- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
- 23
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.761
İnşallah tutunurlar bende sana katılıyorum. Doktor çok da oraya odaklanmayı demişti bana Benim polistik var doktor kilo vereceksin demişti 4 kilo verdim. O süreçte alıştım sanırım az yemeye. Şimdi normal yiyorum. Hoş iş çok telaşlı elim de yemek yemeye değmiyot fazla belki ondan da olabilir :) genel olarak iyi sayılırım .Bende öyle düşünüyorum tutunacağı varsa nasipteyse her şartta olur. Benim doktorum duphaston hap kullandırtıyor sanırım lekelenme olmasın diye. İştahın nasıl benim düne kadar çoktu dünden beri kapandı
Benim de 30 aralikhepimiz aynı günüz galiba 30 aralık o tarihte ne kadar çok transfer yapmışlar ben de pazartesi günü kan vercem çok heyecanlıyım kanama lekelenme olmadı kasık ve bel ağrısı oldı sende belirti var mı canım
İkiz geliyor12.gün 278 canım 14.gün 831 çıktı
Ben hemen yaptırmak istedim ama Şubat ayına kaldım malesef başka yerlerde süreçler nasil ilerliyor bilmiyorumArkadaşlar ilk transfer negatif olduktan sonra ikinci transfer ne zaman yapılabiliyor?? Bilgisi olan var mı?
Banada nasıl yaşıyorsan ne yiyip içiyorsan öyle devam demiştiİnşallah tutunurlar bende sana katılıyorum. Doktor çok da oraya odaklanmayı demişti bana Benim polistik var doktor kilo vereceksin demişti 4 kilo verdim. O süreçte alıştım sanırım az yemeye. Şimdi normal yiyorum. Hoş iş çok telaşlı elim de yemek yemeye değmiyot fazla belki ondan da olabilir :) genel olarak iyi sayılırım .
Çok iyi kaçıncı gün embriyosu tek mi çift mi benim 3.gün tek 28 çıktı meselaKızlar 148degeri nasıl transfer 8. Gün
Canım biz işte şimdi sorduk bana mart dedi 2.için doktorum,sanırım ilk gebelik kimyasal olunca genetiğe bakılıyormuş ondan martArkadaşlar ilk transfer negatif olduktan sonra ikinci transfer ne zaman yapılabiliyor?? Bilgisi olan var mı?
Tekrar sıfırdan başlamayacağım, dondurulmuş embriyolarım var, Dondurulmuşla da olsa ikinci için o kadar bekleniyor mu?Canım biz işte şimdi sorduk bana mart dedi 2.için doktorum,sanırım ilk gebelik kimyasal olunca genetiğe bakılıyormuş ondan mart
Ay inş dondurulmuş transferinde o kadar beklenmiyordur.. bebek için ücretsiz izin almıştım ben.. iznim bitiyor yoksa..Ben hemen yaptırmak istedim ama Şubat ayına kaldım malesef başka yerlerde süreçler nasil ilerliyor bilmiyorum
Maşallah5.gün çift embriyo transferi
10.gün değerim 129
12.gün değerim 188 (%45 artış var )
14.gün değerim 348 (%85 artış var ve 2.5 saat önce yaptım diğer güne göre )
Doktorum 12.gün herhalde bi tanesi devam ediyor diğeri gitti demişti şimdi yazdım cevap bekliyorum . 350 olsa yeter bize demişti. Sizce nasıl kızlar ?
Allah sağlıkla kucağına aldırsın5.gün çift embriyo transferi
10.gün değerim 129
Doktorum 12.gün herhalde bi tanesi devam ediyor diğeri gitti demişti şimdi yazdım cevap bekliyorum . 350 olsa yeter bize demişti. Sizce nasıl kızlar ?
İçini ferah tut canım gayet güzel inş doktorunda zaten söylicektir sağlıcakla kıcağına al inş5.gün çift embriyo transferi
10.gün değerim 129
Maşallah5.gün çift embriyo transferi
10.gün değerim 129
MaşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Allah sağlıkla kucağına aldırsın
İçini ferah tut canım gayet güzel inş doktorunda zaten söylicektir sağlıcakla kıcağına al inş
Çok sağolun kızlar inşallah sağlıkla devam eder hayırlısıylaMaşallahDaim olsun inş
Çok iyi bence.. inş sağlıklıca kucağına alırsın minnoşu annesi5.gün çift embriyo transferi
10.gün değerim 129
Beni normalde bu ay olabilirdi ama ben adetin 3.cü günü gittim hastanede ya 1.ci gün yada 2.ci gün başlanıyormuş 2 ci transfer hazırlığa ben ona sebep şubata kaldım 3.cü adet günü gittim diye yaniAy inş dondurulmuş transferinde o kadar beklenmiyordur.. bebek için ücretsiz izin almıştım ben.. iznim bitiyor yoksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?