- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.961
Aynen bu sefer bende idrar testi yapmadım ozaman yarın kanlar verilsinbenim 11 ocak ama ben yarın vercem. daha fazla dayanamıcam idrar testi de yapmadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bu sefer bende idrar testi yapmadım ozaman yarın kanlar verilsinbenim 11 ocak ama ben yarın vercem. daha fazla dayanamıcam idrar testi de yapmadım.
İnşallah canım bekleyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalımsenin adına çok sevindim değerinde gayet güzel artmış inşallah ben de aynı mutluluğu yaşarım
Ben 2 yıl önce cikolata kisti ameliyatı oldum Recai Pabuccu da. Ayni zamanda myomum da vardi. Kendisi kisti alıp myomu unutmuş. Ameliyat sonrasi kendisi soyledi. Ameliyattan sonra 1 sene geçti, hamile kalamadim. Sonra dedim ki recai hoca nasilsa beni biliyor, myomu da unutmus ya, daha bi ilgili olur düşüncesiyle centrum da tup bebek yaptırdım onunla. 3. Gün taze transfer yaptı. Bi anda oldu bitti hersey sonuc negatif tabiki.. bide bize hep sizin olur sorun yok falan yapti ümitlendik haliyle. 1 sene de ara verdim hem maddi hem manevi cok yıprandık.. sonra cok araştırdım. Berfu hoca ve tolga hoca arasinda kaldim. Berfu hoca ya görüşmeye gittim. Cok soguk geldi ısınamadım. Tolga hocaya görüşmeye gittim Allah razi olsun 6 ay uğraştı emek verdi. Recai hoca birde ameliyat olduğum tarafa cok zarar vermis. O tarafta hic yumurtam oluşmuyordu.. yas 32. Amh düşük. Birde sadece soldan yumurta toplandi ve myomum duruyor. Son olarak da cikolata kistim tekrarladi. Ona ragmen tolga hocanin ilk transferinde pozitifi gördüm cok şükür. Insallah saglikla da ilerlerÇok sevindim sağlıkla ilerlesin insallahh darisi bize olsun berfu hoca evet aşırı soğuk ki ben işi iyi olsunda bana sıcak olmasın yeterli diye düşünüyordum ama yok her olumsuz sonuçta bir geçmiş olsun gel konuşalım neler yapalım demesi gerekirken soğuk bir şekilde direk 'ilaclari birak' mesajı attı sadece. Selen hoca da bana karşı elinden gelen herşeyi yaptı inşallah olur. Sizde problem neydi peki
Centrium da ticarethane malesef.. neyseki mutlu sona ulasmissiniz sağlıkla ilerlesin insallahhBen 2 yıl önce cikolata kisti ameliyatı oldum Recai Pabuccu da. Ayni zamanda myomum da vardi. Kendisi kisti alıp myomu unutmuş. Ameliyat sonrasi kendisi soyledi. Ameliyattan sonra 1 sene geçti, hamile kalamadim. Sonra dedim ki recai hoca nasilsa beni biliyor, myomu da unutmus ya, daha bi ilgili olur düşüncesiyle centrum da tup bebek yaptırdım onunla. 3. Gün taze transfer yaptı. Bi anda oldu bitti hersey sonuc negatif tabiki.. bide bize hep sizin olur sorun yok falan yapti ümitlendik haliyle. 1 sene de ara verdim hem maddi hem manevi cok yıprandık.. sonra cok araştırdım. Berfu hoca ve tolga hoca arasinda kaldim. Berfu hoca ya görüşmeye gittim. Cok soguk geldi ısınamadım. Tolga hocaya görüşmeye gittim Allah razi olsun 6 ay uğraştı emek verdi. Recai hoca birde ameliyat olduğum tarafa cok zarar vermis. O tarafta hic yumurtam oluşmuyordu.. yas 32. Amh düşük. Birde sadece soldan yumurta toplandi ve myomum duruyor. Son olarak da cikolata kistim tekrarladi. Ona ragmen tolga hocanin ilk transferinde pozitifi gördüm cok şükür. Insallah saglikla da ilerler
Insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin...Centrium da ticarethane malesef.. neyseki mutlu sona ulasmissiniz sağlıkla ilerlesin insallahh
Çok haklısın nasip herşey ama insan doktorunun en azından ilgili güler yüzlü güvenilir olmasını bekliyor hani şunu diyebilmeliyiz evet sonuç negatif ama doktorum elinden geleni yaptı.. Benimde yarın ön görüşmem var bakalım nasıl geçicekSanırım bu nasip meselesi biraz da kızlar , benim ilk denediğim merkezde arkadaşım ilk denemeyle hamile kaldı, ama merkez için iyi diyemiyorum ne yazıkki
O yüzden nasibinin vakti gelince geliyor bu bebişler
Kesinlikle haklısın canım , o elektrik ve iletişim çok önemli , bazılarıyla o elektiriği yakalayamıyoruz sosyal hayatımızdaÇok haklısın nasip herşey ama insan doktorunun en azından ilgili güler yüzlü güvenilir olmasını bekliyor hani şunu diyebilmeliyiz evet sonuç negatif ama doktorum elinden geleni yaptı.. Benimde yarın ön görüşmem var bakalım nasıl geçicek
İnşallahh canım ya çok kararsızım iki dr arasında kaldım birisi bahçeci fulyada Mehmet Asoğlu diğeride bahçelievler medical parkta Gürkan hoca.. varmı önerebilceğin bi dr ??Kesinlikle haklısın canım , o elektrik ve iletişim çok önemli , bazılarıyla o elektiriği yakalayamıyoruz sosyal hayatımızda
İnşallah görüşmen çok güzel geçer canımHangi doktora gideceksin?
