• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kizlar cok morelim bozuk 😭 degerim 9. Gun 175 11 gun 315 13. Gun 269 sanirim kimyasal gebelik geciriyorum 😥 oysa cok sevinmistim herseyin hayirlsii 😭
Ne desem bilemedim 🥺
3 yıl çok sıkıntı çekmiştim nasip,: (( her okuduğum mesaja dua ediyorum mutlu sonuç alsınlar diye . inşallah bekleyen herkes pozitif sonuç alsın, mutlu olsun
Doğrudur canım bende 2018den beri uğraşıyorum ve hala devam ama nasip gerçekten bizim yolumuz zamanımız var daha demekki 😢

Gözün aydın cok güzel çıkmış sonucun inşallah sağlıklı ilerler
Aminn canım inşallah 🙏🥰
Tebrikler canım gözünaydın sağlıkla büyür inşallah 🙏 bende doktorun aramasını bekliyorum meraktan çatladım vallahi
Sağol canım benim sende 30 aralık transferimiydin sen 2. kanı verdin sanırım onu bekliyon hayırlı sonuçlar inşallah beni hemşire aradı az önce doktorum kan çok güzel ilaçlara devam demiş 2gün sonra artışa bakıp randevu vercez dedi beklemeye devam bakalım

Pozitif olan kızçeler hepinize hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alın inşallah 😍 ne belirtileriniz vardı bizlerede söyleyin umut olsun bizede 🎉

Aminn canım inşallah 🙏🥰

Sağol canım benim sende 30 aralık transferimiydin sen 2. kanı verdin sanırım onu bekliyon hayırlı sonuçlar inşallah beni hemşire aradı az önce doktorum kan çok güzel ilaçlara devam demiş 2gün sonra artışa bakıp randevu vercez dedi beklemeye devam bakalım
Canım şimdi aradılar 3. Kan benim sırayla
8.gün 28
10.gün 94
12.gün 266 (bugün)
Benide haftaya salı falan çağırdı tekrardan inşallah hayırlısıyla ilerler 🙏

Test gunum pazartesiydi aslinda ama ben onceden dayanamayip yapmistim yani dun sonucumu alsaydim 269 gebelik var diyceklerdi ama 2 oncesine gore degerim dusuyor 😭
Doktorun ne dedi canım iki gün sonra tekrar test istedi mi ? Bu kadar yüksek olupta kimyasal duymamıştım aslında genelde 40-80 arası falan duydum hep

Doktorun ne dedi canım iki gün sonra tekrar test istedi mi ? Bu kadar yüksek olupta kimyasal duymamıştım aslında genelde 40-80 arası falan duydum hep
Yani bende anlamadm 2 gunde ne degisti 175/315 /269 ikiye katlamasi gerekirken inanamadm carsamba tekrar test vermem gerektigini boyle bir durum varsa emin olmamiz gerektigini soyledi yarin tekrar test vericem 😥

Pozitif olan kızçeler hepinize hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alın inşallah 😍 ne belirtileriniz vardı bizlerede söyleyin umut olsun bizede 🎉
Sağol canım bende sol taraf ağırlıklı arada batmalar oldu transferden beri gaz çoktu kasıklarım çok gurulduyodu hala devam ediyo birde 7.günümde 1gün süren ağızda acı tat vardı 9.gün gögüs hassasiyeti başladı 10. Günde 2-3 kez rahimden karnıma doğru bıçak saplanır gibi sızlama oldu benimkiler bu şekildeydi
Canım şimdi aradılar 3. Kan benim sırayla
8.gün 28
10.gün 94
12.gün 266 (bugün)
Benide haftaya salı falan çağırdı tekrardan inşallah hayırlısıyla ilerler 🙏
Artışların güzel olmuş canım ne güzel Allah tamamına erdirsin haftaya keseye mi bakcaklar direk

Ne desem bilemedim 🥺

Doğrudur canım bende 2018den beri uğraşıyorum ve hala devam ama nasip gerçekten bizim yolumuz zamanımız var daha demekki 😢
bugün 11. gün yarın kontrolüm bıraksam mı iğneleri, ilaçları boşa yapıyorum ama dr. kızarsa diye de devam mı etsem bilemedim. çok sert birisi arayıp soramadım da , hangi halimize yanalım bilemedik sahi huh

Evet canım öyle her şey parayla 😔 keşke devlet destek olsa bize bu aşamada. Bi de 20 senede doğurganlık çift başına 2.5 bebekten 1.5 bebeğe düşmüş Türkiye için bildiğin azalıyoruz aslında. Devletin teşvik etmesi lazım özellikle yana yakıla çocuk isteyen bizler için
neden cimere topluca yazmıyoruz ki. 40 yaş altı olunca 3 tane mi yapıyor sanki hak değil sahi. kimseyi yaştan ötürü ayrım yapılamaz ki hak değil

Sağol canım bende sol taraf ağırlıklı arada batmalar oldu transferden beri gaz çoktu kasıklarım çok gurulduyodu hala devam ediyo birde 7.günümde 1gün süren ağızda acı tat vardı 9.gün gögüs hassasiyeti başladı 10. Günde 2-3 kez rahimden karnıma doğru bıçak saplanır gibi sızlama oldu benimkiler bu şekildeydi

Artışların güzel olmuş canım ne güzel Allah tamamına erdirsin haftaya keseye mi bakcaklar direk
Amin canım hepimizin inşallah 🙏 öyle galiba canım 2000 olunca bakıyoruz dedi oda aşağı yukarı pzt oluyor salı gideriz herhalde senin ne zaman benden yüksek daha erken görürsün herhalde canım

Amin canım hepimizin inşallah 🙏 öyle galiba canım 2000 olunca bakıyoruz dedi oda aşağı yukarı pzt oluyor salı gideriz herhalde senin ne zaman benden yüksek daha erken görürsün herhalde canım
2gün sonraki kan sonucuna göre randevu vercez dedi bakalım hayırlısı inşallah sen bidaha kan baktırcanmı
Çok sevindim canim🥰 aynı gun transfer olmustuk, temmuzekim ve seninle beraber, ben de bugun pozitif haberini aldım cok şükür 🤲 hepimiz sonuna kadar hep gülelim inşallah
Ayy negüzel sayımız artsın inşallah 🥰 sen kanmı baktırdın idrar testimi devamıda güzel gelsin inşallah hepimiz adına🤗🥰

bugün 11. gün yarın kontrolüm bıraksam mı iğneleri, ilaçları boşa yapıyorum ama dr. kızarsa diye de devam mı etsem bilemedim. çok sert birisi arayıp soramadım da , hangi halimize yanalım bilemedik sahi huh
Canım senin durumun daha önemli doktordan korkmakta ne demek olur mu öyle şey daha zaman kaybetmeden bişey olmadan ara hemen yada başka hastaneye falan git durma öyle Allah korusun bişey varsa engel olunur belki biz ancak teselli edebiliriz bu durumda ben olsam hastaneyi yıkardım😔😔😔😔

Back