• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Benim çatlatma iğnesinin ardından 12.gün yaptığım kan testinde çatlatma iğnesinin etkisi hiç yoktu canım. Negatifi direkt görmüştüm. İğne etkisi değildir diye düşünüyorum. Zaten koyulaşması da pozitifi gösteriyor. Çatlatma iğnesinin etkisinde koyulaşma yakalamazsın
Evet canım haklısın sanırım. Az önce doktordan geldim. Doktorum da öyle söyledi. Ayrıca doktoruma göre başka bir nedeni daha var ki karnımdaki geçmeyen su toplaması. İnşallah hayırlısı hepimiz için

5.gün çift embriyo transferi
10.gün değerim 129
12.gün değerim 188 (%45 artış var )
14.gün değerim 348 (%85 artış var ve 2.5 saat önce yaptım diğer güne göre )

Doktorum 12.gün herhalde bi tanesi devam ediyor diğeri gitti demişti şimdi yazdım cevap bekliyorum . 350 olsa yeter bize demişti. Sizce nasıl kızlar ?
Canım bence çoook iyi maşallah❤️❤️❤️

Ay inş dondurulmuş transferinde o kadar beklenmiyordur.. bebek için ücretsiz izin almıştım ben.. iznim bitiyor yoksa..
Canım benimde dondurulmuş ve hazır aynen bende şaşırdım öteki reglde sanıyodum ama böyleymiş,belki sana farklı bir yol izler doktorun öteki ay transferin olur bilemem ama bize böyle dedi doktorumuz bugün

Benimle aynı durumda olan arkadaşım olabilir düşüncesiyle paylaşmak istedim kızlar.
transferimin 9. günündeyim ve 3. Günden beri geçmeyen ciddi bir karın şişmesi problemim var. Geceleri uyumak mümkün değil. Annem, eşim olmadan çorabımı bile giyemiyorum. Yedi aylık gibi karnım. Doktorum hemen gel bakayım büyük ihtimalle hamilesin dedi. gittim ve ultrasonla bakar bakmaz karında su birikmesi dedi. Yumurta toplama işlemi sonrası 15 üzeri yumurtası olanlarda görülüyor dedi. Hamile olmasaydın iki gün sonra azalır ve geçerdi, azalmadan devam ediyor olması hamile olduğunu gösterir dedi. 8. Gün kan tahlili sonucumu da iyi buldu.
Bu rahatsızlığın adı OHS sendromuymuş. Su az iç, yerine soda içebilirsin dedi. eğer bu duruma dayanabiliyorsa müdahale etmeyelim, dayanamayacak gibi olursan kataterle Karnına torba takılacak bir hafta dedi. Her iki durumda da bir hafta on gün sonra geçer dedi. Ben de şimdilik dayanmayı seçtim. 😥 pazartesi hem ikinci kan testi sonucuma hem de karın şişliği durumuma bakacağız.

Benimle aynı durumda olan arkadaşım olabilir düşüncesiyle paylaşmak istedim kızlar.
transferimin 9. günündeyim ve 3. Günden beri geçmeyen ciddi bir karın şişmesi problemim var. Geceleri uyumak mümkün değil. Annem, eşim olmadan çorabımı bile giyemiyorum. Yedi aylık gibi karnım. Doktorum hemen gel bakayım büyük ihtimalle hamilesin dedi. gittim ve ultrasonla bakar bakmaz karında su birikmesi dedi. Yumurta toplama işlemi sonrası 15 üzeri yumurtası olanlarda görülüyor dedi. Hamile olmasaydın iki gün sonra azalır ve geçerdi, azalmadan devam ediyor olması hamile olduğunu gösterir dedi. 8. Gün kan tahlili sonucumu da iyi buldu.
Bu rahatsızlığın adı OHS sendromuymuş. Su az iç, yerine soda içebilirsin dedi. eğer bu duruma dayanabiliyorsa müdahale etmeyelim, dayanamayacak gibi olursan kataterle Karnına torba takılacak bir hafta dedi. Her iki durumda da bir hafta on gün sonra geçer dedi. Ben de şimdilik dayanmayı seçtim. 😥 pazartesi hem ikinci kan testi sonucuma hem de karın şişliği durumuma bakacağız.
Canım çok geçmiş olsun bendede 24 yumurta toplanmıştı aynı böyle şiştim opudan itibaren transfere kadar (3.gün taze transfer oldum) hep yürüdüm. Günde 1 saat yürü gerçekten balon gibi iniyor iki üç güne

