• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Erken mi diyorsunuz yani ne bileyim 6. Gün embriyosu herkesin 6. Günde çıkmış herhangi bir belirti de olmayınca bende olumsuz düşündüm gereksiz yıpratıyorum kendimi şuan belki de ay ne bileyim bekleyip test gününe kadar test yapmıcam bidaha moralim bozuluyor. Siz idrar testi yapmadınız mı hiç?
Ben bu kez hiç yapmadım yarın 11. Günüm kan vercem moral çok önemli çok erken zamanda test yapmışsınız en azından 10. Günü görseydiniz

Bak şimdi , benle birlikte transfere giren biri vardı. 32 yaşında imiş. Yumurta üretmiyormuş vücudu. Şans eseri bir yumurta bulunuyor ve sayısız ilaçla sadece 2 tane elde ediyorlar. Birisi olgun çıkmadı bir tanesi olgun çıktı. Yollar sonra tek yumurta . Öyle umutsuzdu ki. Geçen gün doktordan öğrendim o tek yumurtası , tek yumurta ikizi olmuş. Ben bunu duyduğumda beri hep umutla bakıyorum süreçlerimize. İnşalakh mucize olsun
Ne güzel çok sevindim mucize gerçekten☺️ Benim embriyolarımın gelişimleri duruyor 😒 aşırı yumurta çıkıyor ama 5. Güne zorla 1 tane geldi 29 tane yumurtadan garip gerçekten yanlış dr seçimi yaptığımı düşünüyorum

Sol tüpü tamamen kapalı olup tek yumurtalığı alınan arkadaşım aşılama ile hamile kaldı. İnancını yitirme .
Eşimin sperm sayısı ve hareketliliği az benim de sol tüpüm kapalı. Allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla. İnsanı yıpratan bir süreç en çok biz anne adaylarını sizin adınıza sevindim sağlıkla gelsin minikleriniz 🥰 rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amamr

Doktordan ziyade embriyolog ve merkez başarısı sanırım. Bende çok araştırmıştım
Ne güzel çok sevindim mucize gerçekten☺️ Benim embriyolarımın gelişimleri duruyor 😒 aşırı yumurta çıkıyor ama 5. Güne zorla 1 tane geldi 29 tane yumurtadan garip gerçekten yanlış dr seçimi yaptığımı düşünüyorum

Doktordan ziyade embriyolog ve merkez başarısı sanırım. Bende çok araştırmıştım
Ankara bahçeciye gidiyorum labartuvarlarını çok araştırdım iyiydi doktoruma başımdan geçenleri anlatmama rağmen tedavide farklı bir metod uygulamadı gonal f verdi gönderdi hepsi bunu yapıyor zaten. Eğer olumsuz olursa memorial şişli Semra Kahramana giderim direk yılmak yok 💪

Doktorunuz kim bahçecide
Ümitsizliğe kapılmayın lütfen çünkü 6.gün çok erken
8.gün test yapıp negatifi gören sonra 10.günde pozitifi gören okadar çok kişi okudumki burada
Genelde sperm kaynaklı sorunlarda ne yazıkki kadına uygulanan tedavi değişmiyor
Çünkü ne kadar farklı bir iğne ilaç kullanasalarda sperm sorununa pek katkısı olmuyor😞

Kızlar
8.gün 28,21
10.gün (bugün) 94,79
Tecrübeliler sizce nasıl ilk gebeliğim nedense azmış gibi hissediyorum kimyasaldan korkuyorum 😨
Maşallah canım korkcak bişey yok enaz 2kat artması lazım senin daha fazlasıyla artmış inşallah böyle devam eder 🙏🥰

Back