• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Üzülme daha 3 4 gün var belki geç tutunma falan olmuştur hemen üzülme stres yapma kendine keşke kan verme gününü bekleseydin yaaa bence aslında hiç evde test yapılmamalı😢
Belki silik te olsa çıkar dedim ama herkesin bir olmuyor dediğin gibi olmuştur belki kanda görene kadar tamamen üzülme lüksümüz yok umudun bitmesine Allah izin vermiyor ♥️

Belki silik te olsa çıkar dedim ama herkesin bir olmuyor dediğin gibi olmuştur belki kanda görene kadar tamamen üzülme lüksümüz yok umudun bitmesine Allah izin vermiyor ♥️
Tabiki sakın üzülme stres yapma kendine zor süreçler ama belki senin şuan üzülmen tutunmasını sebep olur belki tutu ama geç gösterecek kendini bunları düşün rahatlat kendini ama stresten uzak dur

Merhaba benimde bugün transferin 7. Günü dün lekelenmem başladı çok olmasa da pembe kahve arası geldi sabah.. sonra sabahki kadar değil ama pembe çok az arada oluyor.. kasıklarım belimde ara ara ağrıyor sizde benim gibi olmuşsunuz korktum adet mi oluyorum diye 😞😞
Merhaba , aman sakin ol. Bende 6. Gün oldu. Baya korktum ama yerleşme kanaması imiş 2 defa oldu ve yogundu. Yine de dokgoruna sorar mısın ? Bana pruluton 500 mg tek sefelrik iğne yaptırdı

Ben hiç test yapmadım evde son 2 gün vardı kan testi vermeme de yaptım ama kocaman negatif tek çizgiyle karşılaştım umud ettim kan testi için belki etkendir kanda vardir dedim kan verme günü hastaneye gittim geçmek bilmeyen saat bir anda geçti saat 9buçuktu kan verdim 10buçuktu test çıktı ve çıkan değer sadece 2 😔😔😔 sen üzülüp kendini etkileme bekle test gününü kadar bol bol Meryem suresi yasin oku kendine hayırlsını istiyoruz yaa her zaman inşallah hakkında hayırlısı olur Aylis16 Aylis16 😍

Kizlar 3. Gün embriyosu 5. Gün idrarda cikar mı yapsam
Yapma canım gereksiz yere üzülürsün bende ilk transferimde 3. Gün embriyosu 5. Günde yaptım çıkmamıştı 8. Gün yaptığımda zarzor gözüktü oda kimyasal oldu zaten bu sefer söz verdim kendime test yapmıcam diye dün 11.günde gördüm bugün kan verdim bekliyorum🥰

Ben hiç test yapmadım evde son 2 gün vardı kan testi vermeme de yaptım ama kocaman negatif tek çizgiyle karşılaştım umud ettim kan testi için belki etkendir kanda vardir dedim kan verme günü hastaneye gittim geçmek bilmeyen saat bir anda geçti saat 9buçuktu kan verdim 10buçuktu test çıktı ve çıkan değer sadece 2 😔😔😔 sen üzülüp kendini etkileme bekle test gününü kadar bol bol Meryem suresi yasin oku kendine hayırlsını istiyoruz yaa her zaman inşallah hakkında hayırlısı olur Aylis16 Aylis16 😍
Allah razı olsun canım benim ❣️

Bende tam onu izliyordum😂😂😂

Eklentiler

• IMG20220111123731.jpg
    IMG20220111123731.jpg
    126,2 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba , aman sakin ol. Bende 6. Gün oldu. Baya korktum ama yerleşme kanaması imiş 2 defa oldu ve yogundu. Yine de dokgoruna sorar mısın ? Bana pruluton 500 mg tek sefelrik iğne yaptırdı
Sordum canım progestan iğneyi sabah akşam ol dedi fitili de 3 e çıkardı ama şimdi olmayınca leke 1 tane iğne yeter dedi.. benim yoğun olmadı koyu kahvede olmayınca dedim adet başlangıcı herhalde.. cuma kan testi vercem ama perşembe önce evde idrar testi yapayım olmazsa da hazırlıklı gideyim kana diyorum

Back