- 7 Mart 2021
- 140
- 185
- 53
- 35
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.721
Bayağı belirgin çizgi kaçıncı gün? İnşallah değerinizde katlanarak artar sağlıklıcaKızlar sabah idrarıyla yaptım bugün baya koyulaşmış düne göre hcg 28 değeri artmıştır değil mi
Benim 3.gün embriyosu bugün 9.günüm transfer sonrası inşallah artıyordurBayağı belirgin çizgi kaçıncı gün? İnşallah değerinizde katlanarak artar sağlıklıca
taze transfer için çatlatma iğnesi yüzünden yalancı pozitifler olabiliyor.
Dondurulmuş embriyo mu ? Herhangi bir çatlatma iğnesi vs. Yaptırmış mıydınız
Gözüb aydın olsun sağlıkla ilerler inşallahKızlar günaydın bugün 7. Günüm sabah yaptım testimi dayanamadım çift çizgi Allah’ıma şükürtabi değer önemli inşallah o da yüksektir artarak ilerliyordur
Ben ilaçları en son 29 aralıkta kullandım 30 aralık itibariyle bıraktım. Regl takvimlerinde de reglim 31 aralıkta görünüyordu. 1 ocakta regl oldum. 1-2 gün önce ya da sonra olabiliyor zaten regl biliyorsun. Bence kendi olması gereken zamanda regl oldum diye düşünüyorum.Negatif gorenler ilaçları bıraktıktan bı gün sonra hemen lekelenmeniz adetiniz başladı mi ?
5+0 kese gördüm.insallah pazartesi kalp atışı için gideceğimKızlar günaydınlar, keseleri transferden kaç gün sonra görebildiniz ? En erken ne zaman görünüyor ve normal karından ultrason mu oluyor .
Beta HCG kan değerinizi göre mi çağırdı sizi yoksa gün mü verdi
Benim çatlatma iğnesinin ardından 12.gün yaptığım kan testinde çatlatma iğnesinin etkisi hiç yoktu canım. Negatifi direkt görmüştüm. İğne etkisi değildir diye düşünüyorum. Zaten koyulaşması da pozitifi gösteriyor. Çatlatma iğnesinin etkisinde koyulaşma yakalamazsınEvet 6. Günde silik, 7. günümde daha belirgin çizgiyi gördüm. Bugün de 8. Günüm dayanamadım kan testi yaptırdım. Sonucu 78 çıktı. Ama asıl test günüm pazartesi günü. Pazartesi tekrar yaptırıp bakacağım artışa. Çünkü çatlatma iğnesinin etkisi olabilirhepimizin dileği hayırlısıyla olur inşallah
Evet bhcg 2000-3000oldugunda gozukurKızlar günaydınlar, keseleri transferden kaç gün sonra görebildiniz ? En erken ne zaman görünüyor ve normal karından ultrason mu oluyor .
Beta HCG kan değerinizi göre mi çağırdı sizi yoksa gün mü verdi
Teşekkür ederiimmGözüb aydın olsun sağlıkla ilerler inşallah
Ben de dün bıraktım cnm ilaçları.. henüz lekelenme filan olmadı bende..Negatif gorenler ilaçları bıraktıktan bı gün sonra hemen lekelenmeniz adetiniz başladı mi ?
Canım beta hcg değerlerini paylaşabilir misinAh canım Allah razı olsun inş devamı gelir mutluluğumuz yarım kalmazhiç umutsuzluğa kapılma 2 de olsa 5 de olsa nefes veren Allah ben daha tranafer olmadan inanıyordum içimde bi his vardı bu sefer inş senin için de ennn hayırlısı olur güzel haberleri duyarsın çok dua ediyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
hayırlısı ile inşallah değerlerimiz artsın o günleri de görelim keselerini görelimBenim 3.gün embriyosu bugün 9.günüm transfer sonrası inşallah artıyordursizinde erken testiniz çok belirgin birde kaset test ile deneyip kan verin bence. Normal kan günüm salı bu arada dayanamadım doktor randevusuna kadar
hepimiz aynı günüz galiba 30 aralık o tarihte ne kadar çok transfer yapmışlar ben de pazartesi günü kan vercem çok heyecanlıyım kanama lekelenme olmadı kasık ve bel ağrısı oldı sende belirti var mı canımhayırlısı ile inşallah değerlerimiz artsın o günleri de görelim keselerini görelimVallahi benimde çarşamba kan testi vermem gerekiyor test günüm 12 Ocak ama dayanamayıp yarın akşam üzeri vereceğim kan
bende de yok canım sadece kasık ve bel ağrısı oldu ben rutin hayatıma devam ettim çalıştım inşallah pozitiftir ilk ki kimyasal oldu inşallah bu hepimizin pozitif olurBirde hiç terleme üşüme göğüs ağrısı falan yok bende
Bende yarın estrofemi bırakıyorum. Prednolu bıraktım. Diğerlerinide yavaş yavaş bırakacam 1-2 hafta içinde. Sen sonuçlarını ne zaman doktora göstereceksin? Benim randevum haftaya Cumartesi ama hafta içi sonuçları gondericem.Benimde bazıları yuksek cıkmis tabi bi suru sey var hic birini anlamiyoruz. Anladigim bi tek tsh var. Sen demistin yukselebiliyor diye, onu yuksek cıkar diye düsünürken baya düsük cıkmıs 0,28.
Yarin estrofem bitiyo onu birakķyorum digerleri devam ediyo
Kaç tane embriyo transfer edilmişti kuzum ? İki taneyse belki biri önce tutunmaya çalıştı olmadı diğeri sonra tutunmuş olamaz mi ?Kızlar merhaba az önce merkezde kan sonucum çıktı,11.gün 46 sonucum çok üzüldüm hayırlısı herşeyin,bilmeyenler için tekrar yazıyorum 6.gün 24 çıkmıştı yani artış çok çok az malesefpazartesi yinede tekrar baktıracağız ama sanırım olmadı
Yarın randevum var gostercem doktora.prednolu tek seferdemi bıraktın azaltarakmıBende yarın estrofemi bırakıyorum. Prednolu bıraktım. Diğerlerinide yavaş yavaş bırakacam 1-2 hafta içinde. Sen sonuçlarını ne zaman doktora göstereceksin? Benim randevum haftaya Cumartesi ama hafta içi sonuçları gondericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?