcanmı

Ayy negüzel sayımız artsın inşallah 🥰 sen kanmı baktırdın idrar testimi devamıda güzel gelsin inşallah hepimiz adına🤗🥰
Ne bileyim doktor istemedi ama ben yine belki cuma falan veririm yine senden istedi mi canım

2gün sonraki kan sonucuna göre randevu vercez dedi bakalım hayırlısı inşallah sen bidaha kan baktırcanmı

Ayy negüzel sayımız artsın inşallah 🥰 sen kanmı baktırdın idrar testimi devamıda güzel gelsin inşallah hepimiz adına🤗🥰
Kan verdim canim, 5. Gün iki embriyoydu, 500 çıkmış çok şükür

kızlar tekrardan merhabalar... iki gündür bakamadım buralara... hastanedeyim... pazar gecesi OHS sendromu yüzünden acile geldim ve yatış verdiler. Pazartesi de karnıma kataterle torba takıldı. İki gündür yatıyorum. Günde üç kere sıvı boşaltıyorlar. Serumlar, idrar söktürücü, kan sulandırıcı yapıyorlar. idrar çıkışı ve sıvı alımı ölçülüyor. Geldiğimde kanım çok pıhtılaşmıştı, kan almakta zorlandılar. şişkinlik ve su karaciğerimi sıkıştırmış hala ağrıyor. Eğer benzer sıkıntınız olursa evde atlatayım diye geç kalmayın aman derim... bu arada pazartesi bhcg 194 çıktı. Bebeğim tutunuyor her şeye rağmen... hayrımıza olsun inşallah 🙏
Çok geçmiş olsun.Opu sonrası progesteron ve östrojen bakılıyor ve eğer çok yüksekse ohss olabilir diye transfer iptal ediliyor sizde bakılmadı mı? Benim transferim progesteron 30 östrojen de 3000 üzerinde olduğu için iptal edilmişti.Dondurulmuşa kalmıştım.Transfer olmadığım halde opu sonrası baya karın şişliği sıkıntı yaşamıştım adet olmadan rahat edememiştim.
Bu arada pozitif haberi alan tüm arkadaşlar sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.Negatif olanlara da rabbim en en tez zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,öncelikle hepiniz inşallah pozitifi görür sağlıkla kucağınıza alırsınız🤲🏻
Benim transferim 31 aralıkta oldu 2 adet 3.gün taze embriyo. 14 ocak test günümdü ama ben dayanamadım dün yani 10.gün beta hcg baktırdım 0.1 çıktı. Doktorum ilaçlarını kullan çarşamba tekrar baktır dedi anlam veremedim olsaydı çıkardı diye düşünüyorum boşuna tekrar umutlanmak istemiyorum bu 4.denemem. Böyle bişey yaşayan var mı? Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim😞

kızlar tekrardan merhabalar... iki gündür bakamadım buralara... hastanedeyim... pazar gecesi OHS sendromu yüzünden acile geldim ve yatış verdiler. Pazartesi de karnıma kataterle torba takıldı. İki gündür yatıyorum. Günde üç kere sıvı boşaltıyorlar. Serumlar, idrar söktürücü, kan sulandırıcı yapıyorlar. idrar çıkışı ve sıvı alımı ölçülüyor. Geldiğimde kanım çok pıhtılaşmıştı, kan almakta zorlandılar. şişkinlik ve su karaciğerimi sıkıştırmış hala ağrıyor. Eğer benzer sıkıntınız olursa evde atlatayım diye geç kalmayın aman derim... bu arada pazartesi bhcg 194 çıktı. Bebeğim tutunuyor her şeye rağmen... hayrımıza olsun inşallah 🙏
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyi olursun çok şükür bebeğin seninle bu günlerde geçecek 🌺

Bilmiyorum devletin sistemi öyle değilmiş adetin 1.ci yada 2.ci günü başlanıyormuş 2.ci tüp bebek transferine bende şaşırdım normalde 2.ci günleri giderdim kontrole nasipmidir nedir dedim bu ay 3.cü gün gideyim oda şubata kalmama sebep oldu
Sıkma canını aynen vardır bi hayr bunda da kuşum ne demişler her şerde bir hayır vardır diye 🥰

Kızlar merhaba size bir soru sorucam
Ben sonunda başladım transfer kısmına 12 gün sonra kontrol var dediler transfer günü verilcek sanırım sizin kontrol gününüzde e2 değeriniz kaçtı kaç olması gerekiyor transfer olması için

Kızlar merhaba size bir soru sorucam
Ben sonunda başladım transfer kısmına 12 gün sonra kontrol var dediler transfer günü verilcek sanırım sizin kontrol gününüzde e2 değeriniz kaçtı kaç olması gerekiyor transfer olması için
Merhaba hayırlı olsun süreciniz.

Taze transfer mi olacaksınız ? Benim 3000 küsürdü E2 o seebple taze transfer yapmadı. Ayrıca progesteron 1.15 civarıydı.

E2 yüksekliği yumurta uyarılmasına ve sayısına bağlı bu normal . Fakat pregesteron değerin 1 in altı değilse transfer erteleniyor.

Benim 2 ay erteledi. 0.87 de transfer oldum

Taze transfer mi olacaksınız ? Benim 3000 küsürdü E2 o seebple taze transfer yapmadı. Ayrıca progesteron 1.15 civarıydı.

E2 yüksekliği yumurta uyarılmasına ve sayısına bağlı bu normal . Fakat pregesteron değerin 1 in altı değilse transfer erteleniyor.

Benim bu ay da ertelenseydi 4 kez ertelenmiş olcaktı benim sadece adetin 3. Gününe göre e2 yüksek çıkıyordu çok şükür düzeldi o transfer günü için tekrar kpntrol var haftaya cuma bakalım her şeyin hayırlısı olsun dondurulmuş embriyo benimkiler

Canım progesteron değeri yüksek olması iyi değil mi benim doktorum 36.6 çıktığı için transfer yaptı ve 10un altına yapmıyorum dedi hatta transferdeki yardımcı ebelerede söyledi oo çok iyi progesteronu dediler kafam karıştı

Canım progesteron değeri yüksek olması iyi değil mi benim doktorum 36.6 çıktığı için transfer yaptı ve 10un altına yapmıyorum dedi hatta transferdeki yardımcı ebelerede söyledi oo çok iyi progesteronu dediler kafam karıştı
Şöyle , transfer 28 Aralık'ta oldum. 23 Aralık'ta istedi 0.87 kabul etti. Zaten sonrasında progesteron takviyesi yapıyoruz. Bana öyle demişti bende anlamadım.

Back