• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Doktorunuz kim bahçecide
Ümitsizliğe kapılmayın lütfen çünkü 6.gün çok erken
8.gün test yapıp negatifi gören sonra 10.günde pozitifi gören okadar çok kişi okudumki burada
Genelde sperm kaynaklı sorunlarda ne yazıkki kadına uygulanan tedavi değişmiyor
Çünkü ne kadar farklı bir iğne ilaç kullanasalarda sperm sorununa pek katkısı olmuyor😞
Berfu Demir. Bilemiyorum artık bişeylere bahane bulucaz ya herkes biraz nasibini alıyor 😊

Berfu Demir. Bilemiyorum artık bişeylere bahane bulucaz ya herkes biraz nasibini alıyor 😊
Yazdıklarınızı okuyunca ilk iki transferimde kendime üzüldüğüm kadar çok üzüldüm size. Bende ilk iki transferimi çok araştırıp labaratuvari ve doktor iyi diye bahceciye gittim. Berfu hanım ilk opuda 32 yumurta topladı 5. Güne 1 tane 6. Güne de 2 tane kaldı 32 yumurtadan. Ohss açısıyla günlerce yürüyemedim. Hasimato başlangıcı var dedi buna rağmen ilaç vermedi ve o kadar acı çekmeme rağmen transferim olumsuz oldu.( Onun değişime göre herşey çok iyiydi.). 2. Transferim için yine gittim ve yine anti tpo değerim çok yüksek çıktı hasimato var dediği halde ısrarla ilaç vermedi, ısrarla hocam bakın ilaç vermiyorsunuz a hasimatoda bebek tutmuyormus demem rağmen gerek yok gebe kalırsan veririm dedi herşey güzel dedi ısrarla yine vermedi ve benim 2. Transferimde olumsuz oldu... Çok yazık..o kadar acı çektim ama tamamen herkese uygulanan klasik yöntem uygulandı söyledikleri gibi kişiye özel bir tedavi filan yok.. sonra yine aynı merkezde calisan ama artık eşiyle birlikte çalışmak için bahceciden ayrılan Selen sakar ecemise gittim. Şuan transferimin 4. Günü inşallah olumlu sonuç alırım. Sizde üzülmeyin ama tereddütünüz varsa lütfen merkez degistirin

Yazdıklarınızı okuyunca ilk iki transferimde kendime üzüldüğüm kadar çok üzüldüm size. Bende ilk iki transferimi çok araştırıp labaratuvari ve doktor iyi diye bahceciye gittim. Berfu hanım ilk opuda 32 yumurta topladı 5. Güne 1 tane 6. Güne de 2 tane kaldı 32 yumurtadan. Ohss açısıyla günlerce yürüyemedim. Hasimato başlangıcı var dedi buna rağmen ilaç vermedi ve o kadar acı çekmeme rağmen transferim olumsuz oldu.( Onun değişime göre herşey çok iyiydi.). 2. Transferim için yine gittim ve yine anti tpo değerim çok yüksek çıktı hasimato var dediği halde ısrarla ilaç vermedi, ısrarla hocam bakın ilaç vermiyorsunuz a hasimatoda bebek tutmuyormus demem rağmen gerek yok gebe kalırsan veririm dedi herşey güzel dedi ısrarla yine vermedi ve benim 2. Transferimde olumsuz oldu... Çok yazık..o kadar acı çektim ama tamamen herkese uygulanan klasik yöntem uygulandı söyledikleri gibi kişiye özel bir tedavi filan yok.. sonra yine aynı merkezde calisan ama artık eşiyle birlikte çalışmak için bahceciden ayrılan Selen sakar ecemise gittim. Şuan transferimin 4. Günü inşallah olumlu sonuç alırım. Sizde üzülmeyin ama tereddütünüz varsa lütfen merkez degistirin
Bende önce berfu hoca da muayene oldum. Selen hocanin eşi Tolga bey ve berfu hoca arasinda kalmistim. Berfu hocada muayene olduktan sonra vazgectim. Beni ilk muayenede tersledi. Dinlemedi bile. Tolga hocada 6 ay once basladim. Herseyimle teek tek ilgilendi Allah razı olsun. 31 aralikta transferimi yapti. 6. Gün idrarda pozitifi gördüm 🙏🙏🧿 kan degerimde yuksek çıktı cok şükür. Sizinde olur insallah 🙏💕

Son düzenleme:
Bende önce berfu hoca da muayene oldum. Selen hocanin eşi Tolga bey ve berfu hoca arasinda kalmistim. Berfu hocada muayene olduktan sonra vazgectim. Beni ilk muayenede tersledi. Dinlemedi bile. Tolga hocada 6 ay once basladim. Herseyimle teek tek ilgilendi Allah razı olsun. 31 aralikta transferimi yapti. 6. Gün idrarda pozitifi gördüm 🙏🙏🧿 kan degerimde yuksek çıktı cok şükür
Çok sevindim sağlıkla ilerlesin insallahh 🧿 darisi bize olsun ☺️ berfu hoca evet aşırı soğuk ki ben işi iyi olsunda bana sıcak olmasın yeterli diye düşünüyordum ama yok her olumsuz sonuçta bir geçmiş olsun gel konuşalım neler yapalım demesi gerekirken soğuk bir şekilde direk 'ilaclari birak' mesajı attı sadece. Selen hoca da bana karşı elinden gelen herşeyi yaptı inşallah olur. Sizde problem neydi peki

Back