Canım sen istanbuldasın sanırım , tam olarak problemin neİnşallahh canım ya çok kararsızım iki dr arasında kaldım birisi bahçeci fulyada Mehmet Asoğlu diğeride bahçelievler medical parkta Gürkan hoca.. varmı önerebilceğin bi dr ??
Merhaba, ayın kaçında transfer olmultunuz siz. ? Bir de tek mi çift miydi . Benimde var yarın kese kontrolü. Ama değerim ne durumda bilmiyorumBenimde bu şekilde idi şuan 2400 lerdeyim hiç endişelenmeyin bir hafta sürmeden böyle oldu yarın keseme bakılacak
20aralik transfer oldum tek dondurulmus 3uncu gün embriyosuMerhaba, ayın kaçında transfer olmultunuz siz. ? Bir de tek mi çift miydi . Benimde var yarın kese kontrolü. Ama değerim ne durumda bilmiyorum
Ben ankaradaydım orda gittim bi kliniğe bana pcos tanısı birde yarım rahim tanısı konuldu amh değerim 3,48di sınırda demişti dr ne kadar doğru bilmiyorum eşimde sorun yok şükür 3 ay ilaç tedavisi uygulayacaklardı tutmazsa histereskopi ile rahmimi büyütüp tüp bebeğe geçeceklerdi ama devam edemedim femara ilacına başlamadan istanbula geldim malesef yüksek riskli gebelik kategorisindeymişim rahim küçük olunca erken doğum düşük riski varmış hamileliğin 3. Ayı rahim ağzına dikiş atılması gerekiyor dediler yani hamilelikte sıkıntılı geçicek gibi duruyoCanım sen istanbuldasın sanırım , tam olarak problemin ne
Eğer düşük rezerv sıkıntın varsa bahçecinin bu konuda iyi olduğunu biliyorum arkadaşımdan , Cem Çeliğe gitti o , doğum yaptı , Mehmet Asoğluyu da duymuştum o da iyi demişti arkadaşım
Ama istanbulda olan arkadaşlar da yazar belki şimdi onlar daha iyi bilirler
20aralik transfer oldum dondurulmus 3uncu gün embriyosuMerhaba, ayın kaçında transfer olmultunuz siz. ? Bir de tek mi çift miydi . Benimde var yarın kese kontrolü. Ama değerim ne durumda bilmiyorum
Hiç kan vermediniz mi 1500lerden snra kese ye bakılıyor cuma 1026ydi bugün pazar sabah verdim 2406 çıktı yarın kese bakılır büyük ihtimalMerhaba, ayın kaçında transfer olmultunuz siz. ? Bir de tek mi çift miydi . Benimde var yarın kese kontrolü. Ama değerim ne durumda bilmiyorum
yaaa kese kontrolü çok erken değil mi benim de pozitif çıkarsa hemen bakacaklar mı çok heyecanlı inşallah bebeşin ve kesesi sağlıkla görünür.Merhaba, ayın kaçında transfer olmultunuz siz. ? Bir de tek mi çift miydi . Benimde var yarın kese kontrolü. Ama değerim ne durumda bilmiyorum
Tek transfer miydiKızlar bugün bende artış için kan verdim
11. Gün 386
13. Gün 1104 çıktı değerim çok şükür iki hafta sonra kese ve kalp atışı için çağırdı doktorum
Cuma günü 985 idi değerim. Yarın sabaha çağırdı .20aralik transfer oldum dondurulmus 3uncu gün embriyosu
Hiç kan vermediniz mi 1500lerden snra kese ye bakılıyor cuma 1026ydi bugün pazar sabah verdim 2406 çıktı yarın kese bakılır büyük ihtimal
Tek mi sizin ? Çift mi ?Cuma günü 985 idi değerim. Yarın sabaha çağırdı .
Canım ozaman senin doktor seçimin çok önemli gerçekten, inşallah hakkında en güzel pozitif ve kolaycacık gerçekleşecek sonucu alacağın bir doktor olur seçimin1 ay oldu istanbula taşınalı daha önce ankarada gittim
Ben ankaradaydım orda gittim bi kliniğe bana pcos tanısı birde yarım rahim tanısı konuldu amh değerim 3,48di sınırda demişti dr ne kadar doğru bilmiyorum eşimde sorun yok şükür 3 ay ilaç tedavisi uygulayacaklardı tutmazsa histereskopi ile rahmimi büyütüp tüp bebeğe geçeceklerdi ama devam edemedim femara ilacına başlamadan istanbula geldim malesef yüksek riskli gebelik kategorisindeymişim rahim küçük olunca erken doğum düşük riski varmış hamileliğin 3. Ayı rahim ağzına dikiş atılması gerekiyor dediler yani hamilelikte sıkıntılı geçicek gibi duruyo
O zaman Allah'ın izni ile yarın ikimiz de keseyi görürüüz inşallah20aralik transfer oldum tek dondurulmus 3uncu gün embriyosu