• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bayağı belirgin çizgi kaçıncı gün? İnşallah değerinizde katlanarak artar sağlıklıca 🤲🏻🧿
Benim 3.gün embriyosu bugün 9.günüm transfer sonrası inşallah artıyordur 🙏 sizinde erken testiniz çok belirgin birde kaset test ile deneyip kan verin bence. Normal kan günüm salı bu arada dayanamadım doktor randevusuna kadar 😂

Kızlar günaydınlar, keseleri transferden kaç gün sonra görebildiniz ? En erken ne zaman görünüyor ve normal karından ultrason mu oluyor .

Beta HCG kan değerinizi göre mi çağırdı sizi yoksa gün mü verdi

Negatif gorenler ilaçları bıraktıktan bı gün sonra hemen lekelenmeniz adetiniz başladı mi ?
Ben ilaçları en son 29 aralıkta kullandım 30 aralık itibariyle bıraktım. Regl takvimlerinde de reglim 31 aralıkta görünüyordu. 1 ocakta regl oldum. 1-2 gün önce ya da sonra olabiliyor zaten regl biliyorsun. Bence kendi olması gereken zamanda regl oldum diye düşünüyorum.

Kızlar günaydınlar, keseleri transferden kaç gün sonra görebildiniz ? En erken ne zaman görünüyor ve normal karından ultrason mu oluyor .

Beta HCG kan değerinizi göre mi çağırdı sizi yoksa gün mü verdi
5+0 kese gördüm.insallah pazartesi kalp atışı için gideceğim

Evet 6. Günde silik, 7. günümde daha belirgin çizgiyi gördüm. Bugün de 8. Günüm dayanamadım kan testi yaptırdım. Sonucu 78 çıktı. Ama asıl test günüm pazartesi günü. Pazartesi tekrar yaptırıp bakacağım artışa. Çünkü çatlatma iğnesinin etkisi olabilir 🤔 hepimizin dileği hayırlısıyla olur inşallah 🙏
Benim çatlatma iğnesinin ardından 12.gün yaptığım kan testinde çatlatma iğnesinin etkisi hiç yoktu canım. Negatifi direkt görmüştüm. İğne etkisi değildir diye düşünüyorum. Zaten koyulaşması da pozitifi gösteriyor. Çatlatma iğnesinin etkisinde koyulaşma yakalamazsın

Ah canım Allah razı olsun inş devamı gelir mutluluğumuz yarım kalmaz🤲 hiç umutsuzluğa kapılma 2 de olsa 5 de olsa nefes veren Allah ben daha tranafer olmadan inanıyordum içimde bi his vardı bu sefer inş senin için de ennn hayırlısı olur güzel haberleri duyarsın çok dua ediyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın🤲❤️
Canım beta hcg değerlerini paylaşabilir misin 😊🙏🏻

Benim 3.gün embriyosu bugün 9.günüm transfer sonrası inşallah artıyordur 🙏 sizinde erken testiniz çok belirgin birde kaset test ile deneyip kan verin bence. Normal kan günüm salı bu arada dayanamadım doktor randevusuna kadar 😂
hayırlısı ile inşallah değerlerimiz artsın o günleri de görelim keselerini görelim 🤲🏻🧿❤️ Vallahi benimde çarşamba kan testi vermem gerekiyor test günüm 12 Ocak ama dayanamayıp yarın akşam üzeri vereceğim kan 😊

hayırlısı ile inşallah değerlerimiz artsın o günleri de görelim keselerini görelim 🤲🏻🧿❤️ Vallahi benimde çarşamba kan testi vermem gerekiyor test günüm 12 Ocak ama dayanamayıp yarın akşam üzeri vereceğim kan 😊
hepimiz aynı günüz galiba 30 aralık o tarihte ne kadar çok transfer yapmışlar ben de pazartesi günü kan vercem çok heyecanlıyım kanama lekelenme olmadı kasık ve bel ağrısı oldı sende belirti var mı canım

Benimde bazıları yuksek cıkmis tabi bi suru sey var hic birini anlamiyoruz. Anladigim bi tek tsh var. Sen demistin yukselebiliyor diye, onu yuksek cıkar diye düsünürken baya düsük cıkmıs 0,28.
Yarin estrofem bitiyo onu birakķyorum digerleri devam ediyo
Bende yarın estrofemi bırakıyorum. Prednolu bıraktım. Diğerlerinide yavaş yavaş bırakacam 1-2 hafta içinde. Sen sonuçlarını ne zaman doktora göstereceksin? Benim randevum haftaya Cumartesi ama hafta içi sonuçları gondericem.

Kızlar merhaba az önce merkezde kan sonucum çıktı,11.gün 46 sonucum çok üzüldüm hayırlısı herşeyin,bilmeyenler için tekrar yazıyorum 6.gün 24 çıkmıştı yani artış çok çok az malesef😥pazartesi yinede tekrar baktıracağız ama sanırım olmadı😥

Kızlar merhaba az önce merkezde kan sonucum çıktı,11.gün 46 sonucum çok üzüldüm hayırlısı herşeyin,bilmeyenler için tekrar yazıyorum 6.gün 24 çıkmıştı yani artış çok çok az malesef😥pazartesi yinede tekrar baktıracağız ama sanırım olmadı😥
Kaç tane embriyo transfer edilmişti kuzum ? İki taneyse belki biri önce tutunmaya çalıştı olmadı diğeri sonra tutunmuş olamaz mi ?

Bende yarın estrofemi bırakıyorum. Prednolu bıraktım. Diğerlerinide yavaş yavaş bırakacam 1-2 hafta içinde. Sen sonuçlarını ne zaman doktora göstereceksin? Benim randevum haftaya Cumartesi ama hafta içi sonuçları gondericem.
Yarın randevum var gostercem doktora.prednolu tek seferdemi bıraktın azaltarakmı

Back