• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Hakkımız da hayırlısı olsun bende Şubat ayına kaldım
Sen bahçeçi ile görüştün mü canım
Yok canım gitmedim görüşmeye devlette ki hakkımı kullanıp öyle gitmeyi düşündüm olacağı varsa bu olur yoksa başka merkezler bakacağım zaten
Negatif gorenler ilaçları bıraktıktan bı gün sonra hemen lekelenmeniz adetiniz başladı mi ?
Ben 31 Aralık test günüm dü verdim negatif değer gördüm ilaçları bıraktım haftasına yani 5 ocakta adetim başladı 😔

Yarın randevum var gostercem doktora.prednolu tek seferdemi bıraktın azaltarakmı
Kalp atışını duyunca , geçen carsamba kesti. Litunusu da kesti , yerine progesteron hap verdi. Digerleride yaklaşık 2 haftada kesilecek. Sadece enox doguma kadar dedi. Aspirinde 30. haftaya kadar dedi.
Güzel haberlerle gel doktordan, bekliyorum ☺️

Kalp atışını duyunca , geçen carsamba kesti. Litunusu da kesti , yerine progesteron hap verdi. Digerleride yaklaşık 2 haftada kesilecek. Sadece enox doguma kadar dedi. Aspirinde 30. haftaya kadar dedi.
Güzel haberlerle gel doktordan, bekliyorum ☺️
Bende yerleşme kanaması olunca enox kesmişti. Sonra tekrar başlatmadı coraspin kullanıyorum. Unuttunmu acaba enox ne için sizde

hepimiz aynı günüz galiba 30 aralık o tarihte ne kadar çok transfer yapmışlar ben de pazartesi günü kan vercem çok heyecanlıyım kanama lekelenme olmadı kasık ve bel ağrısı oldı sende belirti var mı canım
Evet ard arda olacak güzel haberlerimiz inşallah🧿 😍🌹 bende de lekelenme olmadı sadece bel ve kasık ağrısı oldu transferin 2. Günü de başım çok ağrıdı. İnşallah değerlerimiz de iyi gelir 🤲🏻🧿❤️

hayırlısı ile inşallah değerlerimiz artsın o günleri de görelim keselerini görelim 🤲🏻🧿❤️ Vallahi benimde çarşamba kan testi vermem gerekiyor test günüm 12 Ocak ama dayanamayıp yarın akşam üzeri vereceğim kan 😊
Amin canım inşallah 🙏 bende salı doktorum bakalım katlanacak hayırlısıyla

bende de yok canım sadece kasık ve bel ağrısı oldu ben rutin hayatıma devam ettim çalıştım inşallah pozitiftir ilk ki kimyasal oldu inşallah bu hepimizin pozitif olur
Aynen bende rutin devam asla yatmadım hatta süpürge hariç ev işlerimide yaptım hayırlısı nasibi varsa tutunur inşallah canım

Aynen bende rutin devam asla yatmadım hatta süpürge hariç ev işlerimide yaptım hayırlısı nasibi varsa tutunur inşallah canım

İnşallah tutunmıştur. Ben transferin 4. Günü dikey Süpürge ile de olsa yapmak zorunda kalmıştım. Vesvese duymamak gerek belki de. Sonra lekem oldu çok korktum ama hamd olsun yerleşme çıktı. İnşallah hepimizin yeri sğslamdır

İnşallah tutunmıştur. Ben transferin 4. Günü dikey Süpürge ile de olsa yapmak zorunda kalmıştım. Vesvese duymamak gerek belki de. Sonra lekem oldu çok korktum ama hamd olsun yerleşme çıktı. İnşallah hepimizin yeri sğslamdır
Bende öyle düşünüyorum tutunacağı varsa nasipteyse her şartta olur. Benim doktorum duphaston hap kullandırtıyor sanırım lekelenme olmasın diye. İştahın nasıl benim düne kadar çoktu dünden beri kapandı

Back