Kalp atışını duyunca , geçen carsamba kesti. Litunusu da kesti , yerine progesteron hap verdi. Digerleride yaklaşık 2 haftada kesilecek. Sadece enox doguma kadar dedi. Aspirinde 30. haftaya kadar dedi.
Güzel haberlerle gel doktordan, bekliyorum ☺️
Hepimiz güzel haberler alalım. Seninde kanama alani ve lekelenmelerin vardi ne durumda. Benim 3_4 gundur hic leke gelmiyor insallah bitmistir. Su streslerden kurtulup hamileyim diye mutlu olmak istiyorum artik 💕

Kızlar sabah idrarıyla yaptım bugün baya koyulaşmış düne göre hcg 28 değeri artmıştır değil mi
Bence koyuluga göre 2kat artmıştır
Kızlar günaydın bugün 7. Günüm sabah yaptım testimi dayanamadım çift çizgi Allah’ıma şükür 🙏🏻 🧿 tabi değer önemli inşallah o da yüksektir artarak ilerliyordur 🤲🏻
Hayırlısı olsun canım kandada güzel bir değer çıkar inşallah
Kızlar 148degeri nasıl transfer 8. Gün
Bence çok iyi normalde 12.günde falan çıkıyor o değer
Arkadaşlar ilk transfer negatif olduktan sonra ikinci transfer ne zaman yapılabiliyor?? Bilgisi olan var mı?
Herhangi bir sorun yoksa vedondurulmuş varsa ilk adetle başlanır benim öyle oldu

Hepimiz güzel haberler alalım. Seninde kanama alani ve lekelenmelerin vardi ne durumda. Benim 3_4 gundur hic leke gelmiyor insallah bitmistir. Su streslerden kurtulup hamileyim diye mutlu olmak istiyorum artik 💕
Aynen canım bende bir rahat hamileyim diyemiyor hep bi stres var , iyi mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Benim keseden sonra 2 gün 2 defa kanamam oldu. Kalp atışına gittiğimde birsey yoktu. Simdi kanamam yok çok şükür. Ama bazen akıntının içinde kahverengi birseyler oluyor. İnsallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 🤲

Bende yerleşme kanaması olunca enox kesmişti. Sonra tekrar başlatmadı coraspin kullanıyorum. Unuttunmu acaba enox ne için sizde
Ben hem enox , hem aspirin kullanıyorum. Kanamam da oldu ama kesmedi hiç. Enox doğuma kadar devam dedi, aspirinde 30. haftaya kadar dedi. Ben enoxa raporda çıkarttım devlet hastanesinde

Çok sağolun kızlar inşallah sağlıkla devam eder hayırlısıyla 🙏🏻 Burada inanın herkesin haberiyle mutlu oldum yada ağladım üzüldüm. Allah bu yolda isteyen, emek harcayan çabalayan herkesin yüzünü güldürsün Allahim sadece mutluluktan ağlatsın 😢
Caaaaaanımmmmm çok tebrik ederim. Ben de az önce ilk sayfada senin durumunda değişiklik var mı diye bakmıştım. Sağlıkla kucağında gör bebişi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Temmuzekim Teşekkür ederim canım iki gündür yürüyorum. Devam edeceğim. Asıl acılarım gece başlıyor tabi yatamıyorum. Bu güne şükür 🙃
Bende 3 gün ne çektim yatakta dönemiyorum patlayacak gibiydi karnım ama emin ol geçiyor yürümek çok iyi gelecektir

Nasıl hesaplanıyor 5+0 . Son adetinizin ilk günü ile mi yine ? 5. Gün embriyosu transferi için nasıl hesap yapabilirim. Transferim 28 Aralık son adetin ilk günü 7 aralık
Canım benim transfer le adetimin arasında çok zaman farkı yok Dr adet tarihini baz alıyor.sende transfer den 14gun önceydi baz alarak hesapla.

İnşallah görürsün bizim de 5.gün çift. Kalbi değil ama keseyi görebiliriz diye düşünüyor. İnşallah nasip olur. Çok güzel bir süreç rabbim herkese bu tatlı telaşı yaşatsın
2.gün ebriyosu çift canım😊

21 ine randevu verdi muhtemelen kese kalp bir arada olsun diye beklemek zor olucak ama tek sefer inş ikisini de görürüm🤲

Bence koyuluga göre 2kat artmıştır

Hayırlısı olsun canım kandada güzel bir değer çıkar inşallah

Bence çok iyi normalde 12.günde falan çıkıyor o değer

Herhangi bir sorun yoksa vedondurulmuş varsa ilk adetle başlanır benim öyle oldu
Tesekkur ederim içime ferahlık verdiniz.
Rabbim hepimizi sevindirsın. Pazartesi günü tekrar test istedi. Insallah değer yükselir🤲

Back