- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
- 23
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.741
Nasıl hesaplanıyor 5+0 . Son adetinizin ilk günü ile mi yine ? 5. Gün embriyosu transferi için nasıl hesap yapabilirim. Transferim 28 Aralık son adetin ilk günü 7 aralık5+0 kese gördüm.insallah pazartesi kalp atışı için gideceğim
12.gün 278 canım 14.gün 831 çıktıCanım beta hcg değerlerini paylaşabilir misin
Yok canım gitmedim görüşmeye devlette ki hakkımı kullanıp öyle gitmeyi düşündüm olacağı varsa bu olur yoksa başka merkezler bakacağım zatenHakkımız da hayırlısı olsun bende Şubat ayına kaldım
Sen bahçeçi ile görüştün mü canım
Ben 31 Aralık test günüm dü verdim negatif değer gördüm ilaçları bıraktım haftasına yani 5 ocakta adetim başladıNegatif gorenler ilaçları bıraktıktan bı gün sonra hemen lekelenmeniz adetiniz başladı mi ?
Hayırlı haberler inşBen de 3.ye kan verdim hastanede sonucu bekliyorum hayırlısı artık
Ah ne güzel katlanmış maşallah ya12.gün 278 canım 14.gün 831 çıktı
Yok canım tek embriyoyduKaç tane embriyo transfer edilmişti kuzum ? İki taneyse belki biri önce tutunmaya çalıştı olmadı diğeri sonra tutunmuş olamaz mi ?
Teşekkür ederim canım seni de takip ediyorum inş sen de güzel haber alıcaksın bugün artışın çok güzel olucakAh ne güzel katlanmış maşallah ya
Haber bekliyoruz tüm değerlerini sırayla paylaşır mısın :)Ben de 3.ye kan verdim hastanede sonucu bekliyorum hayırlısı artık
Kalp atışını duyunca , geçen carsamba kesti. Litunusu da kesti , yerine progesteron hap verdi. Digerleride yaklaşık 2 haftada kesilecek. Sadece enox doguma kadar dedi. Aspirinde 30. haftaya kadar dedi.Yarın randevum var gostercem doktora.prednolu tek seferdemi bıraktın azaltarakmı
Yok canım tek embriyoydu6.gün testini yapmasaydık şu an sorun yoktu ama 6.gün 24 olan 5 günde 2 katı bile olmamış yani
Bende yerleşme kanaması olunca enox kesmişti. Sonra tekrar başlatmadı coraspin kullanıyorum. Unuttunmu acaba enox ne için sizdeKalp atışını duyunca , geçen carsamba kesti. Litunusu da kesti , yerine progesteron hap verdi. Digerleride yaklaşık 2 haftada kesilecek. Sadece enox doguma kadar dedi. Aspirinde 30. haftaya kadar dedi.
Güzel haberlerle gel doktordan, bekliyorum
İki gün daha bekle bakalım canım belki son anda şaşırtır seni miniğinYok canım tek embriyoydu6.gün testini yapmasaydık şu an sorun yoktu ama 6.gün 24 olan 5 günde 2 katı bile olmamış yani
Evet ard arda olacak güzel haberlerimiz inşallahhepimiz aynı günüz galiba 30 aralık o tarihte ne kadar çok transfer yapmışlar ben de pazartesi günü kan vercem çok heyecanlıyım kanama lekelenme olmadı kasık ve bel ağrısı oldı sende belirti var mı canım
Tek embriyo mu?12.gün 278 canım 14.gün 831 çıktı
Amin canım inşallahhayırlısı ile inşallah değerlerimiz artsın o günleri de görelim keselerini görelimVallahi benimde çarşamba kan testi vermem gerekiyor test günüm 12 Ocak ama dayanamayıp yarın akşam üzeri vereceğim kan
Tek embriyo mu?
Kese için güm verdi mi doktorun bana pazaresi gel bi bakalm dedi12.gün 278 canım 14.gün 831 çıktı
Aynen bende rutin devam asla yatmadım hatta süpürge hariç ev işlerimide yaptım hayırlısı nasibi varsa tutunur inşallah canımbende de yok canım sadece kasık ve bel ağrısı oldu ben rutin hayatıma devam ettim çalıştım inşallah pozitiftir ilk ki kimyasal oldu inşallah bu hepimizin pozitif olur
Aynen bende rutin devam asla yatmadım hatta süpürge hariç ev işlerimide yaptım hayırlısı nasibi varsa tutunur inşallah canım
İnşallah tutunmıştur. Ben transferin 4. Günü dikey Süpürge ile de olsa yapmak zorunda kalmıştım. Vesvese duymamak gerek belki de. Sonra lekem oldu çok korktum ama hamd olsun yerleşme çıktı. İnşallah hepimizin yeri sğslamdırAynen bende rutin devam asla yatmadım hatta süpürge hariç ev işlerimide yaptım hayırlısı nasibi varsa tutunur inşallah canım
Bende öyle düşünüyorum tutunacağı varsa nasipteyse her şartta olur. Benim doktorum duphaston hap kullandırtıyor sanırım lekelenme olmasın diye. İştahın nasıl benim düne kadar çoktu dünden beri kapandıİnşallah tutunmıştur. Ben transferin 4. Günü dikey Süpürge ile de olsa yapmak zorunda kalmıştım. Vesvese duymamak gerek belki de. Sonra lekem oldu çok korktum ama hamd olsun yerleşme çıktı. İnşallah hepimizin yeri sğslamdır
2.gün ebriyosu çift canımTek embriyo mu?
21 ine randevu verdi muhtemelen kese kalp bir arada olsun diye beklemek zor olucak ama tek sefer inş ikisini de görürümKese için güm verdi mi doktorun bana pazaresi gel bi bakalm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?