• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bende öyle düşünüyorum tutunacağı varsa nasipteyse her şartta olur. Benim doktorum duphaston hap kullandırtıyor sanırım lekelenme olmasın diye. İştahın nasıl benim düne kadar çoktu dünden beri kapandı
İnşallah tutunurlar bende sana katılıyorum. Doktor çok da oraya odaklanmayı demişti bana Benim polistik var doktor kilo vereceksin demişti 4 kilo verdim. O süreçte alıştım sanırım az yemeye. Şimdi normal yiyorum. Hoş iş çok telaşlı elim de yemek yemeye değmiyot fazla belki ondan da olabilir :) genel olarak iyi sayılırım .

hepimiz aynı günüz galiba 30 aralık o tarihte ne kadar çok transfer yapmışlar ben de pazartesi günü kan vercem çok heyecanlıyım kanama lekelenme olmadı kasık ve bel ağrısı oldı sende belirti var mı canım
Benim de 30 aralik🥰 pazartesi kan vericem. Hepimiz güzel haberler alalim 🤲

İnşallah tutunurlar bende sana katılıyorum. Doktor çok da oraya odaklanmayı demişti bana Benim polistik var doktor kilo vereceksin demişti 4 kilo verdim. O süreçte alıştım sanırım az yemeye. Şimdi normal yiyorum. Hoş iş çok telaşlı elim de yemek yemeye değmiyot fazla belki ondan da olabilir :) genel olarak iyi sayılırım .
Banada nasıl yaşıyorsan ne yiyip içiyorsan öyle devam demişti 😂 bende pcosluyum canım ama kg normal bende sırf pcostan mı tüp denedin benim eşimin spermleride az olunca denk gelmedi herhalde 1.5 senedir daha fazla uğraşmak istemedik tüp bebek tercih ettik o yüzden hatta doktorumu değiştirdim çünkü 37 yaşında tüp yaparsınız demişti şu an yaşım 27 resmen 10 sene bekle olur kafasındaydı 😑

5.gün çift embriyo transferi
10.gün değerim 129
12.gün değerim 188 (%45 artış var )
14.gün değerim 348 (%85 artış var ve 2.5 saat önce yaptım diğer güne göre )

Doktorum 12.gün herhalde bi tanesi devam ediyor diğeri gitti demişti şimdi yazdım cevap bekliyorum . 350 olsa yeter bize demişti. Sizce nasıl kızlar ?

10.gün değerim 129

Doktorum 12.gün herhalde bi tanesi devam ediyor diğeri gitti demişti şimdi yazdım cevap bekliyorum . 350 olsa yeter bize demişti. Sizce nasıl kızlar ?
Maşallah 🧿🎊 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 💜

10.gün değerim 129

Allah sağlıkla kucağına aldırsın 🙏🥰

10.gün değerim 129

İçini ferah tut canım gayet güzel inş doktorunda zaten söylicektir sağlıcakla kıcağına al inş🤗

10.gün değerim 129

Maşallah 🥰 Daim olsun inş🤲🏻

Maşallah 🧿🎊 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 💜
Allah sağlıkla kucağına aldırsın 🙏🥰
İçini ferah tut canım gayet güzel inş doktorunda zaten söylicektir sağlıcakla kıcağına al inş🤗
Maşallah 🥰 Daim olsun inş🤲🏻
Çok sağolun kızlar inşallah sağlıkla devam eder hayırlısıyla 🙏🏻 Burada inanın herkesin haberiyle mutlu oldum yada ağladım üzüldüm. Allah bu yolda isteyen, emek harcayan çabalayan herkesin yüzünü güldürsün Allahim sadece mutluluktan ağlatsın 😢

10.gün değerim 129

Çok iyi bence.. inş sağlıklıca kucağına alırsın minnoşu annesi🥰

Ay inş dondurulmuş transferinde o kadar beklenmiyordur.. bebek için ücretsiz izin almıştım ben.. iznim bitiyor yoksa..
Beni normalde bu ay olabilirdi ama ben adetin 3.cü günü gittim hastanede ya 1.ci gün yada 2.ci gün başlanıyormuş 2 ci transfer hazırlığa ben ona sebep şubata kaldım 3.cü adet günü gittim diye yani

Back