• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Merhaba dondurulmuş 5.gün embriyosu. Bugun 5. Günü. Çatlatma iğnesini yapalı 11 gün oldu. Çift çizgi. İğnenin etkisi geçmişmidir kızlar 😊🙏

Eklentiler

• IMG_20220108_161037.jpg
    IMG_20220108_161037.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 63
5.gün çift embriyo transferi
10.gün değerim 129
12.gün değerim 188 (%45 artış var )
14.gün değerim 348 (%85 artış var ve 2.5 saat önce yaptım diğer güne göre )

Doktorum 12.gün herhalde bi tanesi devam ediyor diğeri gitti demişti şimdi yazdım cevap bekliyorum . 350 olsa yeter bize demişti. Sizce nasıl kızlar ?
Canım çok tebrik ederim 🥰 bence değerin gayet güzel yükselmiş 🙏🏻

Kızlar merhaba bazılarınızla konuşup derleşiyorduk burda transferim ertelenmişti benim aralık ayında şimdi tekrardan adet oldum pazartesi kontrole gidicem benim için dua eder misiniz 3 kere ertelendi transferim bu sefer hayırlısı ile olsun Aminn ♥️
İnşallah hayırlısıyla tertemiz bir ay geçirirsin canım 🤗 haberdar et bizi

Kızlar merhaba benim 24 Aralık 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştu hatırlarsınız 😍 iki gün değerim güzel arttı ve doktor önümüzdeki cuma gelmemi söyledi. Şimdi benim kaç günlük oluyo ve gittiğimde kendisini görüp kalp atışını duyabilir miyim?
Hayırlı olsun canım kaç çıktı değerlerin ?

Kızlar aranızda imom omega kullanan var mi ? Foto ekledim içinde yok yok. Transfer gününden itibaren doktor bunu verdi bana bunu kullanıyorum ama sizce yeterli mi folik asit ayrıca almaya gerek var mi ? Bunu kullanıpta yanında başka folik asit vs kullanan var mi ?

Eklentiler

• 35A9A4C1-F5F3-42E9-AC51-701A0B26B590.jpeg
    35A9A4C1-F5F3-42E9-AC51-701A0B26B590.jpeg
    99,2 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar aranızda imom omega kullanan var mi ? Foto ekledim içinde yok yok. Transfer gününden itibaren doktor bunu verdi bana bunu kullanıyorum ama sizce yeterli mi folik asit ayrıca almaya gerek var mi ? Bunu kullanıpta yanında başka folik asit vs kullanan var
Günlük folik asit ihtiyacini karsilacak kadar folik asit içeriyor ekstra almaniza gerek yok

Çok güzel bir muhabbet oluşturulmuş sessizce okuyorum 31 Aralık transfer oldum. Pazar günü test istedi doktorum sabırla bekliyorum evde test yapmadım. Rabbim hepimize güzel sonuçlar versın
Arkadaşlar bugün kan testi verdim 7.gün 0.1 çıktı.Acaba erken mi verdim ama olsa çıkardı herhalde

Kızlar aranızda imom omega kullanan var mi ? Foto ekledim içinde yok yok. Transfer gününden itibaren doktor bunu verdi bana bunu kullanıyorum ama sizce yeterli mi folik asit ayrıca almaya gerek var mi ? Bunu kullanıpta yanında başka folik asit vs kullanan var mi ?
Ben kullanıyorum canım başka hiç bir şey vermedi vitamin olarak.

Arkadaşlar bugün kan testi verdim 7.gün 0.1 çıktı.Acaba erken mi verdim ama olsa çıkardı herhalde.5.gün embriyosu taze transfer hatching embriyo demişlerdi 2 adet transfer edildi.

Back