- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.801
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok tebrik ederim bence değerin gayet güzel yükselmiş5.gün çift embriyo transferi
10.gün değerim 129
12.gün değerim 188 (%45 artış var )
14.gün değerim 348 (%85 artış var ve 2.5 saat önce yaptım diğer güne göre )
Doktorum 12.gün herhalde bi tanesi devam ediyor diğeri gitti demişti şimdi yazdım cevap bekliyorum . 350 olsa yeter bize demişti. Sizce nasıl kızlar ?
Teşekkür ederim bende böyle yapayım. Sizin kaçıncı gündü bugün kese görünmüş müydüBen göbekten vuruluyorum mosmor ama agri yok şükür. Kadın doğuma gittim, hem gebelik rutin testlerimi yaptırdım hemde doktora durumumu anlattım o da rapor çıkardı.
Sağol canım benim Allah razı olsunCanım çok tebrik ederim bence değerin gayet güzel yükselmiş
İnşallah hayırlısıyla tertemiz bir ay geçirirsin canım haberdar et biziKızlar merhaba bazılarınızla konuşup derleşiyorduk burda transferim ertelenmişti benim aralık ayında şimdi tekrardan adet oldum pazartesi kontrole gidicem benim için dua eder misiniz 3 kere ertelendi transferim bu sefer hayırlısı ile olsun Aminn
Amin canım çok sağol tabi haberdar ederim rabbim hepimize güzel sevinçli haberler verdirsinİnşallah hayırlısıyla tertemiz bir ay geçirirsin canım haberdar et bizi
Ben kese ve kalp atışını( 6+4) duydum çok şükür bugün 7 haftalık.Teşekkür ederim bende böyle yapayım. Sizin kaçıncı gündü bugün kese görünmüş müydü
Hayırlı olsun canım kaç çıktı değerlerin ?Kızlar merhaba benim 24 Aralık 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştu hatırlarsınız iki gün değerim güzel arttı ve doktor önümüzdeki cuma gelmemi söyledi. Şimdi benim kaç günlük oluyo ve gittiğimde kendisini görüp kalp atışını duyabilir miyim?
1 Ocak 88Hayırlı olsun canım kaç çıktı değerlerin ?
5 Ocak 470 miş baktım şimdi1 Ocak 88
3 Ocak 205
5 Ocak 400 küstürdü hatırlayamadım şimdi
Bana da ilaç verildi size özel mesaj da attim ama doz ve kontrol aralığı süreniz nedir? Ben dahiliyeye gidebildim ve doktordan pek emin olamadım da .Bende de TSH 4,26 çıktı ilaç verdi doktorum sabahları kahvaltıdan yarım saat önce kullanıyorum.
Cuma gününe kadar kese gözükür bence daha da artar değerin5 Ocak 470 miş baktım şimdi
Günlük folik asit ihtiyacini karsilacak kadar folik asit içeriyor ekstra almaniza gerek yokKızlar aranızda imom omega kullanan var mi ? Foto ekledim içinde yok yok. Transfer gününden itibaren doktor bunu verdi bana bunu kullanıyorum ama sizce yeterli mi folik asit ayrıca almaya gerek var mi ? Bunu kullanıpta yanında başka folik asit vs kullanan var
Arkadaşlar bugün kan testi verdim 7.gün 0.1 çıktı.Acaba erken mi verdim ama olsa çıkardı herhaldeÇok güzel bir muhabbet oluşturulmuş sessizce okuyorum 31 Aralık transfer oldum. Pazar günü test istedi doktorum sabırla bekliyorum evde test yapmadım. Rabbim hepimize güzel sonuçlar versın
Bana kahvaltıdan yarım saat önce dedi yani sadece sabahları kullanıyorumBana da ilaç verildi size özel mesaj da attim ama doz ve kontrol aralığı süreniz nedir? Ben dahiliyeye gidebildim ve doktordan pek emin olamadım da .
Ben kullanıyorum canım başka hiç bir şey vermedi vitamin olarak.Kızlar aranızda imom omega kullanan var mi ? Foto ekledim içinde yok yok. Transfer gününden itibaren doktor bunu verdi bana bunu kullanıyorum ama sizce yeterli mi folik asit ayrıca almaya gerek var mi ? Bunu kullanıpta yanında başka folik asit vs kullanan var mi ?